Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Kuzummmm çok sağol yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan, öyle dimi yumurtalara bakacak 13. gün geç kalmış olabilir , iyiki söyledin canım benim yaa , ben pazartesine alayım o zaman[/QUOTE]
gec gıtme canım ne olur ne olmaz bazı arklardan duyuyoruz yumosları cabuk buyuyen varmıs mesela sen garantıye al :)) pzt gıttıgınde dr istedıgı kadar buyumumemısse bıle carsb gel der zatn en azından oda gorur ne kadar olduklarını canım.
Merhaba canım. öle bi bakayım dedim ne var, ne yok.
Herkesler iyi mi, bir sorun yok dimi
yok tatlım hamıslerımız iii vcalısanlar ii bakalım guzel hbler beklıoruzz inşş alıcazda..ozletıosun kendını olumunekankayizsmile
Kuzucum canım.. İnşallah Aşılaman tutar. Rahat ol hiç kasma kendini. Ben çok kasmıştım kendimi o yüzden çok canım yandı tatlım. Aşılamadan sonrada kendini hiç yorma. Bol bol dinlen..
suajn korku yok ama heyecan var :)) sen oldun mu nezman bahsetsene bırax canım kaçkere oldun ay merk ettım oyuzden soruorum tatlım :)))

Kuzummmm çok sağol yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan, öyle dimi yumurtalara bakacak 13. gün geç kalmış olabilir , iyiki söyledin canım benim yaa , ben pazartesine alayım o zaman
gec gıtme canım ne olur ne olmaz bazı arklardan duyuyoruz yumosları cabuk buyuyen varmıs mesela sen garantıye al :)) pzt gıttıgınde dr istedıgı kadar buyumumemısse bıle carsb gel der zatn en azından oda gorur ne kadar olduklarını canım.

yok tatlım hamıslerımız iii vcalısanlar ii bakalım guzel hbler beklıoruzz inşş alıcazda..ozletıosun kendını olumunekankayizsmile

suajn korku yok ama heyecan var :)) sen oldun mu nezman bahsetsene bırax canım kaçkere oldun ay merk ettım oyuzden soruorum tatlım :)))[/QUOTE]
Canım ben Nisan ayında Aşılama yaptırmıştım. ılk kez ve bir kere yaptırdım. Bende senin gibi çok heyecanlıydım. Sabahtan eşim gitti Spermiogram için, iki saat sonrada benim orda olmam gerekiyordu. Aşılamam salı saat 12 de yapıldı. Çatlatma iğnemide Pazartesi Akşam 18 de vurdurmuştum.Adetimin 13. günü yapıldı Aşılama. Spekulum takılırken canım çok yandı. Ağladım hatta. Ha ben böyle yazıyorum diye de sakın korkma. Benim sorduğum çoğu kişide hiç acımadı dedi, yani herkeste farklı. Sonra Kateterle spermleri enjekte ettiğinde kasıklarımda aşırı derecede bir basınç hissettim. Dedim kasıklarım çatlicak şimdi. Kateteri çıkardıktan sonra bi yarım saat daha yat dedi Doktorum. ışlem bitince Doktora niye bu kadar acıdı diye sordum o da senin rahimin normalden biraz daha fazla arkada dedi. O yüzden biraz zorlandım spekulumu takarken dedi. Eve gidincede 3 saat yat ve 3 gün dinlen ama kesinlikle ağır iş yapmak yok dedi. Aşılama sonra sı çok az leke leke kanama oluyor canım o da normal korkutmasın yani seni eğerki kanaman olursa. Yani hazırlıklı git, bende Ped koymuştum giderken. Aşılama olduğum günde ve sonraki günde ilişki önerdi Doktorum. Bu kadarcık canım. Sonrasında heyecanla bekleyiş başlıyor. Ben olucak diye kendimi çok şartlandırdım, tutmayıncada ağlama krizi geçirdim. Sonrasındada ara verdim zaten. ınanılmaz derecede psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyordum çünkü. Klomeni falanda bıraktım zaten sonrasındada. Bakalım yaz sonunda tekrar gidicem Doktora eğerki normal yolla olmazsa.. ınşallah senin Aşılaman tutar canım.

