hayırlısı olsun canım yenı evınızın hedıyesı bebegın olur inşşşşşşş
Canım yumurtan iğnesizde çatlamış işte ne güzel.. İnşallah bebişine kavuşursun..yokmu kimseeee
kızlar merhaba bende klomen kullandım bu ay progesteron değerim 27.43 çıktı geçen ay 3.24 çıkmıştı...ama dr. bana çatlatma iğnesi falan vermedi...
kızlar ben cıkıyorummm Dua ederken aklınıza gelırsem eger lütfen benım içinde dua edın buna ıhtıyacım olucak yarın aşılamam var Rabbım nasıp eder inşşş son tedavım cok korkuyourm olmaz die(herkeze ii aksamlar öpuyorum yarın öğleden sonra gorusuruz
Canım bak benımkını anlatayım sana.
Sat 11 mayıs. 15 mayısta ilk klomenımı almaya basladım. Doktorum sabah al demişti eczanelerde bulamadım doktorumu aradım buluncada alsan olur sorun değil dedi bana. Öğleden sonra 2 gıbı buldum aldım ilacı içtim.sabahları 2 tablet 5 gun kullandım. 25 mayısta ilk kontrole gittim sağ ve solda 4er tane yumurtam vardı fakat ikitanesı en iyiydi. 10 mm demişti. 28 mayısta tekrar gel bakalım dedi. 28 mayısta yumrtalarım 17,30 mm oldu. Doktorum iki gün daha buyusunler iğneni yaptır dedi. 30 mayıs sabah 10 da vurundum ığnemi. Pazartesi akşam 10 da ilişki dedi başkada birşey demedı doktor. Bizde Pazartesı akşam 10 da ve sonrakı hergun çalıştık : ) 7 gun. Sonra 14. Gunumde test yaptım pozitiffffffffffffffffffffff......
Sende doktorun ne dedıyse uy bence. Bısey demedıyse benım gıbı arastırıp uygula.: ) hergün çalışmayı nette okumustum. Öyle yaptım. Ha bide ilişkiden sonra ben hiç kalkmadım.belimin altınada yastık koydum. Sende dene bakalım. İnşallah tüm isteyenlere allahım en kısa zamanda verır.
Günaydın Sultancıığım. Ben sabah gittim devlet hastanesindeki bir doktora, kan tahlili yaptıralım ama önce ultrasonda bakayım kist var mı dedi, baktı yok kist falan kan tahlililin sonucuyla bana gel dedi. Çok şükür ki kist yokkmuş buna çok sevindim. Çünkü olabilme ihtimali bile üzüyordu beni. Saat 15 gibi kan sonucum çıkacak, bakalım hayırlısıyla da adet söktürücüye başlarım biran önce adet olmak istiyorum artıık.günaydın kızlar umutlum iyi haberlerle dönersin inşallah
Sevdacığım teyzelerinden selam söylemeyi unutma. İnşallah çıkmak gibi teşebbüslerde bulunmaz, aylı günlü doğarrr...dünürüm nbrrr bugun dr a gıdıyoruzzz gelınını gorecegızzz bakalım ne durumda yıne cıkmayamı hazırlanıyorrr damadım nasılll buyuyormu
kalçamın altına koydum cnm.
asya_deniz albümündekı kız cocugunun resmıne bayıldım ıns benım kızımda o kadar guzel olurr
Canım çok sağol, sen klomeni 15 mayısda kullanmışsın 25 mayısda da ilk kontroline girmişsin . Yani 10. gün . Bende klomene 22 mayıs da başladım. Bitince 3 gün bekle gel demişti , bende ona karar veremedim salı mı , çarşamba mı gitsem diye:bbo: Salı günü dr yoksa pazartesi gideyim diyorum, diğer arkadaşlarda öyle dedi . Eğer yumoşlar büyümediyse dr zaten şu gün gel der diye düşündüm .
Merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir pek çok konuyu takip ediyor olmama rağmen aranıza yeni katıldım sayılır, ilk kez yazıyorum :)
Sene başında meme kanseri olduğumu öğrendim, tedavi vb. uğraştık epey. Şimdi bebek derdindeyiz ve bugün klomene başlattı doktorum. Bu ay klomen ile olmazsa gelecek ay iğne ve aşılama denenecek ama kanserden dolayı önce bu işlemler için onkolog onayı istedi doktorum. Hayırlısı işte...
Allah herkesin gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?