Günaydın Sevdacığım. Ben iyiyim sen nassılsın.gunaydın kızlarrrr
asya denız gaye ve nurzull ucunuzude tbrk ederımm cok guzel haberler verdınızzz
gayecım senın ıcın cok daha fazla sevındımmm nasıl mutlu oldum bılemezsınnn :)))
kızlar ucunuzde ıns hayırlısı ıle bebeklerınızı kucagınıza alırsınızzz saglıklı ellerı ayakları duzgunn anne ve babalarına hayırlı evlat olsunlar ınsss lutfen bu 3 ay stres yapmayın beslenmenıze dıkkat edın ve bol bol dınlenınn tamam mı ucunuzude cok operımm darısı bekleyen dıger arkadaslarımın basına ıns
zehracımm yenı araban hayırlı olsun canım gulegule kullan kazasız belasız yarabbım
umutlum nasılsınnn
Ahh ahhhh dert ortağıımm. Ben de aynen öyle, adet olabiliyorum ne de hamiişş boshayallersmile 69. gün bugüüünn :umursamaz:ya ben hala regl olmadımm((( bugün dra gidicem yine ilaçla olcam ne hamile kalabiliyorum ne regl oluyorummafoldumben
günaydınn kızlarrrrrrr
almınasım vayyy neguzell bu yaa valla dogrudur benceeee bakalım kızlarında erkekse tammdır:)) zehrcım araban hayırlı ugurlu olsunnn kazasız belesız cnm
gunaydın kızlarrrr
asya denız gaye ve nurzull ucunuzude tbrk ederımm cok guzel haberler verdınızzz
gayecım senın ıcın cok daha fazla sevındımmm nasıl mutlu oldum bılemezsınnn :)))
kızlar ucunuzde ıns hayırlısı ıle bebeklerınızı kucagınıza alırsınızzz saglıklı ellerı ayakları duzgunn anne ve babalarına hayırlı evlat olsunlar ınsss lutfen bu 3 ay stres yapmayın beslenmenıze dıkkat edın ve bol bol dınlenınn tamam mı ucunuzude cok operımm darısı bekleyen dıger arkadaslarımın basına ıns
zehracımm yenı araban hayırlı olsun canım gulegule kullan kazasız belasız yarabbım
umutlum nasılsınnn
kızlar bırsey daha dıyecektım unuttum
bılımsel hıcbır verıye dayanmayan bır teorı benım dr umun varsayımı eger degerlerınız cok yuksek cıksaydı kızınız olacaktı sızın suanda degerlerınız normal seyredıyorr bana normal sınır ıcın 300 demıstı ıkınızınde degerı 300 e yakın buyuk ıhtımalle oglunuz olacakkk :))) kızlar beta hcg hormonunu kullanmıyormuss o yuzden deger yuksek cıkıyormuss erkek bebekler ıse beta hscg yı kullanıyormuss bu neden le normal sınırlarda yada altında cıkıormuss cınsıyet tahmınını boyle yapıyor benım dr um ve bende bıldı benım degerım 2606 ıdı ıkı tane kız demıstı sonra bendekı ıkızlerden bırı kayboldu
günaydın kızlar
sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((
9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi
artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm
Canım lütfen üzülme bak sor kızlara bende klomen içiyordum çatlatma iğnesi vuruyordum (ki bunlar adeti de düzenler) üstüne bide progestan içiyordum ve yine de adetim gelmiyordu.Üstüne 5 günlük bi posta daha progestan içiyordum bittikten sonra 4. günü anca geliyordu adetim.Lütfen benden ve diğer aynı durumdaki arkadaşlardan umut alın.Bizler en yakın ve canlı örneğiz.ya ben hala regl olmadımm((( bugün dra gidicem yine ilaçla olcam ne hamile kalabiliyorum ne regl oluyorummafoldumben
off kızlar yaaa benım acayıp sancılarım basladı dr umu aradımm normal dedı rahımm kasların alıstırma yapıyor dedı ne olacak bılmıyorumm((((
canımmm tekrar teskrr ederımmm tatlımmm ayy evet aslında dahada uyurdum ama dr gıtcem:)) yaaaaa gozkapagımıda ne ısırmıssa şişmıss cok komık olmuss :)))pastaya bayıldıı ozgur buarada dedıgın pandspanya dn tramsu yaptım hahahahha:)))Günaydın Sevdacığım. Ben iyiyim sen nassılsın.
Ahh ahhhh dert ortağıımm. Ben de aynen öyle, adet olabiliyorum ne de hamiişş boshayallersmile 69. gün bugüüünn :umursamaz:
Günaydın Seldacığıım. eee akşamdan sonra ancak uyanabildin sanırsaam :1rolleyes: Evlilik yıldönümünüz tekrar kutlu olsun.
off kızlar yaaa benım acayıp sancılarım basladı dr umu aradımm normal dedı rahımm kasların alıstırma yapıyor dedı ne olacak bılmıyorumm((((
Sevda'cım canım çok teşekkür ederim... Bu sonuç benim için tam bir süpriz oldu dün... :)) Sabah doktorumu aramıştım Cumaya kadar bekle demişti ama bizim diğer topicteki kızların gazına gelip idrar testi yaptım :))
Dünkü kan verdiğim yerdeki kız sonucu söylerken 246,5 değeriniz.Pozitif diyoruz ama sınırda.Daha yüksek olması gerekliydi.1000lerde falan olmalıydı dedi. 2 gün sonra testi tekrarlatmanız gerekli dedi.Tabii benim moral birden düştü. Doktorumu aradım hemen ona anlattım.Gayecim o kadın saçmalamış senin şu an değerin 50 lerde bile çıkabilirdi çünkü ovülasyon sorunumuz var sende ve bu bir tedavi sonucu...Değerin çok güzel dedi. 2 günde 1 artması lazım buna göre Cuma günü 1000lerde olur ve belki görebiliriz ultrasonda dedi. Tekrar da kanda bakarız dedi.
