kızlarr sol gogsum orda alta kalpıme doru sankı rahatsz edıcı batma agrı gıbı bsy oluo(
kuzummmm iyiyim tatlım sen nasılsın...şekerim ben sürekli giremiyorum zaten malum çok geziyorum listemizi birlikte takip edelim...senin uğurunda eklensinde bende hemencecik hamiş kalayım...
inşşş tatlımm inşşş hamışşş olarak gecıcen ayy ben kendı kendımı yazdım ama bana yazmak nasıp olusa senıde yazıczz inşş bu ayy
niyeki hamişlikle ilgisi olabilir belki doktorunu bi ara canım aramanın saati vakti olmaz en azından öğrenmiş olursun...sıcak diye sakın ceryanda felan kalma kendine dikkat et...
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ..........ağustostada hamişşşşşşşşşşşşşş olurum sende beni hamiş listesine yazarsın............
yaww sıze bırsey soyleyecegımm benım kızım sabahları cok hıckırıyorr ölürsünüz gülmekten yarın dr a soracagım nıye dıye
bır baslıyor hıckırmaya yazıkk yaa 1 saat suruyorr babası nasıl uzuluyorr ne yaptıysak gecmedı hıckırıgı esım kulagını koyuyor karnıma hıck hıck dıye sesı gelıyorr acaba baskalarındada oluyormukı boylee
adamcagız da bende korkuyoruz valla resmen buyuk ınsan gıbı hıckırıyorrr bilmiyorumkismile
yok hıc korkmuyorumm gayet sakınımm ben cok kılo aldım cok zorlanıyorum o yuzden bıranonce dogum yapıp kurtulmak ıstıyorumm kısmet olursa bırdahakı hafta ayın 25 ı gıbı dogum yapacagımm sezeryan olacak zaten 1 haftadır toparlanırımm
cuma gıdıcem ya cnm artık ozman soylerım nıe oluo anlamadım ama kotu bsy degldr inşşş..ay zatn yemek tenmı nedır mıgdem şişti((( sıgara içmıyım dıe paso yıyommm bsyylercokacimcoookcokacimcoook
kızlar ben 2 aydır klomen kullanıyorum
bu ay iğnede yaptılar 12. gün 19 küsür oluınca ,
ilk kullndığımda iğne olmamıştı çünkü doktor çok geç çağırmıştı 21. gündü
çatlamış demişti gidince
uzun sözün kısası iğneye rağmen bu ağda hamile kalamdımmmmm
çokkkkk kötüyümmmmmm
günaydın kızlar
dün gece çok kötü bişi oldu
Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın
gece eşim yatalım artık die yatak odasına gitti
yatakta oturduk konuşuoduk birden başım döndü dedi
sonra yavaş yavaş yığıldı yatağın üstüne
gözleri patladı ama sadece beyazı görünüodu
sonra nefesi gitti 2-3 defa nefes hırıldadı nefes almak için
Allahım o kadar kötü bi andı ki
sürekli sarstım ama hiç tepki vermedi
en son tüm vücudu kasıldıı
kollarımın arasında resmen ölüodu aşkımm
napıcamı bilemedim bağırıodum sürekli
tam elime telefonu aldım 112 yi arıodum
kendine geldi
noldu bana uykudanmı kalktım dedi
anlmasız anlamsız baktı bi süre
sonrasında düzeldi çok şükür ama 1 dk içinde ömrümden ömür gitti
yalvardım acile gidelim die uzun süre gitmedi iim ben nefesim gitti tansiyonum düşmüştr dedi
zar zor ikna edip götürdm tansiyonunu ölçtüler normal çıktı
nörolojiye görünün dedi
Allah'ım bidaa yaşatmasın çok çok acıydı
gece hiç uyumadım uyutmadım da sürekli
uyandırp iimisin,nefesin rahatmı dedim durdum
sevdiklerinizn değerinii bilin arkadaşlarımmm onlara değer verdiğinzi gösterin
Allah'ı eşimi bana bağışladı bida da yaşatmasın inş.
dua edin arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar dün beklenen gündü benim için hcg bakıldı. sonucu eşim benim yerime öğrendi ve telefonda bana berbat bir ses tonu ile neredeyse ağlamaklı halde olmamış dedi.
Doktorum çok umutlu konuşmuştu progesteron 60 çıkmıştı olmadı ilk klomen ayımdı. üç yumurta gelişmişti dün tüm gün ağladım hala çok kötüyüm paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var o nedenle sizlere yazıyorum...Hiçbir neden yokken neden olmaz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?