Gülüm bende 4 ay kullandım Klomeni. Normal yolla sadece 4 ay falan denemiştim. Evleneli de 1 sene olmadı. Biraz acele ettiğimi düşünüyorum canım.
asya sen sabah mı yapmıştın testi cnm
Hamile kalan arkadaşlar bişey sorucam. Hani stres yapmayın kafanızdan atın diyorlar ya.. Bu doğru mu gerçekten. Peki siz kafanızdan atabildinizmi??
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
büyük bir zavle veeeeeeeeeee sevinçleeeeeeeee listeyı degstırıorummm oleyyyyyyyyyyyyyy 3 anne adayımız daha olduuu:)) asya_denızcım 19 beklemıyelım artık alıorum senı lısteyeee gayeeeeeeeeee canımmm tebrıklerrr Allah kucagınaa almayı nasıp etsın
tüm hemıs bebek bekleyen arkadslarım Allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasıp etsınnn:Saruboceq:
kızlarrrrrrrrrr asya_denız nuzul gayeeeeeeeee esemosss hepınızı tebrık edıyorrrrrrrrr öpüyorrrrrrrr size iletmemı istedı :))))
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hayatım. Nice mutlu bebişli yıllara inşallah.bızımde bugun tam bır yılımız doldu bugun yıldonumumuz :))))))))) aralık ayında basladım bende tedavıye ılk ondan pncesı yok gıbı cunku dr yumurtlama gunumu ogrenmek ıstıorum dememle basladı :)) ole ole buralara kadar geldık.benım oncesındede bı hamılelıgım oldu ama dusuk oldu neyazıkkı kaybettım bebegımı( sımdı sag tupum tıkalı saol acık bu ay yenı bır tedavıye baslıycak dr bakalım hayırlısı,canım sende dr sor bı hsg yı bakalım nedycek cnm en azından kafanda soru işaretı kalmaz bende oyuzden cektrmek ıstemstsım.hayırlısı olsun hepımız için tatlım
Canım benim bu durumlarda üzülme demiyorum ben. Hatta ağlamak istiyorsan ağla ve rahatla..kızlar dayanamayıp gittim test yaptım ve sonuç negatiiiiiiiiffffffff...bi dahaki aya kaldı.........:hulya: :2:
bızımde bugun tam bır yılımız doldu bugun yıldonumumuz :))))))))) aralık ayında basladım bende tedavıye ılk ondan pncesı yok gıbı cunku dr yumurtlama gunumu ogrenmek ıstıorum dememle basladı :)) ole ole buralara kadar geldık.benım oncesındede bı hamılelıgım oldu ama dusuk oldu neyazıkkı kaybettım bebegımı( sımdı sag tupum tıkalı saol acık bu ay yenı bır tedavıye baslıycak dr bakalım hayırlısı,canım sende dr sor bı hsg yı bakalım nedycek cnm en azından kafanda soru işaretı kalmaz bende oyuzden cektrmek ıstemstsım.hayırlısı olsun hepımız için tatlım
asya tmm hatırladım cnm
ben kan testi yptrmcm daha önce evde bi test yapıcam sbh
selam kizlar yumurta takibine baslamistik adetimin 3günü gecen cuma günü doktorum 16mm olmus yumurtan pazartesi veya sali catlamasi lazim , evde ovulasyon testi yap ve igneni vurabilirsin dedibilmiyorumkismile . siz kendiniz hic vuruldunuzmu catlatma ignesini cok korkuyorum mafoldumbenkizlar yaninda destekleyicide verdi 3 taneakannehir
canımmmmm uzulme desemde emınımı uzuluosun ama gunler gectıkte yenı ayın yenı umut oldugunu anlıycan ve tedavıye hazırlıycan kenıdını bende de hep ole oluoo cunkü inşşşş en kısa zamanda Rabbım yuregındekını verır cnmkızlar dayanamayıp gittim test yaptım ve sonuç negatiiiiiiiiffffffff...bi dahaki aya kaldı.........:hulya: :2:
yazdımmmmmmmmmmm tatlımmmmmmmm :)))cnm sabah gıttım yapamastımya. sonra hastaneye gıdıp oğlende orada yaptırdım.
cnm stres olmazmı hıc. ben artık negatıfte olsa gorım en azından rahatlıyayım dedım gıttım yaptırdım tetsı. ilk denememdi bide.
:lepi:yaz cnm listeye benıde yaz.:CüvCüv:
cnm teşekkürlerimizi ilet sende. öpüyoruz...
ohh ii olur aılende gelıosaa kafan dagılırr genelde hep beklenmeyen anda gelır bebıslerr:))Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun hayatım. Nice mutlu bebişli yıllara inşallah.
Canım şu iki ay bi geçsin hayırlısıyla. Zaten Ailemde geliyor türkiyeye. Kafam dağılmış olur biraz. Yaz sonuda tekrar gidicem Doktora. Hepimizi için hayırlısı neyse o olsun kuzum.
Canım benim bu durumlarda üzülme demiyorum ben. Hatta ağlamak istiyorsan ağla ve rahatla..
Yeni ay yeni umut be tatlım.
Bak bugün 3 hamiş haberi aldık. Onlarda Bebek uğruna ne yollardan geçti ama sonuç pozitif şimdi. Bizde birgün o pozitif testi elimizde tutucaz ve inanamicaz canım. Buna tüm yüreğimle inanıyorum artık. Pozitif düşünelim pozitif olsun canım. olumunekankayizsmile
kuzuu nıce senelere cnm.
yazdımmmmmmmmmmm tatlımmmmmmmm :)))
evet canim catlatma ignesi ama ben kendim yapacagim nasil olucak bilemiyorum tedavimin basladigi hastane bir üni.. hastanesi ve 3 saat uzaklikta sirf bunun icin gelme kendin yap dedi bilmiyorum korkuyorumcnm bahsettıgın ıgne catlama ıgnesı ise ben vurundum ama haftanede vurunmustum.
evet canim catlatma ignesi ama ben kendim yapacagim nasil olucak bilemiyorum tedavimin basladigi hastane bir üni.. hastanesi ve 3 saat uzaklikta sirf bunun icin gelme kendin yap dedi bilmiyorum korkuyorum
cnm hanı yokumkı lıstede. 19 hazıran gorunuom mafoldumben
evet göbekten canim ...derı altı ıgnesı oldugu ıcın gobekten kendılerı yapanları duymustum. bılın bırı varsa emınım sana cevap vereceklerdır. hayırlı olsun tedavın. inşallah guzel sonuclanır
evet göbekten canim ...
cok sagoll insallah hepimiz hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?