Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Tatlım beklemekten başka çare yok maalesef. Bir de dua etmek, dilemek gelir elimizden. Rabbim hayırlısnıı vrsin. Zaten bir gün kaldı bak artık. Sayılı gün hemencik geçiyor işte. Sabır...Sabır...Sabır...
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNN
hayırlı cumalar olsun hepimize
bugün heycanlı bi gün
hem kuzum sonucunu alıcakk
hem de benim en yakın arkadaşımın ataması belli olucak
SAğol Zehracığıım, sana da hayırlı cumalar. İnşallah iki olayın da en güzel şekilde sonuçlanır. Herşey gönlüne göre olsun
gunaydın kızlarrr
GÜnaydın tatlım. Bugün daha iyisin değil mi? Allahtan havalar çok sıcak değil bu yıl. Rabbim senin ve senin gibiler için serinlik ve yağmur veriyor. Az kaldı gülüm ha gayreet...
kızlar kuzu gitii
inş. hayırlı haberlerle döner
dua edelim inş

:Saruboceq: İnşalllahh güzel haberlerle döner gülümm...

kızlar bana moral verin ya.benim bugün iklişki sonrası 4.günüm.ama ne bi sancı kaldı nede başka birşey...acaba tutmadımı.üç yumurtam vardı..hiçbiri tutmadı galiba.hamile kalan arkadaşlar hiç kasık sancısı yada başka bi sancı hisseden oldumuydu erken dönemde nolur morali:sinifsinif:m çok bozukkkkkk

arkadasım belırı olacak dıye bır sart yok takılmayın su belırtılere ben hamıle oldugumu yaklasık 2 ay sonra ogrendım hıc belırtım olmadı ve hamılelıgım suresıncede olmadı ne bulanı ne kusma ne sancı sadece adet gununu bekle vucudunu dınlemeyı bırak arkadasım yoksa yanılıtır cunku adet ve hamılelık belırtılerı bırbırıne cok benzıyor unutma tamam mıolumunekankayizsmile

GÜNAYDIN KIZLARR , Kuzum hadi hayırlısı ya çok merak ettim, inşallah hayırlısı ile olsun bebişin...Evet canım sana katılıyorum, biz illaki bi belirti arıyoruz işte, bu ay bende kendimi hiç dinlemedim, adet belirtisi ile aynı oluyormuş nede olsa diye kendimi motive ettim

canım neti açar açmaz senin topiğe girdim.hadi ama bir an önce ii haberler beklioruz.bn sana moral olamadım ama inşallahhh sen bana moral olacaksın

arkadaşlar selda (kuzu) kan vermiş
1 gibi çıkıcakmış sonucu
geldiğinde güzel haber verir inş. bizlere

selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım geçmişi okumaya başlayacam bugün neler kaçırmışım bi bakalım kuzum güzel sonuçla gelirsin inş. umutlum sen nasılsın varmı değişiklik alminasım bebişine kavuşmana az kaldı nasılsın canım varmı bi sıkıntı sultanım sen nasılsın canım sende iyice büyütmüşsündür göbüşü yani kızlar hepinizi çok özledim bundan sonra burdayım inş.

Kızlar selam; Bugün heyecanlı gün... Kuzu'cuk inşallah bize bugün halayları çektirir... Rabbim hakkında hayırlısını versin...
Ben bugün pek iyi değilim çünkü güne kabız olarak başladım ve çok can yakıcı bir tuvalet deneyiminden sonra sabahtan beri popomun acısı ile oturuyorum.O kadar itina etmeme rağmen hayatımda ilk defa kabızlık yaşadım.Çok fene,çok can yakıcı,çok kötü birşeymiş.

herkese selam arkadaşlar kuzum inşallah iyi haberlerle gbelirsin bu mübarek günde esemosun canım benim hoşgeldin bitanem nasılsın biz büyüdük emine teyzesi koca göbekli bişey olduk umutlum okudum ki soğanı bırakıp incire başlayacakmışsın canımcım önce soğan sonra incir bilesin sevdacım sık dişini azıcık kaldı gülüm kavuşcaz sıpalarımıza inşallah allahın izniyle gyshnky canım gebelikte kabızlık oluyo gülüm kuru kayısı tüket derim sana ben bide sürekli kan ilacı kullandığım için kabızlık sorunum olmuyor

ıcımden bırses selda ıle ılgılı halay cekecegımızı soyluyorrr :))))

gayecım tek caresı bol sıvı al corba su vs hatta karpuz ve kayısı ye

esemosum hosgeldınn bızde senı ozledık sukur kızımda bende ıyıyız kavusmaya cok az kaldı 2 hafta sonra kızım kısmetse dunyaya gelıyorrr

smallangel sakın belırtı dınleme akısına bırak

merhaba arkadaşlar,
bende bugün bir heyecan açtım neti. Özellikle de bekledim ki, iyi haberle karşılaşayım diyee. Daha ses yok ama, haydi hayırlısı bakalım.
Kuzuuuu, kuzuuuuu, kuzuuuuu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Alminas, sen nasıl oldun?

sımdılık ıyıyım canım vakıt azaldıkca sancılarım artıyor ıste az kaldı 2 hafta sonra kızım yanımda

bana da öyle geliyor Sevda'cım inşallah bugün halay günü olacak.
Beslenmeme çok dikkat ettim yani su içimini artırmıştım,çorba içiyorum,geçengün neredeyse yarım karpuz yedim ama kabız oldum işte mafoldumben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…