Hmmm güzel bir Soru.. Arayıpta bir sor derim ben. Hani bekle sonucuda diyebilir ama sen yinede bi ara bakalım. Belkide unuttu gel demeyi..Garantiye al kendini canım.arkadaşlar ovitrelle vuruldum
4 gün çalışmadan sonra dktorum gel falan demedi
napcam şimdi ben beklicek miyim?bilmiyorumkismile
Hmmm güzel bir Soru.. Arayıpta bir sor derim ben. Hani bekle sonucuda diyebilir ama sen yinede bi ara bakalım. Belkide unuttu gel demeyi..Garantiye al kendini canım.
selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.....
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş....
selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
Canlar ben yarından itibaren 10 gün falan yokum. Karabüke gidicem. İnşallah dönünce güzel haberlerinizi alırım. Ben gelmeden kimse doğurmasın
Ben gelmeden hamile kalmak serbest. Benim içinde dua edin haftasonu adet olmayayım. :Saruboceq:
Öpüldünüz opuyorumnanaktan
slm kızlar benim moral sıfır doktor bir karartı var dedi net bişey sölemedi muhtemelen bebek ama kist de olabilir dedi çarşamba netleşir dedi işin yoksa 2 gün daha bekle çok üzüldüm umutsuzluğa kapıldım kan testide yapmadı çarşamba yine net bişey sölemessem kan testi yaparız dedi anlamaadım yani moralim sıfır kızlar çok üzgünüm((
slm kızlar benim moral sıfır doktor bir karartı var dedi net bişey sölemedi muhtemelen bebek ama kist de olabilir dedi çarşamba netleşir dedi işin yoksa 2 gün daha bekle çok üzüldüm umutsuzluğa kapıldım kan testide yapmadı çarşamba yine net bişey sölemessem kan testi yaparız dedi anlamaadım yani moralim sıfır kızlar çok üzgünüm((
dur bakalım bı cnm belkı bebiiişş nerden bılıorz hemen moralını bozma lutfenn..bugun nıe yapmadıkı testınıı dr ??
canım bizde seni merak ettik çok
nie üzülüosun ki bu ihtimal bile güzel bişi
ama nie kanda baktırmadı bnde şaşırdım
keşke sen bi poliklinğe gidip kendin yaptırsaydın
bende merak ettim çok
ne bilim anlamadım o moral bozukluğunla onuda sormadım ilişkii yok dedi iş yapma dinln dedi çarşamba yapıcaz dedi offf sarsıldım resmen kendimi okadar hazırlamıştım ki çok üzgünüm eşimde kızıyor üzülme şimdi olmazssa bidahaki ay diye aman saçmaldım yaa ...kötü hissediyorum...
canım kime söylediysem niye sen yaptırmadın diyor valla hiç aklıma gelmedi yıkılmıştım o an belkli yanımda biri olsaydı akıl verirdi sadece kızım vardı canım ya çok etkilendim moral çöktü bu moralle olcada varsa olmaz zaten ...
bole umıtsızlıge kapılma hemen canım..kafam rahat etsın dıosan yarın sen yaptr bı test olmazsa
gayecım soyleyeceklerı vakıt daha varr azıcık daha bekleyeceklerr bılmem tanırmısınn cok eskı uyelerr enaz 2 yıllık senın mınık nASILLL alıstınızmı bırbırınızeeeSevdaaaa kimmiş o hamişleeeerrr... Niye gelip paylaşmıyorlaaarrr.... ben tanıyor muyum??
canımm cok tebrık ederımmmm nasıl sevındım senın adınaselam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
haklısın yarın yaptırım hemen saolun kızlar iyiki varsınız içim rahatladı valla
ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt
kuzummm yaaa biz ne zaman giricez şu listeye
herkese selam,,,bugun atesim dusmeyince bikere daha test uaptim,pregny ignesinden sinra 14,gunum,test yine silik iki cizgili cikti,,,,,ama hasta olacak gibi de hissediyorum kendimi,yarin sabaha dok,a gitcem,kan testi icin,sabah adetim gelmezse tabi,,,,bu silik cizgiye guvenebilirmuyim acaba,,,gun ortasinda yaptim testi,5 saat tuttum idrarimi ama,,,,yinede silikti,,,,
Canım, iğneden sonra epey zaman geçmiş. Normalde biliyorsun silik filan farketmiyor, çizgi çıktı mı tamam ama yarın kan testini al, için rahat etsin. İnşallah hayra alamettir.sırnaşık şey
daha tecrübeliler daha kesin bilgi verebilirler sanırım. Ben ümitlendim ama bilmiş bilmiş konuşup, ümitlendirip sonra hayal kırıklığına uğratmaktan çekiniyorum. :kedi:
haklısın yarın yaptırım hemen saolun kızlar iyiki varsınız içim rahatladı valla
sagol canim,,,ben ilkkez tedavi oluyorum ve muhakkak daha tecrubelisindir benden,,,aksam etesim de 37 ye cikti acaba aksam atesi guvenilirmi,,sabahlari 4 gundur 36,7 de sabitti,,,,
sagol canim,,,ben ilkkez tedavi oluyorum ve muhakkak daha tecrubelisindir benden,,,aksam etesim de 37 ye cikti acaba aksam atesi guvenilirmi,,sabahlari 4 gundur 36,7 de sabitti,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?