merhaba arkdşlar sanırm burdakı herkes aynı şekılde bebklerıne kavuşmk istıyor bende sızınle aynı kaderı paylaşıyorum ben butun yolları dendım sadece tüp bebk harıc ama olmadı öncesınde 2 gebelik yasdım onlarda düşükle sonuçlandı bu ay doktorum bana klomen verdı aynı bende 11 haziranda ilacı içmeye başladım15 bitdi ilaç18 ve 19 hazıranda doktora yumurta konturolu için gıtdım istedıgm buyukluge ulaşmış dedı.. sonra 1 hafta gun aşırı illşki verdı benım 22 hazıranda yumurtam çatladı suan beklemedyım belırtı yok kendımı ümitlendırmk ve hayal kırıklıgına ugramk istemıyorum buyuzden rahat gecırıyorum bu dönemı ama merak etdıgım bırsey ne kadar sürü sonra renklı olunuyor yada sonuç blli oluyor belli bır süresi varmı şimiden teşkkürler rabbım herkesın gönlüne göre versın inşlh (amin)
gayecım soyleyeceklerı vakıt daha varr azıcık daha bekleyeceklerr bılmem tanırmısınn cok eskı uyelerr enaz 2 yıllık senın mınık nASILLL alıstınızmı bırbırınızeee
Maşşaalllahh topacımaa. Allahım bozmasın gülüm sağlığınızı sıhhatinizi.ben geldım dr dannn cok sukur hersey yolunda erken dogum rıskım yokmus artıkk kızım buyumus koca dana olmusss 3000 gr ı gecmıss boyuda 50 cm cıvarı olmusss dr durumu cok ıyı dedııı temmuz sonunda dogum yapacagımm cok sukurrr
Tebrikler arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Analı babalı büyütürsün inşallahh.ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt
Oooo maşaallahhh. Allah nazarlardan saklasın. Allahım sağ salim doğurup, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.....
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş....
Gülüm sağol ama bu dediklerinin hepsini yapıyorum inan. Çalıştığım için herşeyim dakik programlı olmak zorunda. Yemeğim ve uyumam gibi. Ama ne biliim gülüm. Artık eskisi gibi takmıyorum zaten. Olursa olur, olmazsa olmaz diyorum. Bende bi tane evlat var, allahım hiç olmayanlara versin diyorum. Ama birtürlü caresini bulamıyolar. Hormon tahlili yapıp duruyor her gittiğim doktor. Ama hiç düzelme olmuyor, aksine daha da bozuluyor düzenim.hayda ne kadar uzun sürmüş allah allah
ay inanmıyorum tatlım ya acaba çok mu taktın canım rahat ol
hamile kalamıyorum diye kafana çok takma bu adet düzenini engelliyordur belki de
adetinin düzene girmesi için erken yatıp erken kalk zamanında kahvaltı yap dengeli beslenmeye çalış bu dediklerim gerçekten çok önemli kahve çay kola falan çok içme
Maşşaalllahh topacımaa. Allahım bozmasın gülüm sağlığınızı sıhhatinizi.
Tebrikler arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Analı babalı büyütürsün inşallahh.
Oooo maşaallahhh. Allah nazarlardan saklasın. Allahım sağ salim doğurup, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Gülüm sağol ama bu dediklerinin hepsini yapıyorum inan. Çalıştığım için herşeyim dakik programlı olmak zorunda. Yemeğim ve uyumam gibi. Ama ne biliim gülüm. Artık eskisi gibi takmıyorum zaten. Olursa olur, olmazsa olmaz diyorum. Bende bi tane evlat var, allahım hiç olmayanlara versin diyorum. Ama birtürlü caresini bulamıyolar. Hormon tahlili yapıp duruyor her gittiğim doktor. Ama hiç düzelme olmuyor, aksine daha da bozuluyor düzenim.
canım genelde göğüslerde ağrı gebelik belirtisidir ama bende hepsi adet gecikmesinden sonra ortaya çıktı inşalah hamilesindir30 hazirandı canım yanlış yazmışım.ne bileyim canım ya anlamadım gitti.şuan sadece göğüs uçlarım çok ağrıyor.
sağol tatlım galiba çift yumurta :ecrin_bebek::ecrin_bebek:hayran canım cok sevindim...ikizin oluyormuşşayy ne güzell allahım inş. sağlıklı kucaklamak nasip olsun..
cift yumurta ikizimi yoksa tekmii...ay yerim ben onlarıııı maşallahhh...
Maşşaalllahh topacımaa. Allahım bozmasın gülüm sağlığınızı sıhhatinizi.
Tebrikler arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Analı babalı büyütürsün inşallahh.
Oooo maşaallahhh. Allah nazarlardan saklasın. Allahım sağ salim doğurup, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Gülüm sağol ama bu dediklerinin hepsini yapıyorum inan. Çalıştığım için herşeyim dakik programlı olmak zorunda. Yemeğim ve uyumam gibi. Ama ne biliim gülüm. Artık eskisi gibi takmıyorum zaten. Olursa olur, olmazsa olmaz diyorum. Bende bi tane evlat var, allahım hiç olmayanlara versin diyorum. Ama birtürlü caresini bulamıyolar. Hormon tahlili yapıp duruyor her gittiğim doktor. Ama hiç düzelme olmuyor, aksine daha da bozuluyor düzenim.