Son düzenleme:
Canım ben Nisan ayında Aşılama yaptırmıştım. İlk kez ve bir kere yaptırdım. Bende senin gibi çok heyecanlıydım. Sabahtan eşim gitti Spermiogram için, iki saat sonrada benim orda olmam gerekiyordu. Aşılamam salı saat 12 de yapıldı. Çatlatma iğnemide Pazartesi Akşam 18 de vurdurmuştum.Adetimin 13. günü yapıldı Aşılama. Spekulum takılırken canım çok yandı. Ağladım hatta. Ha ben böyle yazıyorum diye de sakın korkma. Benim sorduğum çoğu kişide hiç acımadı dedi, yani herkeste farklı. Sonra Kateterle spermleri enjekte ettiğinde kasıklarımda aşırı derecede bir basınç hissettim. Dedim kasıklarım çatlicak şimdi. Kateteri çıkardıktan sonra bi yarım saat daha yat dedi Doktorum. İşlem bitince Doktora niye bu kadar acıdı diye sordum o da senin rahimin normalden biraz daha fazla arkada dedi. O yüzden biraz zorlandım spekulumu takarken dedi. Eve gidincede 3 saat yat ve 3 gün dinlen ama kesinlikle ağır iş yapmak yok dedi. Aşılama sonra sı çok az leke leke kanama oluyor canım o da normal korkutmasın yani seni eğerki kanaman olursa. Yani hazırlıklı git, bende Ped koymuştum giderken. Aşılama olduğum günde ve sonraki günde ilişki önerdi Doktorum. Bu kadarcık canım. Sonrasında heyecanla bekleyiş başlıyor. Ben olucak diye kendimi çok şartlandırdım, tutmayıncada ağlama krizi geçirdim. Sonrasındada ara verdim zaten. İnanılmaz derecede psikolojik olarak kendimi yorgun hissediyordum çünkü. Klomeni falanda bıraktım zaten sonrasındada. Bakalım yaz sonunda tekrar gidicem Doktora eğerki normal yolla olmazsa.. İnşallah senin Aşılaman tutar canım. [/QUOTE]

anladım canım bende femara die ılaç kulladım salı dr gıttım iste dun gece 23 hazıran gecesı saat 02:15 te iğnemı yaptım yarın saat 13.15 te asılamam var benımde bakalım bende bu aydan sonra 2-3 ay ara verıcem oyuzden cok ıstıorum bu ay olsun 7.ayım tedavımde benımde

Kızlr merhaba bırŞey sormak ıstıyorum klomen kullanan arkadaslar nasıl kullanıyorsunuz adetınızn kaÇıncı gÜnÜ ılıŞkıye ne zaman baslanıyor ve gÜn asırımı? BÜtÜn kullanımla ılgılı bıldıklerınızı yazarmısnız? Sadece klomen kullanıp ıĞne yaptırmayanlar bıde doktor bunu neden verır adet dÜzensızlıĞımı yumurtada Çatlama problemı olanlara mı?

Canım Merhaba

Ben Klomene adetin 3. günü başlıyordum. 7 gün boyunca günde 4 tane kullandım. Benim yumurtalarım kendiliğinden gelişmediği için ve Bebek istediğim için kullandım Canım. Sonra 12. gün Doktora kontrole gidiyordum. Eğer yumurtalar istediği büyüklüğe ulaştıysa çatlatma iğnesi vurduruyordum. Sonrada ığne olduğum günde dahil 3 gün boyunca ilişki. Ama bu herkeste farklı canım. Her Doktor aynı önerilerde bulunmuyor. Herkesin yöntemi farklı. Ben Klomeni 4 ay kullandım, hamile kalamayınca bıraktım. Ama Hamiş listemize bakarsan göreceksinki Klomenle hamile kalan bir sürü de Arkadaşımız var.

