Canım hoşgeldin aramıza.. Çok geçmiş olsun. ınşallah bebişine kavuşursun..Merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir pek çok konuyu takip ediyor olmama rağmen aranıza yeni katıldım sayılır, ilk kez yazıyorum :)
Sene başında meme kanseri olduğumu öğrendim, tedavi vb. uğraştık epey. Şimdi bebek derdindeyiz ve bugün klomene başlattı doktorum. Bu ay klomen ile olmazsa gelecek ay iğne ve aşılama denenecek ama kanserden dolayı önce bu işlemler için onkolog onayı istedi doktorum. Hayırlısı işte...
Allah herkesin gönlüne göre versin...
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım..bugün klomen kullanmaya başladım...allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebeişler verir inşşş
Canım giden gitmiştir zaten yoluna. İster ayaklarını saatlerce yukarı kaldır.. İster belinin altına yastık koy.. Olucağı varsa zaten olur. Benim bir Arkadaşım neler yaptı neler ama sonrasında herşeyden vazgeçti ve tek bir ilişkiyle hemde o gece ilişkiden sonra hemen duşa girmişti ve sonuç Hamile..kızlar ben de klomen kullandım 12. gün gitiim 19 küür olmuş O gece iğne yaptık yarın ve ondan sonraki gece ilkşki olsun dedi Sonra gün aşırı olsun dedi
iğneyi vurdum
ertesi gün ilişki oldu ayağımı dikktim hiç akmadı
ama ondan sonraki gün yani dün eşim 5 dk çeilmedi ben öksürdüm hepsi çıktı(((
ne olacak dünkü ilkşki boşa mı gititi Ç(
bugün ilşki yok yarın tekrar var artık gün aşırı olacak
Merhaba arkadaşlar,
bende uzun süredir pek çok konuyu takip ediyor olmama rağmen aranıza yeni katıldım sayılır, ilk kez yazıyorum :)
Sene başında meme kanseri olduğumu öğrendim, tedavi vb. uğraştık epey. Şimdi bebek derdindeyiz ve bugün klomene başlattı doktorum. Bu ay klomen ile olmazsa gelecek ay iğne ve aşılama denenecek ama kanserden dolayı önce bu işlemler için onkolog onayı istedi doktorum. Hayırlısı işte...
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Amın cnm Amınn inşş Rabbım yuzumuze guler nasıp eder...canım iyi geceler...
şu 3 aylar yüzü suyu hürmetine rabbim dualrımızı geri cevrmezz inş..
inşallah bu ay olurr inşallah yüzün güler..
Saol tatlımmm inşş hersey bu ay guzrl olucak inşşşşşkızlarr gunaydın acılıs bendenn
kuzu sans senden yana olsun ıns asılaman tutarr dualarımız senınle
Amın canım benım Allahım nasıp eder inşşkuzum allah yardımcın olsun gülüm dularım seninle
Kuzuum iğne korktuğun gibi olmadı değil mii? Senin aşılama bugün mü, yarın mı tam olarak anlayamadıım. Hayırlı sonuclar olacak inşallah.
kızlarrr gelkdım asılamam oldu Rabbım nasıp ederr inşşş,9 temmuzda gel dedı ogun bellı olcak 2 hafta var CRİNONE die jel verdı sımdı yaptım bırırnoı sonrada hersabah yapıcam ..inşşş bu ay bebegım gelır Allahım nasıp eder :Saruboceq:
dünürüm nbrrr bugun dr a gıdıyoruzzz gelınını gorecegızzz bakalım ne durumda yıne cıkmayamı hazırlanıyorrr damadım nasılll buyuyormu
Canım nasıl geçti?? Canın yandımı?? ınşallah 9 Temmuzda güzel haberler verirsin bize..Amın cnm Amınn inşş Rabbım yuzumuze guler nasıp eder...
Saol tatlımmm inşş hersey bu ay guzrl olucak inşşşşş
Amın canım benım Allahım nasıp eder inşş
ayyy canım nasılsınnn :)) bugundu gıttım oldu asılamam Allahım nasıp eder inşşş
kızlarrr gelkdım asılamam oldu Rabbım nasıp ederr inşşş,9 temmuzda gel dedı ogun bellı olcak 2 hafta var CRİNONE die jel verdı sımdı yaptım bırırnoı sonrada hersabah yapıcam ..inşşş bu ay bebegım gelır Allahım nasıp eder :Saruboceq:
Canım yeri daralıyor artık gün geçtikce.. Ablamında bir ayı kaldı, oğlu olacak inşallah. O da diyor artık iyice sıkıştı benim oğlan diye.hadi iyi haberlerle gel güzelim biz iyiyiz çok şükür ya bu sıpanın hareketleri önceki kadar fazla değil önceden kıpır kıpırdı şimdi arada bir vuruyor korkutuyor beni
Canım yeri daralıyor artık gün geçtikce.. Ablamında bir ayı kaldı, oğlu olacak inşallah. O da diyor artık iyice sıkıştı benim oğlan diye.
hosbulduk canım Amın cnm benım inşşş Rabbım sesımızı duyarrCanımm hoşgeldin, hayırlı olsun aşılaman da , İnşallah bu ay bebişin gelecek , öyle hissediyorum ya , inşallah:Saruboceq:
hosbulduk tatlımmmmm Amın inşşş olur busefer emelerımz bebegımızın gelmesını saglarKuzum gelmİŞ hoŞgelmİŞ nasılsın canım hayırlı olur İnŞallah aŞılaman
Canım nasıl geçti?? Canın yandımı?? İnşallah 9 Temmuzda güzel haberler verirsin bize..
daha bizim aşağı yukarı 3 ayımız var önceden kıpır kıpırdı şimdi azaldı doktora sorsam ne diycem kıpırdadığını hissediyorum rabbim yavrum sana emanet
inşallah hayatım yat dinlen bol bol ağır kaldırma olur mu
Amın cnm Amınn inşş Rabbım yuzumuze guler nasıp eder...
Canım haklısın önce sağlık..Kuzu, hayırlı olsunnn, iyi haberlerini almak dileğiyle...kaydirigubbakcemile3
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Bizim aşılama vb. çok fazla deneme şansımız yok. Bu 1-2 ay içinde oldu oldu yoksa hastalık tekrarlamasın diye koruyucu tedaviye başlanacak ve büyük ihtimal o tedavi beni menapoza sokacak maalesef.
Muhtelif denemelerde tutturamayan arkadaşlar hiç moralini bozmasın. Hazır sağlıkları ve vakitleri varken üzülmesinler. Allahın izniyle bir olmaz, iki olmaz üçüncüde olur inşallah.
Bir de aşılama maaliyetli bir şeymidir? Ben ssk dan faydalanamıyorum, her kontrol, her işlem bir de maddi kaygılar uyandırıyor bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?