- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Geçmiş olsun canımıniçii. Hadi biran önce gidip gel doktordan. Sakın moralini bozma. Kızımıza selam söyle bizden.
Ohhh afiyet olsuun, bal şeker olsun. Ellerine sağlık kimbilir ne güzel olmuştuur.
ayyy inşallahh ikiz olur hem kızın hem oğlun olur inşaalllaaahh. Akşam ben ikizim olduğnu düşündüm, çok mutlu oldum. uykuya mutlu mutlu daldıım.
Canlarım bu hafta hesaplaması sat tan ıtıbarenmı hesaplanıyor. Sat 11 mayıs benım. Ben şimdi 5. Haftada mı oluyorum.
Abarttım mı yoksa çokmu hızlı gıttım
canım son oldugun reglden hesaplanıo dıe bılıorum..emn degılım ama
bende öyle biliyorum ama ???
asya bildiğim kadarıyla öyle cnm son sata göre hesaplanıyo bnm ufaklıkta varsa eğer bnmki daha yrn 4 haftalık olcak yani aslında idrarda çıkmamasıda normal
bende kendi kendime moral veriyorum:))
ne güzel 4 haftalık 5 haftalık bide bakacaksınızki doğmuş minicik bişey kucağınızda allahım o günleride göstersin:ecrin_bebek:
ya çin takvimine göre ayarlanıyo diyolarya cinsiyet ama benim çevremdekilerde tutmadı canım sağlıklı olsunda ama yinede insanın gönlünden geçiyo dimi
ben hep kız ısterdeım . çok sevıyorum kızları. süslemek falan cok zevklı ya.
Ama benımde ıcıme oğlan olacakmıs gıbı gelıyor. Hayırlısı olsun. Sağlıklı eli ayağı düzgün olsun. Kız olsun erkek olsun farketmez.allahım tum ısteyenlerın sesını duyar ınsallah.
asya bildiğim kadarıyla öyle cnm son sata göre hesaplanıyo bnm ufaklıkta varsa eğer bnmki daha yrn 4 haftalık olcak yani aslında idrarda çıkmamasıda normal
bende kendi kendime moral veriyorum:))
cnm allahın izniyle senınde olacak merak etme. kanda baktır sen bırıkıgun sonra.
kuzu84 evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım, tebrik ediyorum. Dün tebrik edememiştim. Allah'ım güzel günler nasip etsin size. tabiki birde bebiş nasip etsin inşallah hihoyyyt
bu arada asya deniz tebrik ederim canım senide sağlıkla gelsin kuzucun :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?