Canım bende baş dönmesi yaptı.. kasıklarımda ağrıdı tabiki ama o normal canım. Yumurtalar büyüyor sonuçta. Progesteron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir canım. Pazartesi mi öğreneceksin hamile olup olmadığını?? ınşallah bebişin seninledir.arkadaşlar birde klomen kullanırken ne gibi şikayetleriniz oldu bende hala baş dönmesi var bilgilendirirseniz sevinirim
Canım o senin kullandığın jeldendir belki. Bende kanama oldu çok az. Leke leke.. Ama akıntım fazla yoktu.kızlar sımdı asılama oldum ya ben dun bole akıntı var gıbı neden oluoo bılen varmııı???
Canım o senin kullandığın jeldendir belki. Bende kanama oldu çok az. Leke leke.. Ama akıntım fazla yoktu.
Benilciğim bu ovitrelle iğnesi çook ince, hatta kıl gibi birşey. Bana iki defa yapıldı ikisi de koldan. Hatta birini ben kendim yaptım. Ama bi de bu iğnelerin yani klomen gibi iğneler var, onlar da göbekten yapılıyor. Korkulacak birşey yok. Çünkü girdiğini bilie anlamıyorsun. Çok ince yanii.
Kuzucuum bu yüzden sen de hiç korkma lütfen. Yakın olsan ben yapardım sana ama uzaksın maalesef. Benim de eşim korkar iğneden, baştan ona güvenmiştim ama kendi kendime yaptım defalarca. Ovitrelle koldan yapılıyor canım.
Teşekkürler aydınlatıığın için canım.
Benım ılk denememde oldu :)
Amın cnm inşşş Allahım nasıp eder buseferkuzucum canım ..aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğin sana tutunur..inşallah şu mubarek aylarda yüzün güzle canım...
gunaydın sevdacım asılamadan sonra kasıklarımda baskı hıssedıodum ama bu sabah agrıoogunaydın kızlarrr
seldacım nasıl oldun ıyımısın dıye merak ettım
canım saoll inşş bende ınanmak ıstıorum artıkkkkkkkkkkaşılaman hayırlı olsun kuzucum. Olucak inşallah bu sefer ben inanıyorum buna...
adı bakalım yumosların buyusunnnnn ve bebs olsunnn inşşşbu arada kızlar bu akşam ilacın son ggünü bittikten üç gün sonrada dr a gidicem kontrole. Sanırım yumurtalara bakıcak. İnşallah bi faydası olmuştur...
slm kızlar naberrrr benim iznim berbat geçtiiii((
harika bende size benzerim umarım :))
slm kızlar naberrrr benim iznim berbat geçtiiii((
ben de bu ay klomen kullandım 2 tane bugün çalışma günüm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?