Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

hoşgeldin canım aramıza
regl normalde yumurta çatlamasından 14 gün sonra olur
ama 15-16 günede uzayabilir
yani senn bugünlerde veya bikaç güne regl olman lazım
hade bakalım inş. güzel haberler alırız

hayran canım cok sevindim...ikizin oluyormuşşayy ne güzell allahım inş. sağlıklı kucaklamak nasip olsun..
cift yumurta ikizimi yoksa tekmii...ay yerim ben onlarıııı maşallahhh...

gayecım soyleyeceklerı vakıt daha varr azıcık daha bekleyeceklerr bılmem tanırmısınn cok eskı uyelerr enaz 2 yıllık senın mınık nASILLL alıstınızmı bırbırınızeee

Canım ben alıştım ona.Sağolsun hiç yaramazlık yapmıyo.Ne midemi bulandırıyo nede çok aşırı uyku yapıyo... Sadece akşamüzeri çok uykum geliyo.işyerinde 1 saat falan uyuyorum içeri geçip :)) bide iştahsızım... hiç bişey yiyesim yok.Hele akşamları hiç yiyesim yok.

Maşşaalllahh topacımaa. Allahım bozmasın gülüm sağlığınızı sıhhatinizi.
ben geldim kızlar hamileymişimmmm çok mutluyum Rabbim herkese nasip etsinhihoyyyt
Tebrikler arkadaşım. Allah tamamına erdirsin. Analı babalı büyütürsün inşallahh.
selam kızlarrrrr benim günüm 3 gün gectiiii...ve ben bugün kan testi yaptırdım...
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM.....
allahım tüm isteyenlere nasip etsin inş....
Oooo maşaallahhh. Allah nazarlardan saklasın. Allahım sağ salim doğurup, analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Gülüm sağol ama bu dediklerinin hepsini yapıyorum inan. Çalıştığım için herşeyim dakik programlı olmak zorunda. Yemeğim ve uyumam gibi. Ama ne biliim gülüm. Artık eskisi gibi takmıyorum zaten. Olursa olur, olmazsa olmaz diyorum. Bende bi tane evlat var, allahım hiç olmayanlara versin diyorum. Ama birtürlü caresini bulamıyolar. Hormon tahlili yapıp duruyor her gittiğim doktor. Ama hiç düzelme olmuyor, aksine daha da bozuluyor düzenim.

sağol canımmm allahım inş. en kısa zamanda sizlere versin...aminnn:Saruboceq::Saruboceq:

selam canlar bugün doktora gittim regl oldum ikinci günündeyim yarın ikinci klomen tedavisine başlıyorum bu sefer günde 3 tane içicem pzrtsi çağırdı tekrar
yeni tarihimi yazarsanız sevinirim
3 ağustos 27 ağustosda doğum günüm inşlhh doğum günüme hamile olarak girerim :Saruboceq:

30 hazirandı canım yanlış yazmışım.ne bileyim canım ya anlamadım gitti.şuan sadece göğüs uçlarım çok ağrıyor.
canım genelde göğüslerde ağrı gebelik belirtisidir ama bende hepsi adet gecikmesinden sonra ortaya çıktı inşalah hamilesindir

hayran canım cok sevindim...ikizin oluyormuşşayy ne güzell allahım inş. sağlıklı kucaklamak nasip olsun..
cift yumurta ikizimi yoksa tekmii...ay yerim ben onlarıııı maşallahhh...
sağol tatlım galiba çift yumurta :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım bilinçaltı öyle bişey ki ne söylersen inanıyo ve bünye bundan çok etkileniyo sen kendini hep rahat tut bişeylerin moralini bozmasına müsade etme

canım benim de bulantım yok diyodum ama 7. haftadan itibaren başladı senin kaç haftalık

mrb kıslarrr.bu ay ilk defa klomen kullandım.şöyle anlatayım çünkü fikirlerinizi almak istiyorum.klomene adetimin5 günü başladım 5 gün kullandım yani son klomen bu ayın 24de bitti ve benim ovulasyonum olmuş.26sında dr gittim içerde az bi sıvı var beraber olun dedi olduk:))haziran 30da yani cumartesi günü çok sancım oldu karnım belim kasıklarım çok kötü bir ağrıydı.en sonunda kahverengi akıntım oldu ve ağrımda geçti.ogünden bu yanada göğüs uçlarım çok acıyor el değmiyor yani.sorum şu kızlar klomenin bu şekilde yan etkisi olur mu..sizlerde nasıl oldu???hepinizi çok öptüm sevgilerrr..

