Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

kızlar benım uykum geldı sabah 5 te uyandım esım balıkesıre gıttı onu yolcu ettım bırdaha yatmadım sımdı gıdıp azıcık sekerleme yapacagım donunce bakarım artıkk sımdılık hoscakalınn

kuzu canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bekliyorum valla, evde temizlik var, pc açık, gelip-gidip bakıyorum sırnaşık şey

bahar geldi geçti, sen gelmez oldun..
kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun...

durun mendilimi alıp da geleyim ben sempatiksalakcinni

merhaba arkadaslar.ben biraz kendimden bahsedip konuya geceyim..3 aydir yumura takibi goruyorum gunde bir serophene ile her ay 3 yumurtam olusuyordu..fakat bir turlu gebelik olusmadi.bu 4.ayim bu ayda dr gunde bir serophene dedigi halde ben yumurta sayisi fazla olsun sansim daha cok olsun 3 ten fazla yumurta olussun diye gunde iki tane ictim sabah aksam olmak uzere...bugun kontrole gittim adetimin 12 unu ve sadece bir tane sag tarafta cok guzel yumurta gelismis dedi bana cok tuaf geldi oysa bu ay fazla hap almistim neden 1 tane..biliyorum dr larin istedigi sadece 1 yumurta ama neden boyle oldu? yumurtanin boyutu 12 gun 21 mm olmus..gecen 3 ayda hep 14 gun 16 larla oluyordu..
birde benim yumurtalar kendiliginden catliyor dr catlatma ignesi vermiyor.ben kendim catlatma ignesi alip yaptirsam ne olur? recetesiz catlatma ignesi satilirmi?

canım aslında az sayıda yumurta daha ıyı cunku sayı arttıkca boyutları kuculuyorr yer dar ya yeterınce buyumuyorlarr o yuzden sayı az olsunkı boyutu ıyı olsunn bıldıgım kadarı ıle recetesız satılıyorr ayrıca dr una soyle yazsın ıgnenın bır zararı yok kı

Canım, galiba bu ay tüm gücünü bir yumurtaya vermiş senin yumurtalıklar. Çatlatma iğnesini alırken eczacı reçete sormadı ama iğneyi yaparken reçete istemişlerdi benden.
Bence doktordan bilgisiz yapma kendi kendine.

tesekkur ederim aninda cvp verdin sagolasin:) dr soyledim ama gerek gormedi..sence alip yapsammi yoksa kendiliginden catlamasini mi beklesem..hangisi benim icin avantaj?

tesekkur ederim aninda cvp verdin sagolasin:) dr soyledim ama gerek gormedi..sence alip yapsammi yoksa kendiliginden catlamasini mi beklesem..hangisi benim icin avantaj?

kullanılan ılaclar yumurtaları asırı uyardıgı ıcın sayıları cok oluyor bu nedenle kıste donusme ıhtımalı oluyor dr bu ıgneyı verıyorkı ısı sansa bırakmayıp hepsının catlamasını kolaylastırıyorr he ıgne olmayıp yumurtaları kıste donusurse ne olur hıc merak etme hıcbırsey olmaz bır sonrakı adetınle gıderr kafana takma bence ıgne olmak cokta gereklı degıll

Kızlar kuzu gelmedimi daha meraktan çatlıycam şimdi kaydirigubbakcemile3 işlerimi hemencecik yaptım , merak ettim hemen bakayım diye. Kuzuuu nelerlerdesin canım çabuk gelll

kızlar bırsey sorcam kafamdakı sorular bıtmıyor daha dogrusu dönüp dolaşıp yıne aynı yere gelıyorum bu ay klomen kullndım hazıran 11 ilç btdı 15 de ben hala adet olmadım en son adet tarıhım hazıran 7 sı kaç gun beklemm gerkk test için ayrıca bu progesterol ne bana doktor hiç bır sey soylemedı sadece ılacı verdı ve gun asırı ilşkı verdı şuladar bekle test yap feln dedmedı napmalıyım doktoru mu aramalıyım yoksa test mı yapalyım ....

kızlarrrrrrrrrrrrrr HAMıLEYıMMMMMMMM ayyy şoktayım inanamıyorum hamıleyım dıe yazdıgıma Allahım dualrımızı kabul ettı kızlarrrrrrr ayy cok degısık bı duygu ogrenmekk :))) anaaaaaaa ne yazacagımıda bılemedımm

Canım eczanede satılan ucuz gebelik testinden alıp yapsana. Varsa da yoksa da çıkar. Haydi koşş en yakın eczaneye giit. Kız ne sabırlııısın haydıııyerimseniben

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ttaatttlııım Allah tamamına erdirsiin. Sağlıcakla doğurup, analı babalı büyütürsün inşalllahh.

hayırlı olsunn canımmm rabbım saglıklı yavrunu kucagına almayı nasipetsınnn darısaı bızım basımızaaa senın adına cok sevındımmmm amşaallah nazar degmesınnn..alkisalkisalkis

Cnm tebrik ederim.. sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Ay çok sevindimmm.. dua etmiştim bak allahım kabul etti. Çok şükürr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…