günaydınnnnnnnnnnnn hepinizeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
boşver hiç takma kafana.cidden bazen ne dediklerini bilmiyorlar çocuk gibiler.nihayetinde insanız rahatsız olabiliriz yani.ne kadar güzel ki hamilesin.inan çok sevindim.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımcım.zaten bi doğsun bebişin,gözün hiçbirşeyi görmez..
kac haftalık oldun arkadasım sanırım oglun olacakk
sımdı hamılyız ya arkadasım hormonlarımız farklı calısıyorrr cok alıngan oluyoruz bı dogum yap bunlara guler gecersınn merak etmeben ille benimle birlikte olsun istemiyorum. eşim horluyor güya beni düşündüğü için ayrı yatıyor. ama benim ona ihtiyacım var. ilişkiyi bırak sarılmıyor bile. burnundan basit bi ameliyat geçirmesi gerekiyor horlaması için. ama o benden uzaklaşmayı tercih ediyor. ben eşim olmadan uyuyamazdım öyleki onsuzluğa alıştırdı beni. tv izlerken bile gelip yanıma oturmuyor. diyorum ya sanki ev arkadaşı gibiyiz.
ayyy canım benim hadi bakalım hayırlısı meleğimiz geliyor demek tam net bi tarihin varmı doğum için..
günaydınnnnnnnnnnnn hepinizeeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben ille benimle birlikte olsun istemiyorum. eşim horluyor güya beni düşündüğü için ayrı yatıyor. ama benim ona ihtiyacım var. ilişkiyi bırak sarılmıyor bile. burnundan basit bi ameliyat geçirmesi gerekiyor horlaması için. ama o benden uzaklaşmayı tercih ediyor. ben eşim olmadan uyuyamazdım öyleki onsuzluğa alıştırdı beni. tv izlerken bile gelip yanıma oturmuyor. diyorum ya sanki ev arkadaşı gibiyiz.
günaydın esemos
29 hafta bitecek.
bak alminas doğru söylüyor.şuanda hormonlarda farklı çalışıor.elbette ilgi isiyorsun tahmin edebiliyorum ama olumunekankayizsmiledur bakalım bebişin bir doğsun sonra neler olacak.ona göre bir yol izlersin.bence düzelir ama arkadaşım üzme kendini olur mu canımcım.zaten ahtım var oğlum doğsun eşimin yüzüne bile bakmayacam. bide o kalsın bakalım yanlız nasıl oluyor muş.
eweeeeettttt geldimmmm bende sizi özledim:içelim::1hug:geçmişi okuyorum neler olmuş bi bakıyorum...vayyy kım gelmıssss :teytey: nbr arkadasımm ozledık senıolumunekankayizsmile
ıyıyım seldacım sen nasılsınnn
esemosum cok ozledık senı olumunekankayizsmile evet canım 13 gunum kaldı 2 pazar sonra kızıma kavusuyorum nasıpse :ecrin_bebek: ben henuz heyecanlanmadımm etrafımdakı herkes cok heyecanlı esım ve ben gayet sakınızzz sempatiksalakcinni kılo durumumuz fena ben suan 90 kıloyumm kızımda 3000 gr ı gecmıs durumda eger vaktınde dogsa dr u 5 kıloyu gecerdı dıyor suan 4 hafta erken dogacak olmasına karsılık dr u 4000 gr cıvarı olur dıyorr anlayacagın arkadasım kıloyu kontrol edemedıkk ıkımızde tombuluzzz artık sıkı bı dıyet le dogumdan sonra vermeye calısacagımm akannehir
ayyy canım benim günaydınnn ikizin oluyor çok sevindim ben burdayken ikiz olduğunu bilmiyordum şimdi gördüm çok sevindim ayyyyyyy inş. darısı hepimizin başına olsun...hamişliğin nasıl gidiyor canım varmı bi sıkıntın kendini yormuyorsun dimi...
