ece, klomen servikal sıvılarda da azalma yapabiliyormuş. Benim de özellikle son zamanlarda ilişkide canım yandı. Normal sanırım. Bünyeden bünyeye göre de değişiyor galiba. Bende rahimde de çok incelme yaptı 5mm e düştü, sonra 5.5 mm di son kontrolde. Bugün aşılama yapıldı, inşallah biraz daha kalınlaşmıştır bugüne kadar.
çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın. Tedavin hayırlı olsun, tez zamanda bebişine kavuşmanı dilerim.
yok canım iğne vurulmadım.sadece ilaç..Allah dileyen herkese nasip etsin...slm çatlatma iğnesi vuruldunmu yoksa kendi çatladı yumurtaların evt ağrıların klomeenin etkisi ilişkiyegirerkende ağrı yaptımı benim çok yaptı hayırlısı inş.hamiş kalırsın
arkadaşlar lütfen yardım edin doktora gittim test sonucum 37.1 çıktı rahimde kalınlaşmış dedi ama cumartesi yeniden gel büyük ihtimalle hamilesin ama emin olalım dedi ne dersiniz bu sonuca göre hamilemiyim sevinmelimiyim
akşam çok hastalandım sıtma tuttu bütün gece ilaç filanda içemedim bugün kötüyüm tahlil yaptırmadım olumsuz bişey duymaktan görmekten korkuyorum demekki için için kendimi çok bağlamışım çok umutlanmışım depresyona girdim resmen hayırlısı bakalım yarını beklicem sabahtan gidicem öğlene doğru belli olur size yazarım
canımmm hadı hayırlı olsunn dınlen bugun bol boll nekadar yattın asılamadan sonra
yok canım iğne vurulmadım.sadece ilaç..allah dileyen herkese nasip etsin...
İnşallah hayırlı haberlerini alırız ece, dualarım seninle. Bu kadar bekleyip de bir de belirsizlik olunca iyice bunalır insan haklısın. Allahtan hyırlısı, hadi bakalım... :Saruboceq:
Kuzu çok sağol. Klinikte 30dk. tepetaklak yatırdılar ve bu 30 dk. boyunca spekulumu da çıkarmadılar. Ayy 30dk. sonunda ağlamaya başlamıştım artık, o spekulum mahvetti beni.
Sonra hemen eve geldim, genelde de hep yattım. Şimdi de yatıyorum bir yandan zaten :)
Bir de eve gidince wc ye gitme, dayan biraz dediler, ne mümkün yarım saat anca dayanabildim :)
Eşimin yıkama sonrası sonuçları yazayım, nasıl sizce? Fena değil dedi doktor ama sayı az geldi bana.
hacim:1.0ml
konsantrasyon 11.000.000/ml
hareketli %95
hareketin kalitesi (++++)
total sayı : 11.000.000
total ileri hareketli : 10.500.000
arkadaşlar lütfen yardım edin doktora gittim test sonucum 37.1 çıktı rahimde kalınlaşmış dedi ama cumartesi yeniden gel büyük ihtimalle hamilesin ama emin olalım dedi ne dersiniz bu sonuca göre hamilemiyim sevinmelimiyim
İnşallah hayırlı haberlerini alırız ece, dualarım seninle. Bu kadar bekleyip de bir de belirsizlik olunca iyice bunalır insan haklısın. Allahtan hyırlısı, hadi bakalım... :Saruboceq:
Kuzu çok sağol. Klinikte 30dk. tepetaklak yatırdılar ve bu 30 dk. boyunca spekulumu da çıkarmadılar. Ayy 30dk. sonunda ağlamaya başlamıştım artık, o spekulum mahvetti beni.
