Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

arkadaşlar ovitrelle vuruldum
4 gün çalışmadan sonra dktorum gel falan demedi
napcam şimdi ben beklicek miyim?bilmiyorumkismile
Hmmm güzel bir Soru.. Arayıpta bir sor derim ben. Hani bekle sonucuda diyebilir ama sen yinede bi ara bakalım. Belkide unuttu gel demeyi..Garantiye al kendini canım.

Hmmm güzel bir Soru.. Arayıpta bir sor derim ben. Hani bekle sonucuda diyebilir ama sen yinede bi ara bakalım. Belkide unuttu gel demeyi..Garantiye al kendini canım.

tamam canım yarın bi sorayım bakayım "Hocam biz üstümüze düşeni yaptık çalışmalarımızın meyvesini ne zaman alıcaz?"

selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.....
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş....

canımm hadi hayırlı uğurlu olsun
Rabbim kucağına almayı nasip etsin
bi günde 2 mutlu haber süper bu yaaaa:teytey::teytey::teytey:

slm kızlar benim moral sıfır doktor bir karartı var dedi net bişey sölemedi muhtemelen bebek ama kist de olabilir dedi çarşamba netleşir dedi işin yoksa 2 gün daha bekle çok üzüldüm umutsuzluğa kapıldım kan testide yapmadı çarşamba yine net bişey sölemessem kan testi yaparız dedi anlamaadım yani moralim sıfır kızlar çok üzgünüm((

dualarım seninle cnm habersiz bırakma bizi sende benim için et...

dur bakalım bı cnm belkı bebiiişş nerden bılıorz hemen moralını bozma lutfenn..bugun nıe yapmadıkı testınıı dr ??

canım bizde seni merak ettik çok
nie üzülüosun ki bu ihtimal bile güzel bişi
ama nie kanda baktırmadı bnde şaşırdım
keşke sen bi poliklinğe gidip kendin yaptırsaydın
bende merak ettim çok

dur bakalım bı cnm belkı bebiiişş nerden bılıorz hemen moralını bozma lutfenn..bugun nıe yapmadıkı testınıı dr ??

ne bilim anlamadım o moral bozukluğunla onuda sormadım ilişkii yok dedi iş yapma dinln dedi çarşamba yapıcaz dedi offf sarsıldım resmen kendimi okadar hazırlamıştım ki çok üzgünüm eşimde kızıyor üzülme şimdi olmazssa bidahaki ay diye aman saçmaldım yaa ...kötü hissediyorum...

canım bizde seni merak ettik çok
nie üzülüosun ki bu ihtimal bile güzel bişi
ama nie kanda baktırmadı bnde şaşırdım
keşke sen bi poliklinğe gidip kendin yaptırsaydın
bende merak ettim çok

canım kime söylediysem niye sen yaptırmadın diyor valla hiç aklıma gelmedi yıkılmıştım o an belkli yanımda biri olsaydı akıl verirdi sadece kızım vardı canım ya çok etkilendim moral çöktü bu moralle olcada varsa olmaz zaten ...

bole umıtsızlıge kapılma hemen canım..kafam rahat etsın dıosan yarın sen yaptr bı test olmazsa

Sevdaaaa kimmiş o hamişleeeerrr... Niye gelip paylaşmıyorlaaarrr.... ben tanıyor muyum??
gayecım soyleyeceklerı vakıt daha varr azıcık daha bekleyeceklerr bılmem tanırmısınn cok eskı uyelerr enaz 2 yıllık senın mınık nASILLL alıstınızmı bırbırınızeee
selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
canımm cok tebrık ederımmmm nasıl sevındım senın adına
haklısın yarın yaptırım hemen saolun kızlar iyiki varsınız içim rahatladı valla

hıcc uzulme yarın gıdıp kendın yaptır testını hamıle degılsende onunde bırsuru ay varr denersınız yıneee hem aklında olsun bebek fıkrını unutunca bebeklerr gelıyorrr bakınız ornek gamzelıkızz :enbuyukkk:

herkese selam,,,bugun atesim dusmeyince bikere daha test uaptim,pregny ignesinden sinra 14,gunum,test yine silik iki cizgili cikti,,,,,ama hasta olacak gibi de hissediyorum kendimi,yarin sabaha dok,a gitcem,kan testi icin,sabah adetim gelmezse tabi,,,,bu silik cizgiye guvenebilirmuyim acaba,,,gun ortasinda yaptim testi,5 saat tuttum idrarimi ama,,,,yinede silikti,,,,

ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt

Kızlar kucak dolusu tebrikler, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla alın kucaklarınıza inşallah. :Saruboceq:

kuzummm yaaa biz ne zaman giricez şu listeye

zazez, senden naber? senin de geçmişti günün, yanlış mı hatırladım?

Canım, iğneden sonra epey zaman geçmiş. Normalde biliyorsun silik filan farketmiyor, çizgi çıktı mı tamam ama yarın kan testini al, için rahat etsin. İnşallah hayra alamettir.sırnaşık şey

daha tecrübeliler daha kesin bilgi verebilirler sanırım. Ben ümitlendim ama bilmiş bilmiş konuşup, ümitlendirip sonra hayal kırıklığına uğratmaktan çekiniyorum. :kedi:

sagol canim,,,ben ilkkez tedavi oluyorum ve muhakkak daha tecrubelisindir benden,,,aksam etesim de 37 ye cikti acaba aksam atesi guvenilirmi,,sabahlari 4 gundur 36,7 de sabitti,,,,

haklısın yarın yaptırım hemen saolun kızlar iyiki varsınız içim rahatladı valla

Ece, yarın yaptır test ama negatif gibi görünürse yine de bozma moralini bence. Belki doktor daha çok çok yeni, kanda da çıkmayabilir diye istememiştir test. Çarşamba kontrolde belli olur nihai durum.

sagol canim,,,ben ilkkez tedavi oluyorum ve muhakkak daha tecrubelisindir benden,,,aksam etesim de 37 ye cikti acaba aksam atesi guvenilirmi,,sabahlari 4 gundur 36,7 de sabitti,,,,

hiçbi fikrim yok inan ki, bende ilk kez tedavi oluyorum. Hatta sen benden öndesin diyebilirim, ben daha dün vuruldum iğneyi. Ama şunu söyleyebilirim, ilk gebelik belirtileri de adet belirtilerinin aynısı diyorlardı.

Son düzenleme:

akşam ateşleri dikkate alınmayacakmış enteresan, türlü sebepten yükselebilirmiş. sabahkileri dikkate alın diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…