Rica ederim Canım.. Ama tabiki ücretler yaptırdığın yere göre değişir canım.zeyno teşekkürler, korktuğum kadar çok değilmiş. Doktor hormon testleri istemişti benden, onlar bile 300tl civarıydı da korkmuştum aşılama kim bilir ne kadardır diye :)
çok merciii :)
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım..bugün klomen kullanmaya başladım...allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebeişler verir inşşş
Merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir pek çok konuyu takip ediyor olmama rağmen aranıza yeni katıldım sayılır, ilk kez yazıyorum :)
Sene başında meme kanseri olduğumu öğrendim, tedavi vb. uğraştık epey. Şimdi bebek derdindeyiz ve bugün klomene başlattı doktorum. Bu ay klomen ile olmazsa gelecek ay iğne ve aşılama denenecek ama kanserden dolayı önce bu işlemler için onkolog onayı istedi doktorum. Hayırlısı işte...
Allah herkesin gönlüne göre versin...
kızlarrr gelkdım asılamam oldu Rabbım nasıp ederr inşşş,9 temmuzda gel dedı ogun bellı olcak 2 hafta var CRİNONE die jel verdı sımdı yaptım bırırnoı sonrada hersabah yapıcam ..inşşş bu ay bebegım gelır Allahım nasıp eder :Saruboceq:
canım cok haklısın önce saglıkkk....benım asılama fıyatlar ilacım (yumurta gelıstırıci) 70tl ,çatlama iğnem 82 ,sperm yıkama işlemı 200 ,asılama 400 verdık.zeyoooo senınkı uygunmuşşş cnm yaKuzu, hayırlı olsunnn, iyi haberlerini almak dileğiyle...kaydirigubbakcemile3
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bizim aşılama vb. çok fazla deneme şansımız yok. Bu 1-2 ay içinde oldu oldu yoksa hastalık tekrarlamasın diye koruyucu tedaviye başlanacak ve büyük ihtimal o tedavi beni menapoza sokacak maalesef.
Muhtelif denemelerde tutturamayan arkadaşlar hiç moralini bozmasın. Hazır sağlıkları ve vakitleri varken üzülmesinler. Allahın izniyle bir olmaz, iki olmaz üçüncüde olur inşallah.
Bir de aşılama maaliyetli bir şeymidir? Ben ssk dan faydalanamıyorum, her kontrol, her işlem bir de maddi kaygılar uyandırıyor bizde.
tedavın hayırlı olsun. inşallah sonuç alır bebişine kavusursun..
canım çok geçmiş olsun. inşallah tez zamanda kavusursun yavrunada dermanın olur senınde..
canım hadi gözünaydınbuay guzel hebrı vereceksın ınsallah.çok çalış boş durma.delikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar
nasılsın kuzu84
ben topiğe pek giremedim haberler var mı
gunaydın cnm iiyım saolll sen nASILsınnn nasıl gıdıooo,3 hamısımızden sonra suan calımada herkez beklemede :)) bende dun asılama oldum inşşş guzel hbler duycaz ve verıcez
gunaydın kızlarrr
selda asılaman hayırlı olsunn ıns bu sefer olurrr dıkkat et kendıne ıs guc yapma agır kaldırma uzan dınlen
bende dun dr a gıttım sımdılık durumumuz ıyı kızımda ıyıymıs erken dogum rıskımız devam edıyorr 10 temmuz gıbı dedı dr ama bakalımm bence aysonuna kadar dayanırr sımdılık beklıyoruzzz
kızlarrr gelkdım asılamam oldu Rabbım nasıp ederr inşşş,9 temmuzda gel dedı ogun bellı olcak 2 hafta var CRİNONE die jel verdı sımdı yaptım bırırnoı sonrada hersabah yapıcam ..inşşş bu ay bebegım gelır Allahım nasıp eder :Saruboceq:
Ayy ne güzel yaa ikizleeerr... Allah hepimizin hamileliklerini tamamına erdirsin canım. Çok güzel duygular bu yaşadıklarımız. İnşallah bende bebeğimi görür ve kalp atışını duyarım bir dahaki kontrolde.ben de iyiyim canım
ben de dün doktora gittim artık ikizlerim kesinleşti kalp atışları falan da güçlü
ama az lekelenmem var doktor sorun değil dedi ama iişe gitmiyom yatıyom sürekli
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah rabbim nasip edergüzel haberlerini bekliyoz canım
gunaydın kızlarrr
selda asılaman hayırlı olsunn ıns bu sefer olurrr dıkkat et kendıne ıs guc yapma agır kaldırma uzan dınlen
bende dun dr a gıttım sımdılık durumumuz ıyı kızımda ıyıymıs erken dogum rıskımız devam edıyorr 10 temmuz gıbı dedı dr ama bakalımm bence aysonuna kadar dayanırr sımdılık beklıyoruzzz
öğlen oldu ancak geldım. hepinize güzel bir gün dileyeyim bende :)
KARAKAYA...................................... ...............
121.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127SEYDAM
arkadaşlar tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah bebeişlerinizi
Canım inşallah güzel haberlerinle coşacağız. Bu arada sakın kendini yorma... prensesler gibi yat,dinlen... Boşver işler beklesin.
Ayy ne güzel yaa ikizleeerr... Allah hepimizin hamileliklerini tamamına erdirsin canım. Çok güzel duygular bu yaşadıklarımız. İnşallah bende bebeğimi görür ve kalp atışını duyarım bir dahaki kontrolde.
Sevdacım bu kız pek aceleci şekerim. İnşallah dayanabildiği kadar dayansın... Dayanamadığı yerde de Rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.Bir avazda bebeğine kavuşursun...
hoşgeldin canım. nasıl gidiyor hamilelik? sıkıntın var mı?
gayecım canım cok saolll inşşş Allahım nasıp eder sızlerle paylasırım sevıncımı bende:)))))))))))
İnşallah 9 Temmuzda burası şenlik yerine döner :)) Gelsin bebiiiişşşş
Ayy belkim ikiz bile olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?