Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

mrb arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum bende 1yıllık evliyim ve pcos luyum geçen ay adetimin 3.günü günde 2tane klomene başladım. adetimin 14,15ve 17. günlerinde kasıklarımda ve belimde adet sancısı gibi ağrım oldu ilk defa böyle bişey oldu ve dün adetimin 21.günü kan verdim progesteron hormonuna bakacaklar pazartesi sonuç alıp dr. göstericem umarım beklediğimiz gün gelmiştir ve hamileyimdir ve inş rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eder

arkadaşlar birde klomen kullanırken ne gibi şikayetleriniz oldu bende hala baş dönmesi var bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar birde klomen kullanırken ne gibi şikayetleriniz oldu bende hala baş dönmesi var bilgilendirirseniz sevinirim
Canım bende baş dönmesi yaptı.. kasıklarımda ağrıdı tabiki ama o normal canım. Yumurtalar büyüyor sonuçta. Progesteron yumurtanın çatlayıp çatlamadığını gösterir canım. Pazartesi mi öğreneceksin hamile olup olmadığını?? ınşallah bebişin seninledir.

Son düzenleme:
Canım o senin kullandığın jeldendir belki. Bende kanama oldu çok az. Leke leke.. Ama akıntım fazla yoktu.

olabılır belkıde canım,işlem esnasında dr zorlandıgı ıcın kanama olmus brz kanaman olabılır dedı ama işlemden sonra hıç olmadı gelmedı kan pembemsı bsy akıntım var belkıde jeldenr.
sen nasılsın napıosun cnmmm

kuzucum canım ..aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğin sana tutunur..inşallah şu mubarek aylarda yüzün güzle canım...

aşılaman hayırlı olsun kuzucum. Olucak inşallah bu sefer ben inanıyorum buna...

bu arada kızlar bu akşam ilacın son ggünü bittikten üç gün sonrada dr a gidicem kontrole. Sanırım yumurtalara bakıcak. ınşallah bi faydası olmuştur...

kuzucum canım ..aşılaman hayırlı olsun inşallah meleğin sana tutunur..inşallah şu mubarek aylarda yüzün güzle canım...
Amın cnm inşşş Allahım nasıp eder busefer
gunaydın kızlarrr

seldacım nasıl oldun ıyımısın dıye merak ettım
gunaydın sevdacım asılamadan sonra kasıklarımda baskı hıssedıodum ama bu sabah agrıoo (( gecen ayda bole cok kotu agrılar olmustu gece uyyanıodum hep bıde gecen ay hıçbsy kullnamamıştım neden agrıokı bole yaaaa
aşılaman hayırlı olsun kuzucum. Olucak inşallah bu sefer ben inanıyorum buna...
canım saoll inşş bende ınanmak ıstıorum artıkkkkkkkkkk
bu arada kızlar bu akşam ilacın son ggünü bittikten üç gün sonrada dr a gidicem kontrole. Sanırım yumurtalara bakıcak. İnşallah bi faydası olmuştur...
adı bakalım yumosların buyusunnnnn ve bebs olsunnn inşşş
slm kızlar naberrrr benim iznim berbat geçtiiii((

neden betuscum ne olduu??

arkadaşlar benim bu ay 6.denemem ve adetime 1 hafta kaldı..ama hiç bir belirtim yok sanırım bu ayda başaramadım..önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak istiyorum ...bu takipte doktor dan kendimiz mi istiyoruz klomeni..kullanmasak olmaz mı ben korkuyorum klomen kist yapabiliyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…