kızlar dr gıttım muane ettı yumurtalarım gelısımı için ilaç verdı ama klomen degll klomenı tavsıye etmedı FEMARA die bı ılaç tek seferde 2 tane ıcıcem gunde 5 gun kullancam bugun basladım salı dr gıtcem yumurta gelısımıme gore ya normal yola yada asılama dedı ama konusmamız bıraz asılamaya kaydı asılama olucak kızlar buyuk ıhtımalle duaalarınızı eksık etmeyın
Amın cnm herseyın hayırlısı inşşhayırlısı olsun canım bende serophene kullanıyorum adetimi bekliyoruz dr bana daha aşılama demedi ama bakalım hayırlısı olsun
Kuzum tedavin hayırlı olsun.
Alminasım nerelerde kaldın. Aramak da istemiyorum, belki meşgulsündüür.
kızlar ben çıkıyorum herkese iii akşamlar byy
Kızlar yaptırabılırsem eger bugun 2. Testı yaptıracağım. Şimdi benım değerim ikiye katlarsa normal öylemi. Öyle diyenleri duyuyorum : ) Dua edin katlasın öyleyse..
kızlar dr gıttım muane ettı yumurtalarım gelısımı için ilaç verdı ama klomen degll klomenı tavsıye etmedı FEMARA die bı ılaç tek seferde 2 tane ıcıcem gunde 5 gun kullancam bugun basladım salı dr gıtcem yumurta gelısımıme gore ya normal yola yada asılama dedı ama konusmamız bıraz asılamaya kaydı asılama olucak kızlar buyuk ıhtımalle duaalarınızı eksık etmeyın
Kuzum tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu tedavinden pozitif sonuç alırsın.
saolll canımm Amınnn inşş guzel sonuclanırrrcanım tevaın hayırlı olsun. .
tedavin hayırlı olsun kuzum, inşallah biran önce Rabbim bizlere de nasip eder meleklerimizi :çok üzgünüm:
geldımmKuzum tedavin hayırlı olsun.
Alminasım nerelerde kaldın. Aramak da istemiyorum, belki meşgulsündüür.
ben geldimnasılsınız süper ya hamişleri kutluyorumalkisalkisalkis
1 günde 3 kuşkaydirigubbakcemile3
gayeciğim inan çok sevindimolumunekankayizsmile
geldımm( ama kotu haberlerle geldımm ( benım bebek dogumu baslatmıss heran cıkabılırrrmıs dr elı kulagında dedı 3 hafta dayansan rahat ederızz ama beklemeyecek sanırım dedı anlayacagınız arkadaslar 3 haftayı atlatsam bıle1 ay erken dogacak kızımm sımdı evde dınlenıyorum topıge gıremeyecegımm esım seyahate cıkmıstı yarıda bırakıp gerı dondu annemde geldı bende kalıyorr sımdılık yalnız degılımm uzun sure yatmam gerekıyormus dogumu gecıktırıcı ıgne yaptı bugun bırde toz verdı sabah aksam ıcecegımm umarım 3 haftayı atlatır eger atlatamazda dogarsa boyu 43 cm kılosu 2100 gr olmuss merak etme cok yuksek olasılık yasar dedı saglıgı yerınde dedı sadece 1 ay kadar küvözde tutarız dedı ama 3 haftayıda atlatır ve dogarsa alıp eve gıdersenız küvöze gerek kalmaz dedı dua edınn hayırlısıyla dogsunn hepınızı cok opuyorum tekrar gorusmek uzere fırsat buldukca gırıp sızlere bakmaya calısacagımm hoscakalınn
canım arkadasım nasılsınn senı cok ozledıkk olumunekankayizsmile
geldımm( ama kotu haberlerle geldımm ( benım bebek dogumu baslatmıss heran cıkabılırrrmıs dr elı kulagında dedı 3 hafta dayansan rahat ederızz ama beklemeyecek sanırım dedı anlayacagınız arkadaslar 3 haftayı atlatsam bıle1 ay erken dogacak kızımm sımdı evde dınlenıyorum topıge gıremeyecegımm esım seyahate cıkmıstı yarıda bırakıp gerı dondu annemde geldı bende kalıyorr sımdılık yalnız degılımm uzun sure yatmam gerekıyormus dogumu gecıktırıcı ıgne yaptı bugun bırde toz verdı sabah aksam ıcecegımm umarım 3 haftayı atlatır eger atlatamazda dogarsa boyu 43 cm kılosu 2100 gr olmuss merak etme cok yuksek olasılık yasar dedı saglıgı yerınde dedı sadece 1 ay kadar küvözde tutarız dedı ama 3 haftayıda atlatır ve dogarsa alıp eve gıdersenız küvöze gerek kalmaz dedı dua edınn hayırlısıyla dogsunn hepınızı cok opuyorum tekrar gorusmek uzere fırsat buldukca gırıp sızlere bakmaya calısacagımm hoscakalınn
eeeeeeeeeeeeeee o da haklı canım o kadar sevdik ki onu oda içerde sevilmekten canı sıkıldı dışarı çıkayım da doya doya sevsinler dedi canı sağolsun sağlıklı olsun da erken gelsin
canım arkadasım nasılsınn senı cok ozledıkk olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?