canımmmm yavruna kavuşunca kiloyu felan gözün görmez kilo vermenin çaresi varrr emzirme dönemin geçince diyet yaparsın olur biter siz sağlıklı olunda gerisi önemli değil valla bende çok heyecanlıyım kk da heralde ilk olacak hamişliği boyunca burdan ayrılmayan ve doğumunu takip ettiğimiz ilk kişi sensin onun için heyecanla bekliyoruz senden sonrada sırayla doğuracak kızlar hepinizin adına ben çok heyecanlıyım yakın olsamda bebişlerinizi görsem doğunca çok isterdim
evet ya dogru soyluyorsun hıc ayrılmadım ben ılk bebekte benımkı sonra sultan varrr oda hıc ayrılmadı ne olacak teyzesı ankara dedıgın kac saat gelır gorursun kızımı olmadı babamıza soylerız o bızı getırır ankaraya kaydirigubbakcemile3
Aleyküm Selam gülüüm hoşgeldiin. Sefalar getirdiiin. Seni çookk özledim. tatlım ben sonunda ilaç kullanarak da olsa 3 ay sonunda adet oldum. Şimdi de incir kürünü yapıyorum. Adetimin 5. günü başladım, birkaç gün daha yaparım herhalde. Sonra da soğan kürüne başlamayı düşünüyorum şekerciğim. Eee haberler sende nasıl geçti tatil, neler yaptıın.selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledim nasılsınız bakalım geçmişi okumaya başlayacam bugün neler kaçırmışım bi bakalım kuzum güzel sonuçla gelirsin inş. umutlum sen nasılsın varmı değişiklik alminasım bebişine kavuşmana az kaldı nasılsın canım varmı bi sıkıntı sultanım sen nasılsın canım sende iyice büyütmüşsündür göbüşü yani kızlar hepinizi çok özledim bundan sonra burdayım inş.
Canııım tekrar tebrik ediyorum. Ama biliyorsun zaten ben senin hamile olduğundan emindim. Allahım nazarlardan saklasın, tamamına erdirsin inşallahh.:CüvCüv:arkadaşlar salı günü doktora gittiğimi ve belki hamilesin dediğini sizinle paylaşmıştım bugün hamile olduğum kesinleşti çook mutluyum inş allah isteyen sabırla bekleyen herkese nasip etsin.
Umutlu22 inş bunu okursun güzelim benimde adetlerim 50, 60 günü bulurdu iki aydır soğan suyu kullandım ikinci ayda nasip oldu tabi allahın takdiri ama daha önce klomende kullandım işe yaramadı soğan suyuna denk geldi lütfen sen de düzenli şekilde soğan suyunu kullan inş en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın sevgiler....:)))))
İnşalllaahh sıra bizdedir gülüüm inşallahh. Hafta sonu yoktum biliyorsun gülüm bu yüzden de seni hoşlayamadıım ohaoldumsmile Beni affet noluuur. İnan ben de seni çook özledim şekerim., İyi ki geldiiin sefalar getirdinbidenem inş. sıra sendedir bebiş haberini duyacaz hayırlısıyla kızzz içime doğdu bak görürsün....haaa bu arada sen bana hoşgeldin demişmiydinnn:dilcikar::dilcikar:....şaka şaka valla burayı çok özledim hepinizz aklım fikrim hep sizdeydi bağımlılık yaptınız bana kızzzzz...
gunaydınnn cnmmm
iyiyim cnmm bende napım uykum kaçtı oturuom :)))
ayy kıslarr ben bu sıgarayı nasıl bırakırım az ıcıorum sımdı ama zorluo yawww
Merhaba tatlım sen de özlettin kendini. Ne bu yaaa, herkesler gidiyuuu. ben de gidiciim artıkın haaa Nasısın tatlıımselam kızlar hepinize merhaba uzun biraradan sonra mutlu haberler aldım sizerden
kuzum tebrikler
esemosum hoşgeldin
alminasım bebişine kavuşmaya az kalmış
umutlum sonunda regl olmuş
ben de relg oldum malesef yeni beklenmeyen tarihim 14 ağustos
evet canım ikizler
amin canım darısı tüm isteyenlerin başına
canım bulantılarım çok bu ara
geçen misafir gelecek diye evi az toparlayayım dedim hafif kanamam oldu
cumartesi muayenem vardı doktora söyledim sorun yok rahim kapalı dedi şükür
ama çok korktum ben şimdi de hala ara ara geliyo ama takmıyom artık progestan içiyom ben de zaten 11. haftam da dolmak üzere riskli dönemin bitmesine az kaldı
zaten bana ders oldu hep dinleniyorum şu anda benim bi de çok pimpirikli yapım var evim illa ki düzenli ve temiz olacak evin dağınık olması bile midemi bulandırıyo biliyorum bu bir hastalık ama napiyim artık eve kadın almayı düşünüyorum bi de ev kocaman saatlerce zaman ayırmak gerekiyocanım yaa neden yoruyorsun kendini ya ben çokklava: klava:kızıyorum bak bebiş bebiş diye burda sararıp soluyoruz hamiş kalıncada kendimizi yoracaz hiç işim olmaz en azında riskli dönemin geçinceye kadar anlayışlı olsun çevrendekiler gelmesinler senin sağlığın ve bebişlerinin sağlığı kimseden önemli değil onun için kendine dikkat edeceksin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?