evett yaaa bu kız cok ırıı ne yapacagız bılmem dırekt evde kaldı
he he, bence de kalmaz.:1rolleyes: kiloyu çırpar, uzun boylu fıstıkkkk olur.sırnaşık şey
fıstık fıstık, pek tatlı olur bacakları, popişi filan.
gözümün önüne geldi de heveslendim valla a.s
Yarmagül kaydirigubbakcemile3 Ay süpermiş..babası kızıma YARMAGÜL dıyor kaydirigubbakcemile3
babası kızıma YARMAGÜL dıyor kaydirigubbakcemile3
Doktora gidenler nerde kaldınız?? bilmiyorumkismile
ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt
:teytey::teytey::teytey:canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn darısı basımızaa Rabbım saglıgıyla kucagına almayı nasıp etsınnn:Saruboceq:
Tebrik ederim Canım. Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah..ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt
saolasın canım hala inanamıyorum çok mutluyum Allahım hepinize nasip etsin:Saruboceq:
Tebrik ederim Canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
klomen le kaldın dımı canım ekledım senı ugurlu lıstemıze:))))))))Amın cnm Rabbım isteyen herkezze nasıp etsın inşşş.
inşş bende cuma gunu senın gıbı mutlu donerım dr dan
Canım ilk defa mı kullandın Klomeni?? Sende sorun neydi?gördüm canım evet klomenle ve çatla iğnesiyle adımı listede görünce daha heyecanlandım çok saol
Canım ilk defa mı kullandın Klomeni?? Sende sorun neydi?[/QUOT
canım hormonlarda sıkıntım vardı prolaktinde hayıtsuyu sayesinde onu düşürdüm eşim askere gitmeden önce 1 kere kullanmıştık askerden mayısta geldi geldiğinden beri 2. ayımız ama aslında 3. yani ama araya 6 ay girdi sonra başladık yine
Anladım canım. Tadını çıkar bu güzel duygunun. Darısı başımıza..Canım ilk defa mı kullandın Klomeni?? Sende sorun neydi?[/QUOT
canım hormonlarda sıkıntım vardı prolaktinde hayıtsuyu sayesinde onu düşürdüm eşim askere gitmeden önce 1 kere kullanmıştık askerden mayısta geldi geldiğinden beri 2. ayımız ama aslında 3. yani ama araya 6 ay girdi sonra başladık yine
Anladım canım. Tadını çıkar bu güzel duygunun. Darısı başımıza..
AMİNNNNNNNNNNNNNNN
ben geldım dr dannn cok sukur hersey yolunda erken dogum rıskım yokmus artıkk kızım buyumus koca dana olmusss 3000 gr ı gecmıss boyuda 50 cm cıvarı olmusss dr durumu cok ıyı dedııı temmuz sonunda dogum yapacagımm cok sukurrr
ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?