canımm senı hatılıorum ılk hamılılek hbr verdıgını.Allah yardımcın olsun cnm yazını okuyunca ben bıle kotu oldum nedenı nedır bılmıorm kımbılebılırkı bole bsyın nedenını ztn..umrım bebegın dogdugunda esın ıle eskı guzel guzel gunlerınıze donersınız Rabbım sıze guzel mutlu huzurlu saglıklı gunler nasıp etsın inşş bu bı gecıs donemııdr ve bunu en kısa zamanda atlatrsınızzolumunekankayizsmile
gunaydınnn umutlummmmmm nasılsınnn bır hamısımız daha olduuuuhihoyyyt
bi zamanlar bebek özlemiyle burada yazıyordum. şimdi hamileyim. bebeğime az kaldı. ama sevinemiyorum. çünkü çok yanlız hissediyorum. tedavi sürecindeki zoraki birlikteliklerden sonra eşimi hergün biraz daha kaybettim. uzaklaştı sanki benden bi evde iki arkadaş gibiyiz. kocam değilde sanki arkadaşım. artık aynı odayı bile paylaşmıyoruz. çok zoruma gidiyor. beni bu günlerimde bu kadar yanlız bıraktı. bana baktığında oğlunu görüyor artık. kaç kadın var benile yat diye kocasına yalvaran. ne onursuzluk kadınım ben kadın. her geçen gün birazdaha uzaklaştırıyor kendinden. farkında değil belki ama. korkuyorum kendimden çekip gitmekten. tükenmekten. ne acıki yokluğuna alıştırdı beni.
kızlar günaydın.klomen kullandığınızda göğüs ağrısı yada göğüs ucu acıması ne zman olmaya başladı.benim ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra ağrımaya başladı.sizlerin nasıl oldu merak ettim.halada geçmedi..
kızlarr hepınıze gunaydınnn
yarından sonra ıstedıgım zaman dogum yapabılırmısımmmm cunku kızım tehlıkelı surecı atlattı artık kuveze gırmeyecekkkk:ecrin_bebek:
gunaydınnnn cnm
yarından sonra ıstedıgım zaman dogum yapabılırmısımmmm cunku kızım tehlıkelı surecı atlattı artık kuveze gırmeyecekkkk:ecrin_bebek:
ben reglimi bekliyorum bakalım ne olacak.muhtemelen 6 gün sonra olucam.bu ayda olmazsa aşılama olacak.ay bu eşlerde bir tuhaf oluyor bazen.benim eşimde niye olmuyo niye olmuyor diye düşünürken sorun kendisinde çıktı varikoseli var.bazen sevinmiyor değilim yani ne yalan söyliyim.ohaoldumsmilegünaydın. benim yumurtlamadan sonra ağrımaya başladı. bide hamile kaldığımda ilk belirtiler göğsümün ucunun irileşmesi oldu. yumurtlamaya işaret olabilir. iyi değerlendirin. çokta kendinizi sıkmayın iyi geçsin diye ogün yumurtladığımı fark edince eşimi uyandırmıştım kalk ben yumurtluyorum diye gözünü açtı hadi ne yapacaksan yap demişti. çok moralim bozulmuştu. ben bu şartlar altında hamile kaldım. rabbim dilesin yeterki herşey bahane.
ben reglimi bekliyorum bakalım ne olacak.muhtemelen 6 gün sonra olucam.bu ayda olmazsa aşılama olacak.ay bu eşlerde bir tuhaf oluyor bazen.benim eşimde niye olmuyo niye olmuyor diye düşünürken sorun kendisinde çıktı varikoseli var.bazen sevinmiyor değilim yani ne yalan söyliyim.ohaoldumsmile
ıns arkadasımm gercekten streslı 3 hafta gecırdım cok sukur kı bıttı darısı sızlerın basınaa
çok şanslısın bizde sorun bendeydi. gerçi eşim sorun onda olsa hiç çekilmezdi ama. eğer kendisinde olsay mış beni boşar mış. yinede çok ağır bi yük sorunlu taraf olmak
geçmiş olsun inş. sağ sağlım kucağına alırsın. rabbim yar ve yardımcın olsun
boşver hiç takma kafana.cidden bazen ne dediklerini bilmiyorlar çocuk gibiler.nihayetinde insanız rahatsız olabiliriz yani.ne kadar güzel ki hamilesin.inan çok sevindim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımcım.zaten bi doğsun bebişin,gözün hiçbirşeyi görmez..çok şanslısın bizde sorun bendeydi. gerçi eşim sorun onda olsa hiç çekilmezdi ama. eğer kendisinde olsay mış beni boşar mış. yinede çok ağır bi yük sorunlu taraf olmak
ayyy canımmm ben senı hatırlıyorum arkadasımm olumunekankayizsmile sakın oyle dusunme hamılelık zor bı surec bızde esımle 1 aydan fazladır bırlıkte olmuyoruzz cunku erken dogum rıskım vardıı evlılık demek ıllakı bırlııkte olmak demek degıl esas olan sevgıı bende odamızı ayırdım cunku gecelerı saga sola cok donuyorumm ve horlamaya basladımm esımı rahatsız edıyorum dıye ayrı uyumayı teklıf ettım ama bu bırbırımızı sevmedıgımız anlamına gelmıyorr dogumun uzerınden 1 ay gecsınn kendımızı toparlayalım normale donerızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?