slm çatlatma iğnesi vuruldunmu yoksa kendi çatladı yumurtaların evt ağrıların klomeenin etkisi ilişkiyegirerkende ağrı yaptımı benim çok yaptı hayırlısı inş.hamiş kalırsın

selam arkadaslar.aranızda yeniyim cok takip ediyorum ama uzaktan.bende deneyimi paylasayım dedim.3 yıllık evliyim 1 yıl ilacla korundum keske korunmaz olaydım diyorum simdi.bıraktıgım ay hamile kalmısım ama dıs gebelik olarak gelisti.malesef 3 hastane dolastım kimse anlamadı ne oldugu cogu kist dedi ve ilaç verdiler bana.sonuc iskence seklinde acılarla 2 kez hastanelik oldum.ve malesef tüp patladıgı için aldılar sezeryanla.son 1 yıldırda malesef olmuyor bütün testlermizi yaptım esimle.haziran sonu klomen kullanmaya basladım.ilk gittiğimde 13- sonra 15 yarın tekrar gidecegim umarım 18 olmustur sonra iğne verecekmis dr.ama bende sıkıntı harici belirti yok ama ates basması cok umarım bu onun işaretidir.

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İL AÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................30 TEMMUZ
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........24 EYLÜL
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
121.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.GAMZELİKİZ.................................... .................İLAÇSIZ
********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.....................HAZİRAN AYI LİSTEMİZ..................
EXORCİST_TREX...............7 HAZİRAN
LUNA...............................19 HAZİRAN
MELOCUM.......................20 HAZİRAN
SABAH1981......................25 HAZİRAN
CENNETİMSİN.................
WELCOME.......................
UMUTLU22.....................
NİLUFERMAS..................
DELFİNO..........................
DESTİNA..........................
CANDYGİRL85...............
YUMURCEK......................
EFTALYA22......................
MİHRACE05......................
GELİNCİKD.......................
ECRİN87...........................
DİLEMYARE......................
EZOUYGUN......................

...........................TEMMUZ AYI LİSTEMİZ.....................
ESEMOS............................1 TEMMUZ
ZAZEZ................................3 TEMMUZ
SELSU................................8 TEMMUZ
KUZU84...............................9 TEMMUZ
SERSELO...........................10 TEMMUZ
ZEYNO_81.........................12 TEMMUZ
BENİL................................18 TEMMUZ
BSBİRKİN...........................20 TEMMUZ
İLKNURR1984.....................23 TEMMUZ
SEYDAM............................29 TEMMUZ

.............................AĞUSTOS AYI LİSTEMİZ.................................
AYSEN_34..........................3 AĞUSTOS

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMAAŞALLAH LİSTEMİZE

canım çok geçmiş olsun
ben de kocaelide oturuyorum dr erkan türköze gittin mi hiç canım gerçekten çok iyi doktor ben ona gidiyorum

slm öncelikle geçmiş olsun ama moralini bozma bak bende bekliyorum dün çıkması gerekiyordu doktor net bişey sölemedi çarşamba gel dedi şimdi çarşambayı bekliyorum herkes için hayırlısı olsun canını sıkma 18 milim iyi bir şey inş. çatlar ve hamiş kalırsın aman stresten uzak dur:))sana diyorum ama 12 gündür kafayı yicemm:)))

slm çatlatma iğnesi vuruldunmu yoksa kendi çatladı yumurtaların evt ağrıların klomeenin etkisi ilişkiyegirerkende ağrı yaptımı benim çok yaptı hayırlısı inş.hamiş kalırsın

Ece, klomen servikal sıvılarda da azalma yapabiliyormuş. Benim de özellikle son zamanlarda ilişkide canım yandı. Normal sanırım. Bünyeden bünyeye göre de değişiyor galiba. Bende rahimde de çok incelme yaptı 5mm e düştü, sonra 5.5 mm di son kontrolde. Bugün aşılama yapıldı, inşallah biraz daha kalınlaşmıştır bugüne kadar.

Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Tedavin hayırlı olsun, tez zamanda bebişine kavuşmanı dilerim.

ece test yapacaktın bugün, beklemeye mi karar verdin canım ?

akşam çok hastalandım sıtma tuttu bütün gece ilaç filanda içemedim bugün kötüyüm tahlil yaptırmadım olumsuz bişey duymaktan görmekten korkuyorum demekki için için kendimi çok bağlamışım çok umutlanmışım depresyona girdim resmen hayırlısı bakalım yarını beklicem sabahtan gidicem öğlene doğru belli olur size yazarım

belkide benimde ondan öyle oldu zevk almayı bırak nerdeyse ağlıcaktım işkence gibi geldi inşaallah kalınlaşmıştır cnm ama bana doktor öyle incelme filan demedi kafana takma rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…