evet herkes böyle diyohıc korkma hatta mumkunse hıc kılo alma
evet eltime bayramda şeker ikram edilince 4er 5er alıyodu kaydirigubbakcemile3il zamanlarda zayıflamak en iyisi sonra alıyorsun zaten bi canın sürekli bişeyler istediği için tutamıyorsun kendini bel ağrıları bacak ağrıları oluyor baştan kontrolü elden kaybetmemek lazım
hmm ikisi de kız mı acaba rabbim iki cinsiyeti de tattırsın istiyom ama bakıcaz cinsiyet pek de önemli değil onlar sağlıklı olsun yeter kiCanım aslında bu zayıflama olayı kız bebek bekleyenlerde görülüyor hatta bir ismi bile var.Acaba bebişler kız mı???
ben zaten kilolu hamile kaldım ama şu anki kadar göbeğim yoktu... hiç bi pantolonun beli kapanmıyor.Kilo değil ama şişkinlik var içime çekemiyorum karnımı
kaydirigubbakcemile3valla benımkıde kız ama masaallah bıdon gıbı yaptı benıkaydirigubbakcemile3
kızlar benim canım tatlı eyler çekiyo hep galiba kız olacaklar normalde tuzlu severim
canım erkek olabilir yani şimdi koca dilim pastayı yedimye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyıı
ben hep baharatlı seyler yedım sarımsaklı yogurt acı pul bıber tuzz kekıkk hep onları canım ıstedı
sımdılerde ıse sureklı dondurma yıyorum kaymaklı vanılyalı aksamları bı oturusta bı kutuyu tekbasıma yıyebılıyorummm sempatiksalakcinni
canım hıçkırma midesinin genişlediğine işarettiryaww sıze bırsey soyleyecegımm benım kızım sabahları cok hıckırıyorr ölürsünüz gülmekten yarın dr a soracagım nıye dıye
bır baslıyor hıckırmaya yazıkk yaa 1 saat suruyorr babası nasıl uzuluyorr ne yaptıysak gecmedı hıckırıgı esım kulagını koyuyor karnıma hıck hıck dıye sesı gelıyorr acaba baskalarındada oluyormukı boylee
adamcagız da bende korkuyoruz valla resmen buyuk ınsan gıbı hıckırıyorrr bilmiyorumkismile
Merhaba arkadaşlar, yine ben :)
Klomenle hamile kalmaya çalışanlardan birisi olarak. üç yumurta 21. gün progesteron düzeyi 60 çıktı. Herşey yolunda gibi düşündüm hatta hamile olduğumu düşündüm ama bugün acaip mensruasyon ağrım var muhtemelen gece kanama olacak
Benim progesteronumun 60 çıkması üç tane yumurtadan dolayı olabilir mi? yoksa klomen bu kadar yükseltmişmidir?
yaww sıze bırsey soyleyecegımm benım kızım sabahları cok hıckırıyorr ölürsünüz gülmekten yarın dr a soracagım nıye dıye
bır baslıyor hıckırmaya yazıkk yaa 1 saat suruyorr babası nasıl uzuluyorr ne yaptıysak gecmedı hıckırıgı esım kulagını koyuyor karnıma hıck hıck dıye sesı gelıyorr acaba baskalarındada oluyormukı boylee
adamcagız da bende korkuyoruz valla resmen buyuk ınsan gıbı hıckırıyorrr bilmiyorumkismile
ye tatlıyı dogur hakkıyı ye eksıyı dogur ayseyıı
ben hep baharatlı seyler yedım sarımsaklı yogurt acı pul bıber tuzz kekıkk hep onları canım ıstedı
sımdılerde ıse sureklı dondurma yıyorum kaymaklı vanılyalı aksamları bı oturusta bı kutuyu tekbasıma yıyebılıyorummm sempatiksalakcinni
Merhaba arkadaşlar, yine ben :)
Klomenle hamile kalmaya çalışanlardan birisi olarak. üç yumurta 21. gün progesteron düzeyi 60 çıktı. Herşey yolunda gibi düşündüm hatta hamile olduğumu düşündüm ama bugün acaip mensruasyon ağrım var muhtemelen gece kanama olacak
Benim progesteronumun 60 çıkması üç tane yumurtadan dolayı olabilir mi? yoksa klomen bu kadar yükseltmişmidir?
umutlu canım nasılsın
İyidir Hayrancığım nolsun. Mesai bitmek üzere, çıkmadan sizlere bi bakayım dedim. Sen nasılsın glüüm, bebekler nasıllar
günaydın kızlar
dün gece çok kötü bişi oldu
Allah'ım düşmanıma bile yaşatmasın
gece eşim yatalım artık die yatak odasına gitti
yatakta oturduk konuşuoduk birden başım döndü dedi
sonra yavaş yavaş yığıldı yatağın üstüne
gözleri patladı ama sadece beyazı görünüodu
sonra nefesi gitti 2-3 defa nefes hırıldadı nefes almak için
Allahım o kadar kötü bi andı ki
sürekli sarstım ama hiç tepki vermedi
en son tüm vücudu kasıldıı
kollarımın arasında resmen ölüodu aşkımm
napıcamı bilemedim bağırıodum sürekli
tam elime telefonu aldım 112 yi arıodum
kendine geldi
noldu bana uykudanmı kalktım dedi
anlmasız anlamsız baktı bi süre
sonrasında düzeldi çok şükür ama 1 dk içinde ömrümden ömür gitti
yalvardım acile gidelim die uzun süre gitmedi iim ben nefesim gitti tansiyonum düşmüştr dedi
zar zor ikna edip götürdm tansiyonunu ölçtüler normal çıktı
nörolojiye görünün dedi
Allah'ım bidaa yaşatmasın çok çok acıydı
gece hiç uyumadım uyutmadım da sürekli
uyandırp iimisin,nefesin rahatmı dedim durdum
sevdiklerinizn değerinii bilin arkadaşlarımmm onlara değer verdiğinzi gösterin
Allah'ı eşimi bana bağışladı bida da yaşatmasın inş.
dua edin arkadaşlar
Merhaba Kızlar, Uzunca bir aradan sonra tekrar forumdayım ama bu kez güzel bir haber vermek için:))
Sizlere bir haberim var, ben de hamile olduğumu öğrendim birkaç gün önce:)))))
2 ay klomen denemesi olumsuz olunca bu yazı kendi başımıza deneyerek geçirmeye karar vermiştik. İlaçsız olduğumuzun 2.ayında hamile olduğumu öğrendim. Ancak 2 gün önce ciddi bir kanama geçirdim, acilen dr.a gittim, düşük tehdidi var dedi, vücuttaki progesteron seviyesinin eksikliğinden bebek rahme tutunamadığı için vücut atabiliyormus, hemen progestan'a -progesteron içeren bir tablet - başladım. Şimdilik epey bir azalttı ama sürekli yatacaksın ayakta durmak yok dedi.
Benim işim de son derece yoğun ama ne yapalım önce bebeğim artık umarım bizi terketmez
perşembe günü tekrar dr.a gideceğim, kalp atışlarını duymamız çok önemli dedi dr. um.
Umarım yolunda gider herşey....
Herkese sevgiler
herşey gönlünce olsun canım inşlh bebişin sımsıkı tutunur sana:Saruboceq:
rabbim sizlere sabır versin inş. alacak nefesleri varsa hiç korkmayın ne olursa olsun kucağınıza alırsınız. rabbim herkese nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?