bana da öyle geliyor Sevda'cım inşallah bugün halay günü olacak.
Beslenmeme çok dikkat ettim yani su içimini artırmıştım,çorba içiyorum,geçengün neredeyse yarım karpuz yedimama kabız oldum işte mafoldumben.
ayy 8 haftalık olmussun senın cızelgeyı gorunce kendımın ılk zamanları aklıma geldııı eyvahedigeldismile ne streslıydı yarabbım sempatiksalakcinni bak sımdı son 2 haftadayızzzgunler gecıyor valla
sımdılık ıyıyım canım vakıt azaldıkca sancılarım artıyor ıste az kaldı 2 hafta sonra kızım yanımda
bana da öyle geliyor Sevda'cım inşallah bugün halay günü olacak.
Beslenmeme çok dikkat ettim yani su içimini artırmıştım,çorba içiyorum,geçengün neredeyse yarım karpuz yedimama kabız oldum işte mafoldumben.
umutlum da gelmiş ee anlat bakalım neler yapıyosun
bakarsın gülüm karıştıra karıştıra tutar bebeğin
canım bol bol kayısı yeKızlar selam; Bugün heyecanlı gün... Kuzu'cuk inşallah bize bugün halayları çektirir... Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Ben bugün pek iyi değilim çünkü güne kabız olarak başladım ve çok can yakıcı bir tuvalet deneyiminden sonra sabahtan beri popomun acısı ile oturuyorum.O kadar itina etmeme rağmen hayatımda ilk defa kabızlık yaşadım.Çok fene,çok can yakıcı,çok kötü birşeymiş.
alminas canım hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsinıcımden bırses selda ıle ılgılı halay cekecegımızı soyluyorrr :))))
ay hadi inşallah
gayecım tek caresı bol sıvı al corba su vs hatta karpuz ve kayısı ye
esemosum hosgeldınn bızde senı ozledık sukur kızımda bende ıyıyız kavusmaya cok az kaldı 2 hafta sonra kızım kısmetse dunyaya gelıyorrr
smallangel sakın belırtı dınleme akısına bırak
karsılama komıtesı gıbı oldukk kaydirigubbakcemile3
alminas1976, elagoz, zeycane, hayran, SULTAN1984+, gyshnky, absynth, zazez+, umutlu22+, asya_deniz
bando mızıka takımı
1 mİsafİrİmİz var oda kuzu olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?