Canım ben alıştım ona.Sağolsun hiç yaramazlık yapmıyo.Ne midemi bulandırıyo nede çok aşırı uyku yapıyo... Sadece akşamüzeri çok uykum geliyo.işyerinde 1 saat falan uyuyorum içeri geçip :)) bide iştahsızım... hiç bişey yiyesim yok.Hele akşamları hiç yiyesim yok.
mrb kıslarrr.bu ay ilk defa klomen kullandım.şöyle anlatayım çünkü fikirlerinizi almak istiyorum.klomene adetimin5 günü başladım 5 gün kullandım yani son klomen bu ayın 24de bitti ve benim ovulasyonum olmuş.26sında dr gittim içerde az bi sıvı var beraber olun dedi olduk:))haziran 30da yani cumartesi günü çok sancım oldu karnım belim kasıklarım çok kötü bir ağrıydı.en sonunda kahverengi akıntım oldu ve ağrımda geçti.ogünden bu yanada göğüs uçlarım çok acıyor el değmiyor yani.sorum şu kızlar klomenin bu şekilde yan etkisi olur mu..sizlerde nasıl oldu???hepinizi çok öptüm sevgilerrr..
selam arkadaslar.aranızda yeniyim cok takip ediyorum ama uzaktan.bende deneyimi paylasayım dedim.3 yıllık evliyim 1 yıl ilacla korundum keske korunmaz olaydım diyorum simdi.bıraktıgım ay hamile kalmısım ama dıs gebelik olarak gelisti.malesef 3 hastane dolastım kimse anlamadı ne oldugu cogu kist dedi ve ilaç verdiler bana.sonuc iskence seklinde acılarla 2 kez hastanelik oldum.ve malesef tüp patladıgı için aldılar sezeryanla.son 1 yıldırda malesef olmuyor bütün testlermizi yaptım esimle.haziran sonu klomen kullanmaya basladım.ilk gittiğimde 13- sonra 15 yarın tekrar gidecegim umarım 18 olmustur sonra iğne verecekmis dr.ama bende sıkıntı harici belirti yok ama ates basması cok umarım bu onun işaretidir.
selam arkadaslar.aranızda yeniyim cok takip ediyorum ama uzaktan.bende deneyimi paylasayım dedim.3 yıllık evliyim 1 yıl ilacla korundum keske korunmaz olaydım diyorum simdi.bıraktıgım ay hamile kalmısım ama dıs gebelik olarak gelisti.malesef 3 hastane dolastım kimse anlamadı ne oldugu cogu kist dedi ve ilaç verdiler bana.sonuc iskence seklinde acılarla 2 kez hastanelik oldum.ve malesef tüp patladıgı için aldılar sezeryanla.son 1 yıldırda malesef olmuyor bütün testlermizi yaptım esimle.haziran sonu klomen kullanmaya basladım.ilk gittiğimde 13- sonra 15 yarın tekrar gidecegim umarım 18 olmustur sonra iğne verecekmis dr.ama bende sıkıntı harici belirti yok ama ates basması cok umarım bu onun işaretidir.
slm çatlatma iğnesi vuruldunmu yoksa kendi çatladı yumurtaların evt ağrıların klomeenin etkisi ilişkiyegirerkende ağrı yaptımı benim çok yaptı hayırlısı inş.hamiş kalırsın
slm öncelikle geçmiş olsun ama moralini bozma bak bende bekliyorum dün çıkması gerekiyordu doktor net bişey sölemedi çarşamba gel dedi şimdi çarşambayı bekliyorum herkes için hayırlısı olsun canını sıkma 18 milim iyi bir şey inş. çatlar ve hamiş kalırsın aman stresten uzak dur:))sana diyorum ama 12 gündür kafayı yicemm:)))
Ece, yarın yaptır test ama negatif gibi görünürse yine de bozma moralini bence. Belki doktor daha çok çok yeni, kanda da çıkmayabilir diye istememiştir test. Çarşamba kontrolde belli olur nihai durum.
hiçbi fikrim yok inan ki, bende ilk kez tedavi oluyorum. Hatta sen benden öndesin diyebilirim, ben daha dün vuruldum iğneyi. Ama şunu söyleyebilirim, ilk gebelik belirtileri de adet belirtilerinin aynısı diyorlardı.
Ece, klomen servikal sıvılarda da azalma yapabiliyormuş. Benim de özellikle son zamanlarda ilişkide canım yandı. Normal sanırım. Bünyeden bünyeye göre de değişiyor galiba. Bende rahimde de çok incelme yaptı 5mm e düştü, sonra 5.5 mm di son kontrolde. Bugün aşılama yapıldı, inşallah biraz daha kalınlaşmıştır bugüne kadar.
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Tedavin hayırlı olsun, tez zamanda bebişine kavuşmanı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?