Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım dün sen idrar testi yapmamışmıydın
onu resmini koy demiştim
istersen sen bana msn de resmi at ben koyiim buraya

idrar testi yapmadım cnm benim çatlatmayla oldu ya idrarda çıkmaz daha kan testiyle çıkar bugün varsa ultroson görüntüsü alırım onu koyarız inş.

kızlarrrr facede sevdayla konuşurken dedim sen kızına oda yapmadınmı hiç resim falan koymadın dedim
oda yaptım ama koymadım dedi
bence baskı yapalımda koysun dimiiii
hem bizede motivasyon olur dimizemuszemus

kızlarrrr facede sevdayla konuşurken dedim sen kızına oda yapmadınmı hiç resim falan koymadın dedim
oda yaptım ama koymadım dedi
bence baskı yapalımda koysun dimiiii
hem bizede motivasyon olur dimizemuszemus

bugun dr kontrolum varr donunce eklerım resımlerıı :kedi:

slm kızlar ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum ayın 21 inde oldum çatlama iğnemi bu gün sabah 4 tane test yaptım dördüde çift çizgi hamileyimdir gerçekten saat 13.30 da drdan randevu aldım saat geçmiyo çok heyecanlıyım korkuyorum ya değilsem

slm iğneyi aynı gün vurulmuşusuz idarda çıktımı senin ben 4 gün önce yaptım çıkmadı ama doktordA çıkmaz demişti benimde bugün randavüm var 12.30 da bakalım bende varmı?,

ins hamılesındır arkadasımm fakat unutmakı ıgnenın etkısı 14 gun sonra gecıyorr dr a gıdene kadar cok umıtlenme ama 4 u de pozıtıfse hamıle olma ıhtımalın yuksekkk kı ıns oylesındırr dualarımız senınlee bızede donuste haber verr merak ederızzz olumunekankayizsmile

slm iğneyi aynı gün vurulmuşusuz idarda çıktımı senin ben 4 gün önce yaptım çıkmadı ama doktordA çıkmaz demişti benimde bugün randavüm var 12.30 da bakalım bende varmı?,

ben sabah idrar testi yaptım çıktı inşallah doğru çıkmıştır ikimizdede vardır inşallah saat 13.30 da benim sevinçli haberler alırız inş.

ben sabah idrar testi yaptım çıktı inşallah doğru çıkmıştır ikimizdede vardır inşallah saat 13.30 da benim sevinçli haberler alırız inş.

inş.canım ters oılmazssa ilişki nasıl oldu iğneden kaç saat sonra kaç kere cvp.istemessen anlarım ama kendimle karşılaştırıcam cnm ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…