Tatlım beklemekten başka çare yok maalesef. Bir de dua etmek, dilemek gelir elimizden. Rabbim hayırlısnıı vrsin. Zaten bir gün kaldı bak artık. Sayılı gün hemencik geçiyor işte. Sabır...Sabır...Sabır...Günaydın, sen nasıl istersen öyle yap güzelim önemli olan kendini iyi hissetmen. inşallah güzel sonuçlar alırsın.
ben dün evde idrar tesi yaptım emin değilim ya ne yapacağımı bilemiyorum ikinci çizgi silik çıktı. kafam çok karışık bu bebeği çok istiyorum acaba olmayan bişeyi mi istiyorum doktor cumartesi gel dedi ama beklemek çok zor geliyor napsam acaba fikir verirmisin(
SAğol Zehracığıım, sana da hayırlı cumalar. İnşallah iki olayın da en güzel şekilde sonuçlanır. Herşey gönlüne göre olsunGÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı cumalar olsun hepimize
bugün heycanlı bi gün
hem kuzum sonucunu alıcakk
hem de benim en yakın arkadaşımın ataması belli olucak
GÜnaydın tatlım. Bugün daha iyisin değil mi? Allahtan havalar çok sıcak değil bu yıl. Rabbim senin ve senin gibiler için serinlik ve yağmur veriyor. Az kaldı gülüm ha gayreet...gunaydın kızlarrr
kızlar kuzu gitii
inş. hayırlı haberlerle döner
dua edelim inş
kızlar bana moral verin ya.benim bugün iklişki sonrası 4.günüm.ama ne bi sancı kaldı nede başka birşey...acaba tutmadımı.üç yumurtam vardı..hiçbiri tutmadı galiba.hamile kalan arkadaşlar hiç kasık sancısı yada başka bi sancı hisseden oldumuydu erken dönemde nolur morali:sinifsinif:m çok bozukkkkkk
arkadasım belırı olacak dıye bır sart yok takılmayın su belırtılere ben hamıle oldugumu yaklasık 2 ay sonra ogrendım hıc belırtım olmadı ve hamılelıgım suresıncede olmadı ne bulanı ne kusma ne sancı sadece adet gununu bekle vucudunu dınlemeyı bırak arkadasım yoksa yanılıtır cunku adet ve hamılelık belırtılerı bırbırıne cok benzıyor unutma tamam mıolumunekankayizsmile
merhaba arkadaşlar,
bende bugün bir heyecan açtım neti. Özellikle de bekledim ki, iyi haberle karşılaşayım diyee. Daha ses yok ama, haydi hayırlısı bakalım.
Kuzuuuu, kuzuuuuu, kuzuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Alminas, sen nasıl oldun?
ıcımden bırses selda ıle ılgılı halay cekecegımızı soyluyorrr :))))
gayecım tek caresı bol sıvı al corba su vs hatta karpuz ve kayısı ye
esemosum hosgeldınn bızde senı ozledık sukur kızımda bende ıyıyız kavusmaya cok az kaldı 2 hafta sonra kızım kısmetse dunyaya gelıyorrr
smallangel sakın belırtı dınleme akısına bırak
merhaba arkadaşlar,
bende bugün bir heyecan açtım neti. Özellikle de bekledim ki, iyi haberle karşılaşayım diyee. Daha ses yok ama, haydi hayırlısı bakalım.
Kuzuuuu, kuzuuuuu, kuzuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Alminas, sen nasıl oldun?
bana da öyle geliyor Sevda'cım inşallah bugün halay günü olacak.
Beslenmeme çok dikkat ettim yani su içimini artırmıştım,çorba içiyorum,geçengün neredeyse yarım karpuz yedimama kabız oldum işte mafoldumben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?