- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Canlarım biz eşimle kızımız olursa adını ASYA DENİZ koymayı dusunuyorduk. Daha sevgiliydik buna karar verdiğimizde : ) ASYA yı ben DENİZ i eşim istiyordu.e şimdi oğlumuz olursa bu isim olmaz dimi. Deniz kurtarıyor da Asya ?????
Belki ikiz olur. Bi kız bi erkek. Hem Asya hem Deniz.Canlarım biz eşimle kızımız olursa adını ASYA DENİZ koymayı dusunuyorduk. Daha sevgiliydik buna karar verdiğimizde : ) ASYA yı ben DENİZ i eşim istiyordu.e şimdi oğlumuz olursa bu isim olmaz dimi. Deniz kurtarıyor da Asya ?????
Belki ikiz olur. Bi kız bi erkek. Hem Asya hem Deniz.:ecrin_bebek:
Valla ben temizlik yapıyorum. Ara ara bakıyorum mola verince. Diğerleride çalışıyordur büyük ihtimal.kızlarrrr nereye kayboldunuz??
Belki ikiz olur. Bi kız bi erkek. Hem Asya hem Deniz.:ecrin_bebek:
kızlarrrr nereye kayboldunuz??
Ben çalısıyorum cnm. Valla yakalanmamak için kırk takla atıyorum burda. gizliiiii
sagoll canim biraz önce yine ovulasyon testi yaptim ama yumurtam hala catlamamis mafoldumbensanirim sabah doktora gitsem iyi olucak hem igneyide yaptiririm ins tabi catlarsa eyvahedigeldismileslm seydam,
benım bı arkadasımda yapmıstı bu gobekten iğneyı adını unttum ama sımdı merınoal mı neydıı,oda kendısı yapıoduu,inşş guzell hbrlerı bıze verırsınnn cnm
sagoll canim biraz önce yine ovulasyon testi yaptim ama yumurtam hala catlamamis mafoldumbensanirim sabah doktora gitsem iyi olucak hem igneyide yaptiririm ins tabi catlarsa eyvahedigeldismile
sagoll canim allah razi olsun :gitme:nekadar cok istersem hamileligi mafoldumbenokadar uzaklasiyor benden rabbim hayirlisiyla karsilastirsin ins hepimizi :Saruboceq:sıkma canını tatlım ya hayırlısıyla olur inşallah
sagoll canim allah razi olsun :gitme:nekadar cok istersem hamileligi mafoldumbenokadar uzaklasiyor benden rabbim hayirlisiyla karsilastirsin ins hepimizi :Saruboceq:
sagoll canim allah razi olsun :gitme:nekadar cok istersem hamileligi mafoldumbenokadar uzaklasiyor benden rabbim hayirlisiyla karsilastirsin ins hepimizi :Saruboceq:
Günaydın betuuşş
Günaydın Hatice. Hoşgeldin. Nasıl geçti izin. Yeni hamişler var allaha şükür, dün üç tanesi birden sürpriz yaptıı :lepi:
Arkadaşlar beklemek çok zormuş. Stres yapmıyorum ama zor. Kasıklarımda ağrı var, karnımda gaz var ve belim ağrıyor birde gögüslerimde belirgin bir acı var. Çatlatm iğnemi olalı bir hafta oldu. Doktor ayın 1'ine kadar adet olamazsan gel dedi. Onumde daha 16 gün var. Sabır ediyorum. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?
canımm cok tesekkur ederım Amınn inşşş canımm inşşş hepımız içinnkuzu84 canım nica senelre bebişlerinizle inşlhhhh :Saruboceq:
sagoll canim biraz önce yine ovulasyon testi yaptim ama yumurtam hala catlamamis mafoldumbensanirim sabah doktora gitsem iyi olucak hem igneyide yaptiririm ins tabi catlarsa eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?