Kız olsun erkek olsun meleğim sonunda geldi ya.Rabbim dualarımı kabul edip bebeğimi bana gönderdi ya cinsiyetini artık hiiiiiç umursamıyorum :)) Yeterki hayırlısıyla ve sağlıkla sonuna kadar ulaşalım.
Canım bence pek sağlıklı bir test olmamış bu. Gidip kanda baktırsan daha kesin sonuç alırsın.
Canım lütfen üzülme bak sor kızlara bende klomen içiyordum çatlatma iğnesi vuruyordum (ki bunlar adeti de düzenler) üstüne bide progestan içiyordum ve yine de adetim gelmiyordu.Üstüne 5 günlük bi posta daha progestan içiyordum bittikten sonra 4. günü anca geliyordu adetim.Lütfen benden ve diğer aynı durumdaki arkadaşlardan umut alın.Bizler en yakın ve canlı örneğiz.
gayecım degerın gayet normal hıc kafana takma 1000 ve uzerınde olunca keseyı gorebılıyorsunuzz buda yaklasık adetınden ıtıbaren 5 haftaya gelıyorr 8. hafta gıbıde kalp atısı duyuluyorr en yakın surede yasayacakların bunlar degere sakın takılma onemlı olan hamıle olmann tamam degerın normal ve sen hamılesınn keyfını surrr tamam mı arkadasımm
ya kızlar bide şöyle bi durum var bende bnm adetlerim normalde 35 günü buluyodu yani normalde 22sinde olmam lazım
çatlatma iğneside bana adetimin 15. günü vuruldu daha idrarda çıkması için çok erken dimi
gyshnky senin iğnen adetinin kaçıncı günü vuruldu birde normalde kaç günde bi adet oluyodun
Canım ben ilaçla ancak adet oluyordum ama geneli 30 günü buluyordu.. Ama ilaç kullandıysan ona göre düşünme... şimdi benim SAT 14 Mayıs 28 Mayısta da çatlatma iğnem vuruldu arada klomen kullandım kontrolüm oldu v.s. 29 unda da günde 3 tane progestan içmeye başladım.Genelde progastan bittikten sonra 1 hafta beklenir ama benim daha önce de bu konuda sıkıntım vardı.Dün progestan biteli 7. günümdü.doktorum 10 güne tamamla dedi.Ama ben dayanamadım test yaptım... Tarih itibari ile de dün normal adet günümdü yani 14 Haziran.
günaydın kızlar
sabahın 6 sında dayanamayıp yaptım testi ve tek çizgyi gördüm yine((((((((((((((((((
9da uyandım geri şimdi test elimde o tek çizgi olan yer mora dönmüş diğer çizgiin olması gereken yerdede
diğer çizginin kalınlığı edecek şekilde çooookk silik siluet gibi iki ince çizgi var
bu test bozulmuş demek olur dimi
artık umudum 18 ine kdr adet olmazsam kan testi ypacak ya dr ona kaldı..inş bunda çıkmamıştırda onda görürüm
kızlar bırsey daha dıyecektım unuttum
bılımsel hıcbır verıye dayanmayan bır teorı benım dr umun varsayımı eger degerlerınız cok yuksek cıksaydı kızınız olacaktı sızın suanda degerlerınız normal seyredıyorr bana normal sınır ıcın 300 demıstı ıkınızınde degerı 300 e yakın buyuk ıhtımalle oglunuz olacakkk :))) kızlar beta hcg hormonunu kullanmıyormuss o yuzden deger yuksek cıkıyormuss erkek bebekler ıse beta hscg yı kullanıyormuss bu neden le normal sınırlarda yada altında cıkıormuss cınsıyet tahmınını boyle yapıyor benım dr um ve bende bıldı benım degerım 2606 ıdı ıkı tane kız demıstı sonra bendekı ıkızlerden bırı kayboldu
Geçmiş olsun canımıniçii. Hadi biran önce gidip gel doktordan. Sakın moralini bozma. Kızımıza selam söyle bizden.off kızlar yaaa benım acayıp sancılarım basladı dr umu aradımm normal dedı rahımm kasların alıstırma yapıyor dedı ne olacak bılmıyorumm((((
Ohhh afiyet olsuun, bal şeker olsun. Ellerine sağlık kimbilir ne güzel olmuştuur.canımmm tekrar teskrr ederımmm tatlımmm ayy evet aslında dahada uyurdum ama dr gıtcem:)) yaaaaa gozkapagımıda ne ısırmıssa şişmıss cok komık olmuss :)))pastaya bayıldıı ozgur buarada dedıgın pandspanya dn tramsu yaptım hahahahha:)))
canımmm normaldr ever uzann oturma belkı oturdunca daha cok hıssedıosunıdr
oğlum mu olacak şimdi benim :):)
oğlum mu olacak şimdi benim :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?