Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gunaydın kızlarrrr

asya denız gaye ve nurzull ucunuzude tbrk ederımm cok guzel haberler verdınızzz

gayecım senın ıcın cok daha fazla sevındımmm nasıl mutlu oldum bılemezsınnn :)))

kızlar ucunuzde ıns hayırlısı ıle bebeklerınızı kucagınıza alırsınızzz saglıklı ellerı ayakları duzgunn anne ve babalarına hayırlı evlat olsunlar ınsss lutfen bu 3 ay stres yapmayın beslenmenıze dıkkat edın ve bol bol dınlenınn tamam mı ucunuzude cok operımm darısı bekleyen dıger arkadaslarımın basına ıns

zehracımm yenı araban hayırlı olsun canım gulegule kullan kazasız belasız yarabbım

umutlum nasılsınnn

sağol cnm. senden ogrenecegımız cok sey var :)

kızlar bırsey daha dıyecektım unuttum

bılımsel hıcbır verıye dayanmayan bır teorı benım dr umun varsayımı eger degerlerınız cok yuksek cıksaydı kızınız olacaktı sızın suanda degerlerınız normal seyredıyorr bana normal sınır ıcın 300 demıstı ıkınızınde degerı 300 e yakın buyuk ıhtımalle oglunuz olacakkk :))) kızlar beta hcg hormonunu kullanmıyormuss o yuzden deger yuksek cıkıyormuss erkek bebekler ıse beta hscg yı kullanıyormuss bu neden le normal sınırlarda yada altında cıkıormuss cınsıyet tahmınını boyle yapıyor benım dr um ve bende bıldı benım degerım 2606 ıdı ıkı tane kız demıstı sonra bendekı ıkızlerden bırı kayboldu

günaydın kızlar

sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((

9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi

artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm

ya ben hala regl olmadımm((( bugün dra gidicem yine ilaçla olcam ne hamile kalabiliyorum ne regl oluyorummafoldumben

günaydınn kızlarrrrrrr
almınasım vayyy neguzell bu yaa valla dogrudur benceeee bakalım kızlarında erkekse tammdır:)) zehrcım araban hayırlı ugurlu olsunnn kazasız belesız cnm

aglama arkadasım 1 hafta onceden gosteren ıdrar testlerı var 20 ytl sanırımm onlardan al bırtane yap kafan rahat olsunn

kanda baktırdım bişey yok drum regl olmanı 15 ine kadar bekleyelim olmazsa ilaçla söktürürüz dedi sonra tedaviye devam edicez ben kaç aydır hep ilaçla oluyorum regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…