KıM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARıH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GıZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YıĞıDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ıLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ı LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
18.MıLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::ıLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::ıLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::ıLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMıN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:ıLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::ıL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::ıLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NıSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( ıKıZı OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞıMıZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::ıLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::ıLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::ıLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::ıLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::ıLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::ıLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA ıĞNESı
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::ıLAÇSIZ .................30 TEMMUZ
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR ıLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+ıĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKıM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERıONAL 75(ıKıZı OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........ıLAÇSIZ
115.MAVıYESıL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........ıLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................ıLAÇSIZ
119.DENVıR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (ıKıZı OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
121.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENıZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127SEYDAM......................................... ..................METFORMıN
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.....................HAZıRAN AYI LıSTEMıZ..................
EXORCıST_TREX...............7 HAZıRAN
LUNA...............................19 HAZıRAN
MELOCUM.......................20 HAZıRAN
ıLKNURR1984...................22 HAZıRAN
SABAH1981......................25 HAZıRAN
AYSEN_34........................26 HAZıRAN
CENNETıMSıN.................
WELCOME.......................
UMUTLU22.....................
NıLUFERMAS..................
DELFıNO..........................
DESTıNA..........................
CANDYGıRL85...............
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MıHRACE05......................
GELıNCıKD.......................
ECRıN87...........................
DıLEMYARE......................
EZOUYGUN......................

...........................TEMMUZ AYI LıSTEMıZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
GAMZELıKıZ.......................2 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
SERSELO.........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
KUZU84..............................
BENıL................................18 TEMMUZ
BSBıRKıN...........................20 TEMMUZ
Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMıNN.AMAAŞALLAH LıSTEMıZE

Son düzenleme:
kuzu canım benim nickim değişti..ben hatice _48 istersen listede adımı değiştirde karışmasın..kaydirigubbakcemile3
ben bu ay klomen tedavisini bıraktım..boshayallersmile
herşeyi akışına bıraktım..zaten tayinimiz cıktı bulunduğumuz yerden başka yere..taşınma telaşı düşünmekten bebek fikri aklımda hiç yok..:umursamaz:
tutsada tutmasada sağlık olsun..bayanssulusmile
sizleri öpüyorum başş başşşopuyorumnanaktan.

canım degıstım adını :))) yenu nıckın hayırlı olsun gamzeliiikızzz :)) ayy bılıomusun hep bole kargasada hamıs kalıolar hadı bakalaım sankı alıcaz sendende guzel bı hbr:)) kolay gelsın nereye cıktı taynn

kızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay progesteron değerim 27.43 çıktı geçen ay 3.24 çıkmıştı...ama dr. bana çatlatma iğnesi falan vermedi...

sağol canım...
tayinimiz canakkale bölgesinde değişti..
biga,daydık gelibolu,ya cıktı..
inşallah canım benimde öyle olur.:Saruboceq:.

kızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay progesteron değerim 27.43 çıktı geçen ay 3.24 çıkmıştı...ama dr. bana çatlatma iğnesi falan vermedi...

canım progesteron nedir onu bilmiyorum ama her klomen kullanana dr. catlatma iğnesi vermiyor..kendiliğinden catlamasını bekliyor..eğer kendiliğinden catlamassa o zaman catlama iğnesi vuruluyor..
ben 3 ay kullandım klomen 1 kez iğne oldum diğerleri kendiliğinden catlamıştı..ama bir sonuc alamadım bende şuanda akışına bıraktım..elbet zamanı var ve o zaman gelmeyince biz ne yaparsak yapalım olmucak..biz sadece bir umut uğraşıyoruz..allahım ol derse olucak birgün inş.

kızlar ben cıkıyorummm Dua ederken aklınıza gelırsem eger lütfen benım içinde dua edın buna ıhtıyacım olucak yarın aşılamam var Rabbım nasıp eder inşşş son tedavım cok korkuyourm olmaz die(herkeze ii aksamlar öpuyorum yarın öğleden sonra gorusuruz

canım iyi geceler...
şu 3 aylar yüzü suyu hürmetine rabbim dualrımızı geri cevrmezz inş..
inşallah bu ay olurr inşallah yüzün güler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…