Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kuzum allah yardımcın olsun gülüm dularım seninle

dünürüm nbrrr bugun dr a gıdıyoruzzz gelınını gorecegızzz bakalım ne durumda yıne cıkmayamı hazırlanıyorrr damadım nasılll buyuyormu

Canım çok sağol, sen klomeni 15 mayısda kullanmışsın 25 mayısda da ilk kontroline girmişsin . Yani 10. gün . Bende klomene 22 mayıs da başladım. Bitince 3 gün bekle gel demişti , bende ona karar veremedim salı mı , çarşamba mı gitsem diye:bbo: Salı günü dr yoksa pazartesi gideyim diyorum, diğer arkadaşlarda öyle dedi . Eğer yumoşlar büyümediyse dr zaten şu gün gel der diye düşündüm .

kızlar ben de klomen kullandım 12. gün gitiim 19 küür olmuş O gece iğne yaptık yarın ve ondan sonraki gece ilkşki olsun dedi Sonra gün aşırı olsun dedi

iğneyi vurdum
ertesi gün ilişki oldu ayağımı dikktim hiç akmadı
ama ondan sonraki gün yani dün eşim 5 dk çeilmedi ben öksürdüm hepsi çıktı (((
ne olacak dünkü ilkşki boşa mı gititi Ç(

bugün ilşki yok yarın tekrar var artık gün aşırı olacak

22 haziran : iğne s(aat gece 11.30)
23 haziran :ilişki güzeldi ayağımı diktim hiç çıkmadı ( gece)
24 haziran ilşki hepsi çıktı ( (gece )
25 haziran bugün mola
26 haziran yarın ilşki

KISACA BÖYLE OLU Ama DÜN ÇIKTI HEPSı DıYE MORALıM BOZULDU (
BıŞEY OLUR MU??
iğneye çok güveniyordum
umarım bu ay olurr :)
ilk kez iğne oldu
2 ay klomen kullandım

Son düzenleme:
günaydın kızlar umutlum iyi haberlerle dönersin inşallah
Günaydın Sultancıığım. Ben sabah gittim devlet hastanesindeki bir doktora, kan tahlili yaptıralım ama önce ultrasonda bakayım kist var mı dedi, baktı yok kist falan kan tahlililin sonucuyla bana gel dedi. Çok şükür ki kist yokkmuş buna çok sevindim. Çünkü olabilme ihtimali bile üzüyordu beni. Saat 15 gibi kan sonucum çıkacak, bakalım hayırlısıyla da adet söktürücüye başlarım biran önce adet olmak istiyorum artıık.
dünürüm nbrrr bugun dr a gıdıyoruzzz gelınını gorecegızzz bakalım ne durumda yıne cıkmayamı hazırlanıyorrr damadım nasılll buyuyormu
Sevdacığım teyzelerinden selam söylemeyi unutma. İnşallah çıkmak gibi teşebbüslerde bulunmaz, aylı günlü doğarrr...

asya_deniz albümündekı kız cocugunun resmıne bayıldım ıns benım kızımda o kadar guzel olurr

Dimi canım bende cok begendım. Hatta pc de ekranıma koydum. Akşama kadar başındayım nede olsa bakarsam benzer belki diye. Öyle derlerya sende bak bol bol. Gerçi benzemese de çok güzel bebişin olacak. Dünyanın en güzel bebişi hemde...

sonra gıtmektense once gıtmen daha ıyı cnm. boyutuna bakıp tahmını bır gun soyler zaten.

Kuzuum iğne korktuğun gibi olmadı değil mii? Senin aşılama bugün mü, yarın mı tam olarak anlayamadıım. Hayırlı sonuclar olacak inşallah.

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım..bugün klomen kullanmaya başladım...allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebeişler verir inşşş

Merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir pek çok konuyu takip ediyor olmama rağmen aranıza yeni katıldım sayılır, ilk kez yazıyorum :)
Sene başında meme kanseri olduğumu öğrendim, tedavi vb. uğraştık epey. Şimdi bebek derdindeyiz ve bugün klomene başlattı doktorum. Bu ay klomen ile olmazsa gelecek ay iğne ve aşılama denenecek ama kanserden dolayı önce bu işlemler için onkolog onayı istedi doktorum. Hayırlısı işte...
Allah herkesin gönlüne göre versin...

canım öncelikle geçmiş olsun...dilerim en güzel zamanda bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…