Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

maşallah ya hemen hemen herkes burda herkese iyi hafta başları kızlar nasılsınız bakalım sevdacım hadi gözün aydın hayatım esemosum hoşgeldin özlettin kendini serselomda uğramış zazezim sen nasılsın özemek sıkam gülüm canını herşey düzelecek inşallah umutlum bu sefer kürlerle tutturacan inşallah kuzum bence sen bugün kan tahlilini tekrarlat 2ye katladıysa sorun yok gülüm ben bugün kızlar kendi doktorumla beraber poliklinik yapıyorum kadın doğum polikliniğinde çalışıyorum yarınds ordayım ordaki arkadaş aşılamaya gitti sadece öğle araları uğrayabiliyorum zaten bu hafta son haftam bugün tokluk şekerimede baktırdım inşallah iyi çıkarda allaha şükür sorun sadece ayakların şişmesi ve ağrıması ama sıpamında tekmeleri o ağrıları unutmama yardımcı oluyor hepinizi seviyorum kızlar

Merhabalar öncelikle hamile kalanları tebrik ediyorum. Allah tamamına erdirsin...alkisalkisalkis. Bende çarşamba günü HCG baktıracam kanda ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorum.Ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi var hiçbirşey yok sadece adet öncesi ruhsal gerginlik var..Çok gergin ve sinirliyim..Nasıl geçer bu iki gün bikmiyorum.Klomeni ilk kez denedim hayırlısı olsun hepimiz için...

canım hamilelik belirtisi bende adet gecikmesinden sonra başladı em de ikiz olmalarına rağmen benim 3. klomen denememde tutmuştu canım ve sondu klomen başka tedavi yöntemlerine hazılanırken oluverdi inşallah senin de olacak gülüm

Emineeem tatlııımmm... Sanırım internet bağlattın eve yeniden. Bi daha böyle uzun ayrılıklar istemiyorum bilesiin. olumunekankayizsmile Tabii ki önce bizlerın sağlığı önemli. Bizler sağ hoş olursak, bebeklerimizin gelmesi daha kolay olur. Geçmiş olsun gülüüm, gezerken üşüttün tabii kendini. Boşver, hastalğımız bu kadar olsun. Şu bizim uğurlu listeyi kim devralırsa hamış kalıyor görüyorsuun. Bu defa da seni devralmış sayıyoruz ve güzel bir haber de senden bekliyoruz. Gez bakalım gülüm geez. Evde olmanın tadını çıkaar. Seni Seviyorum Emineciğm...:içelim:
kızlar yarın misafrm gelicek
zorlada ols kendimi temziliğe adamam lasımmm:a015:
Merhaba tatlım, boşver bu sıcakta ne fisafiri yahuu... Kışa gelin dee, gerçi kışın da işe gidiyorsun. kendini yormadan accık temizle hayatım. Kendini adama yanii. yerimseniben
neyse kızlar yarına görüşürüz ben geçeyim polikliniğime hepinizi öptüm

Merhaba sultaanıım. kendini yormadan çalış haa. Eller acımaz insana. sen kendi kendine dikkat etmelisin. Arada uğra canımıniçi.

merhaba kızlar hepinize iyi haftalar ben cuma günü doktora gittim kolmenim bitti ve bunun sayesinde yumurtam 21.5 santim olmuştu doktor tamam dedi hamile kalman çok yüksek dün ilişki önerdi bugünde çatlatma iğnesi vuruldum göbişimden yarın tekrar ilişki temmuz 28 de ya adet olursun ya da hamile kalırısın ama ben eminim ilk denemen olmasına rağmen eşinde sorun yoksa kesin hamile kalıcaksın dedi yumurtan kendide çatlar ama biz işimizi şansa bırakmayalım diye verdi iğneyi ayın 28 bekleyeceğim bakalım şimdi ne olacak

işallah canım
hadi bakalım

selam kızlar
bende bugün gittim doktora dün klomenim bitti solda büyütmeye başlamışım ki tane varmış biri büyük biri daha küçük büyük olan 11 mm perşembe tekrar gidicem bakalım hayırlısı :Saruboceq:

Kızlar 18 temmuz beklenmeyen adet tarihim. Acaba test yapsam belli olurmu. ? Çatlatma iğnesinden sonraki 13. gün bugün ? Eğer sonuç alınırsa Normal testte çıkarmı yoksa kanda mı çıkar ? Çok merak ediyorum yaeyvahedigeldismile

canım benim erkenden çıkmıştı

benımde iğneden sonrakı 14. gün kan testı yaptırmıstım. çıkmıştı.inş seninde pozitif çıkar...

ben cok kotuyum. bulantılarım kusmalarım hepsi birbirine girdi...
canım ben de çok fenayım ne kadarlık oldu seninkiler leblebi iyi geliyo canım onu yemeyi dene istersen ama çok da yeme kabızlık yapar canım
Kanda mı çıkmıştı canım, yaa çok merak ediyorum, cesaret de edemiyorum
canım idrar testinde çıkmıştı ama ilacın etkisidir demiştim ben
benim adet sancılarım çok şiddetli olduğu için hep ilaç kullanırım hamilelik varsa içmemek için test yapıyodum sürekli bir de ilacımı adet başlamadan almam gerekiyor yoksa önüne geçemiyodum ben işte adete 2 3 gün kala yaptım silik çizgi çıkınca hergün tekrarladım giderek koyulaşmaya başlayınca adet günümde kan testi yaptırdım orda da çıktı

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, ben en iyisi birkaç gün daha bekliyim, zor olacak ama yapacak başka bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…