- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
Herkese selaaaaaammmm. Nasılsınız. Sevdacım baktım resımlerıne maşallah. Almışşın kiloları ama yakışmışta be. Güzel olmuş.. daisy bencede hamilesin. İnşallah tersi çıkmaz. Benim tam 14 gün kanda batırmıştım çıkmıştı. Ececim sende güzel haber alırsın umarım. Kuzuuumm yemek listemin neresi güzel. Gözümün önüne gelince bile midem bulanıyor. Helede sabah sabah süt ve yumurta .. ıyykkk. Benim çok mide bulantım var ne yapmalıyım ya...
Merhaba arkadaşlar,
daisy, eceiremnur günün morali siz olun haydi :) İnşallah hayırlı haberlerle dönersiniz, inşallah :)
forumu açıp da böyle haberler görünce moral buluyorum :)
Darısı bize artık. Kuzu, senden ne haber. Peşinden geliyorum 15 gün farkla. Ümitliyim senden de aslında. :)
zazez sen nasılsın, senin de günün geçti değil mi? ne alemdesin? Bir güzel haber de sen patlat hadiii :)
canımmm iyiymmm sen nasılsınnn az kaldı :)) 4 guncuk cuma dr gıtcem bakalımkuzum nasılsın hayatım kaç günün var
Arkadaşlar ya birşey soracağım. Aslında kaç gündür kafam bulanmasın, olacağı varsa olur diyorum ama yine de aklıma takıldı.
Cumartesi günü kontrolde yumurtalar 18-17 ve 15mm idi. Doktor bu akşam mutlaka ilişki olsun sonra salıya kadar olmasın dedi.
Pazar gece yani dün çatlatma iğnesi vuruldum, yarın da aşılama olacak.
Peki, iğne vurulmadan önce yumurtaların çatlamış olma ihtimali var mıdır. Biz bu kadar günü boş geçirdik şimdi.
sizlerde nasıl olmuştu aşılama faslı?
ben geldım dr dannn cok sukur hersey yolunda erken dogum rıskım yokmus artıkk kızım buyumus koca dana olmusss 3000 gr ı gecmıss boyuda 50 cm cıvarı olmusss dr durumu cok ıyı dedııı temmuz sonunda dogum yapacagımm cok sukurrr
ohhh masallahhhhhhh mınıkımızeee :)) cok sukur canım ıcın rahatlamıstr :)))
ay hemde nasıl rahatladımmm anlatamam
ben geldım dr dannn cok sukur hersey yolunda erken dogum rıskım yokmus artıkk kızım buyumus koca dana olmusss 3000 gr ı gecmıss boyuda 50 cm cıvarı olmusss dr durumu cok ıyı dedııı temmuz sonunda dogum yapacagımm cok sukurrr
canım benımde oleydı telas yapma bende carsamba gecesı vurdum iğnemı cuma asılamam olsu.salı ılşkı dedı dr carsamba iğne cuma asılama ..asılama gunu cınsel perhız gerekıo ya sperm alınıo erkekten oyuzden.. kacırmazsın dr ona gore dıo cunku mesela erken catlıycagı varsa araya gun koymazdı dr merk etme tatlımm rahat ol :))))
Maşallah maşallah. Ne güzel haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.a.s
Çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile3 Sakindim aslında ama vakit yaklaştıkça heyecan yaptım herhalde.sırnaşık şey
ay hemde nasıl rahatladımmm anlatamam
haklısın tbı cnm bende oleydım ilk asılama oldugu icin baya oncedeb baslamıstı heyecanım :)))Maşallah maşallah. Ne güzel haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin.a.s
Çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile3 Sakindim aslında ama vakit yaklaştıkça heyecan yaptım herhalde.sırnaşık şey
evett yaaa bu kız cok ırıı ne yapacagız bılmem dırekt evde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?