Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Canlarım biz eşimle kızımız olursa adını ASYA DENİZ koymayı dusunuyorduk. Daha sevgiliydik buna karar verdiğimizde : ) ASYA yı ben DENİZ i eşim istiyordu.e şimdi oğlumuz olursa bu isim olmaz dimi. Deniz kurtarıyor da Asya ?????

güzel isim canım evet erkekte deniz kurtarıyor

Belki ikiz olur. Bi kız bi erkek. Hem Asya hem Deniz. :ecrin_bebek:

slm seydam,
benım bı arkadasımda yapmıstı bu gobekten iğneyı adını unttum ama sımdı merınoal mı neydıı,oda kendısı yapıoduu,inşş guzell hbrlerı bıze verırsınnn cnm
sagoll canim biraz önce yine ovulasyon testi yaptim ama yumurtam hala catlamamis mafoldumbensanirim sabah doktora gitsem iyi olucak hem igneyide yaptiririm ins tabi catlarsa eyvahedigeldismile

sagoll canim biraz önce yine ovulasyon testi yaptim ama yumurtam hala catlamamis mafoldumbensanirim sabah doktora gitsem iyi olucak hem igneyide yaptiririm ins tabi catlarsa eyvahedigeldismile

sıkma canını tatlım ya hayırlısıyla olur inşallah

Arkadaşlar beklemek çok zormuş. Stres yapmıyorum ama zor. Kasıklarımda ağrı var, karnımda gaz var ve belim ağrıyor birde gögüslerimde belirgin bir acı var. Çatlatm iğnemi olalı bir hafta oldu. Doktor ayın 1'ine kadar adet olamazsan gel dedi. Onumde daha 16 gün var. Sabır ediyorum. Sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi?

Günaydın betuuşş

Günaydın Hatice. Hoşgeldin. Nasıl geçti izin. Yeni hamişler var allaha şükür, dün üç tanesi birden sürpriz yaptıı :lepi:

aaa ne güzel haber everdin canım bana..cok sevindim..
hamiş arkadaşlar cok tebrik ederim allahım sağlıklı kucaklarınıza almak nasip olsun inş..
darısı bizlere olsun artıkım...
canım izin güze geciyor az kaldı önümüzdeki hafta pazar dönüyoruz allah izin verirse..

Canım bak benim 3. denememdi ve artık aşılama raporumu almıştım gonal f ile iğneli tedaviye geçecektik ki dün hamile olduğumu öğrendim... Lütfen belirtilere takma kafanı çünkü bende hiçbir belirti yoktu... hamile olduğum aklımın ucuna bile gelmedi... Ben bu arada hamile olmadığıma o kadar inanıyordum ki hamam'a gittim,buhar odasına girdim,masaj yaptırdım,sonra eve geldim temizlik yaptım v.s.
Sadece adet sancım vardı... ve bende adet olucam diye düşünüyordum...
Çatlatma iğnenin üzerinden 17-18 gün geçtiğinde hala adet olmamışsan bi test yaptır kanda.

Senin adına çok sevindim. Benim ilk yumurta çatlatma iğnem ve ilk denemem. Sabırsızlık ediyorum farkındayım ama yinede insan sormadan edemiyor... Beklemekten başka çare yok. Çok teşekkürler cevabın için.

kuzu84 canım nica senelre bebişlerinizle inşlhhhh :Saruboceq:
canımm cok tesekkur ederım Amınn inşşş canımm inşşş hepımız içinn

canım inşş guzel sonuclar olur senın için moralını yusek tut tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…