Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

umutlum ben daha önceki aylarda klomen ve ovitrelle kullanmıştım dediğim gibi bu ay ara vermiştim

Sağolasın canım tavsiyen için. Sen soğan kürünü ne zaman yani adetinin kaçıncı günü kullandın bilmiorum ama, ben önce incir kürünü yapıp 10 gün kadar ondan sonra soğan kürüne başlamayı düşünüyorum. Sen yazar mısın acaba bana nasıl kullandığınııı.

bildiğim kadarıyla önce soğan kürü sonra incir kürü olmalı. ( adet düzensizliği olanlar için)
ilk ay soğan kürüne rastgele başlamıştım duyar duymaz ama ikinci ayda adet tarihinden 10 gün önce başlamıştım. A. Saraçoğlu öyle tavsiye ediyor eğer adet düzensizliği varsa soğan kürünü 2, 3 ay kullan ardından incir kürüne geç. eğer yumurtaların çatlamıyorsa direk incir kürüylede başlayabilirsin. diye biliyorum inş işe yarar güzelim Allah sana ve eşine de anne baba olmayı nasip eder.
ayrıca incir kürü 21 gün olmalı soğan kürüde 15 gün ahmet saraçoğlunun sitesinde detaylı bilgi var

kimse yokkk kızlarrrrr (( neyse ben anlatayım okursunuz bugün dr gittim 13 m olmuş yumurtam cuma günü tekrar gidicem bakalım nolcak geçen ay hiç gelişmemişti yumurtam

kimse yokkk kızlarrrrr (( neyse ben anlatayım okursunuz bugün dr gittim 13 m olmuş yumurtam cuma günü tekrar gidicem bakalım nolcak geçen ay hiç gelişmemişti yumurtam
ben burdayım arkadaşım ama ben ilk defa kullandım klomeni o yüzden birşey diyemiyorum.ama şu var geçen ay hiç gelişmeyip bu ay 13mm olduysa bence dahada büyür merak etme.benim bir arkadaşım ki hiç gelişmiyordu.klomen kullandığı ilk ay olmamıştı ama ikinci ayda klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı.bebişimiz doğdu şuan 8 aylık..

inşallah canım ya tedaviye başlayalı 2 ay oldu bakalım cuma belli olur

kuzu beni eklememişsin darıldım valla

ben geliyorum hepiniz kaçıyorsunuz..lmaz:lmaz: küstüm size :çok üzgünüm::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…