Sonra hemen eve geldim, genelde de hep yattım. Şimdi de yatıyorum bir yandan zaten :)
Bir de eve gidince wc ye gitme, dayan biraz dediler, ne mümkün yarım saat anca dayanabildim :)
Eşimin yıkama sonrası sonuçları yazayım, nasıl sizce? Fena değil dedi doktor ama sayı az geldi bana.
hacim:1.0ml
konsantrasyon 11.000.000/ml
hareketli %95
hareketin kalitesi (++++)
total sayı : 11.000.000
total ileri hareketli : 10.500.000
canım test sonucuna göre hamilesin ama değer biraz düşük çatlama iğnesi falan vuruldun mu vurulduysan kaç gün oldu değer hamilelik ilerledikçe artar doktor bu yüzden yeniden gel demiştir adet gecikmesi oldu mu canım
Tamam gülüm bu ay ne kür bulursam onu uygulayacağıım.umutlum gel sen beni dinle şu soğan kürünü uygula ne dersin
Bu ay öyle yapmaya çalışacağım canım. Sağol.canım genelde göğüslerde ağrı gebelik belirtisidir ama bende hepsi adet gecikmesinden sonra ortaya çıktı inşalah hamilesindir
sağol tatlım galiba çift yumurta :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım bilinçaltı öyle bişey ki ne söylersen inanıyo ve bünye bundan çok etkileniyo sen kendini hep rahat tut bişeylerin moralini bozmasına müsade etme
Bence de hamilesin ama bu ay ilaç kullanıp kullanmadğını yazmamışsın. İNşallah gönlündeki muradın olur arkadaşım.arkadaşlar lütfen yardım edin doktora gittim test sonucum 37.1 çıktı rahimde kalınlaşmış dedi ama cumartesi yeniden gel büyük ihtimalle hamilesin ama emin olalım dedi ne dersiniz bu sonuca göre hamilemiyim sevinmelimiyim
umutlummm geldınmı dr dan
arkadasım bence hamılesın sevınebılırsın ctesı cagırmıstırkı bu degerler 2 gunde bır 2 kat artıyor o degerlere bakacaktır buarada afyonlumusun hemsehrı sayılırız:)
Tamam gülüm bu ay ne kür bulursam onu uygulayacağıım.
Bu ay öyle yapmaya çalışacağım canım. Sağol.
Bence de hamilesin ama bu ay ilaç kullanıp kullanmadğını yazmamışsın. İNşallah gönlündeki muradın olur arkadaşım.
Geldim bebeemmm. hormonlarım normalmiş. Polikistik Over Sendromu varmmış bende. laelaelaelaelae Sanki ben bilmiyorduuum. Neyse dokktor izine çıkacakmış bidaha adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi. Bi de bunu deneeyeyim yahuu. Ne kaybederim kiisempatiksalakcinni
Kııızzz Kuuuzuuu, benim adet tarihim 3 Ağustos. Çızıttırıver gülüüm.:icecream:
aslında ben bu ay tedaviye ara vermiştim yani eger hamileysem (inş) doğal yollarla oldu geçen ay klomen ve ovitrelle kullanmıştım ama işe yaramadı. 2 aydır düzenli olarak soğan suyu içtim adetim 7 gün geçikmişti ama ben hamile kalacağımı aklıma getirmemiştim çünkü olmuyordu. ağrılarım çok olunca gittim ama yine bu sonucu beklemiyordum şok oldum hatta inanamadım. hala inanamıyorum cumartesiye kadar nasıl beklicem cevap için bilmiyorum
teşekkürler allah herkesin yüzünü güldürsün inş.
Bence de hamilesin ama bu ay ilaç kullanıp kullanmadğını yazmamışsın. İNşallah gönlündeki muradın olur arkadaşım.
bu ay ilaç kullanmadım çünkü çok moralim bozulmuştu daha önceki aylarda ara vermek istemiştim ve eğer kısmet olursa hamileyim . ilaç kullanıp kullanmamak bu değerleri etkilermi fikrini alabilirmiyim ?
O zaman ben seni şimdiden tebrik edeyim arkadaşım çünkü hamilesin. ŞDoktorun seni cumartesi çağırmakla hamileliğinin normal olup olmadğıa bakacak. Allah korusun dış gebelik falansa erken önlem alacak. üzülme yani seni çağırdığı için. Yaradanım sana sağlıklı bir hamilelik ve yine sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Allah tamamına erdirsin inşallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?