Benimde dilegim bu rabbimden ins ugrasiyorum ama illaki aklimin bi kösesinde düsürdügüm bebeklerim var olursa duracakmi korkusu var allahim ayni acilari yasatmaz ins sagoll canim cok incesincanım inşş guzel sonuclar olur senın için moralını yusek tut tatlım
:Saruboceq:inşallah canım ya
:Saruboceq::Saruboceq:aminnnnn
Benimde dilegim bu rabbimden ins ugrasiyorum ama illaki aklimin bi kösesinde düsürdügüm bebeklerim var olursa duracakmi korkusu var allahim ayni acilari yasatmaz ins sagoll canim cok incesin
:Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq:
amin :Saruboceq: :Saruboceq:canim rabbim bir daha yasatmasin cok zor bi aci ........:gitme:canım benımde ılk hamılelıgımde kontrole gıdecegım gun dusugum baslamıstı kaybttım bebegımı ozmanlar aklımızda yoktu suprız olmustu..
hayırlı olsun hepımız ıcın inşşş bıran evvel saglıgıyla gelır bebıslerımızz
amin :Saruboceq: :Saruboceq:canim rabbim bir daha yasatmasin cok zor bi aci ........:gitme:
bende biraz önce ignemi vuruldum (catlatma ignemi)36 saat vaktimiz var:kedi::kedi:allahim ins saglikla gelir neolur duacim olun , duacinizim
:Saruboceq:
geldımm( ama kotu haberlerle geldımm ( benım bebek dogumu baslatmıss heran cıkabılırrrmıs dr elı kulagında dedı 3 hafta dayansan rahat ederızz ama beklemeyecek sanırım dedı anlayacagınız arkadaslar 3 haftayı atlatsam bıle1 ay erken dogacak kızımm sımdı evde dınlenıyorum topıge gıremeyecegımm esım seyahate cıkmıstı yarıda bırakıp gerı dondu annemde geldı bende kalıyorr sımdılık yalnız degılımm uzun sure yatmam gerekıyormus dogumu gecıktırıcı ıgne yaptı bugun bırde toz verdı sabah aksam ıcecegımm umarım 3 haftayı atlatır eger atlatamazda dogarsa boyu 43 cm kılosu 2100 gr olmuss merak etme cok yuksek olasılık yasar dedı saglıgı yerınde dedı sadece 1 ay kadar küvözde tutarız dedı ama 3 haftayıda atlatır ve dogarsa alıp eve gıdersenız küvöze gerek kalmaz dedı dua edınn hayırlısıyla dogsunn hepınızı cok opuyorum tekrar gorusmek uzere fırsat buldukca gırıp sızlere bakmaya calısacagımm hoscakalınn
calısmalar basladı yanı :))))))) bugun mu baslıo calısmalarınız hadı canımmm hayırlısı olsunn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Cnmm allah yardımcın olsun. stres yapma sakın rahat ol. inşallah herşey yoluna girer..
cnm sende bol bol çalış. durmak yok yola devam...
canımcım asılama olursa bızde calısma olmaz :)))))))) malum asılama oncesı cınsel perhız gerekomus arastrdımda 3 gun perhız var hehehhehehe :))))))yaaa cok heyecanlandım ama sımdı ayy Allahım inşş gelır bebegım bıu ay.Nolur kızlarr dualrınız eksıkk etmeyınn
asılama sonrası ılıskı yasakmı. bilmediğim için soruyorum..
canımcım asılama olursa bızde calısma olmaz :)))))))) malum asılama oncesı cınsel perhız gerekomus arastrdımda 3 gun perhız var hehehhehehe :))))))yaaa cok heyecanlandım ama sımdı ayy Allahım inşş gelır bebegım bıu ay.Nolur kızlarr dualrınız eksıkk etmeyınn
hadi hayırlısı cnm
birbirimizden duayı hiç eksik etmeyelim bencede
bsbirkin canım urfadasın senn ben gelmıstım cok guzel balıklı gol falan ceylnpınarda kaldım geldıgımde :)))
cnm saol iyiyim sen?
bugun adet olmadım bakalım kasıklarıma karnıma sürekli batmalar oluyo ve midem yanıyo...
cumaya kdr olmazsam gidicem dra bakalım
allahım bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inşş
evet cnm urfadayım merkezdeyim ben
ben görmedim ceylanpınarı ama merkez güzel fena değil
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileayy onu bende bılmıorumm kı canımm bı oncesını bılıorum nette baktımm :)) ama sanmıorum sonrasında yasak olsun olmaz heralde yanıı olmazsa ee bıde bız calısırızz aşılama+antreman olurrr:roflol:
cnm sen bide beni sor her lavaboya girdiğimde korkuyla bakıyorum peçeteye sonra derin bir ohh çekiyorum
yine gel cnm beklerim misafirim ol..
bende onun ıcın sordum :kedi: asılma üstüne bide sız çalısırsanız belkı çalısmalarınız sonuc getırır. bizde hiç aralıksız çalıştık 7 gün . ohaoldumsmile napalım doktor soyle yapın boyle yapın demedı. bi iğneden sonrakı 36. saat ilişki demişti kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?