Günaydın gülüm. Dün doğru düzgün giremedik özledim seni ve diğer arkadaşlrı. Nazılsın tatlım, izine az kaldı...herkese günaydın arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar dün beklenen gündü benim için hcg bakıldı. sonucu eşim benim yerime öğrendi ve telefonda bana berbat bir ses tonu ile neredeyse ağlamaklı halde olmamış dedi.
Doktorum çok umutlu konuşmuştu progesteron 60 çıkmıştı olmadı ilk klomen ayımdı. üç yumurta gelişmişti dün tüm gün ağladım hala çok kötüyüm paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var o nedenle sizlere yazıyorum...Hiçbir neden yokken neden olmaz ki ?
Hayrancığıım ne kadar çabuk geçiyor zaman. Ne çabuk 12 haftalık oldu senin ikizler. Maşaallahh doğdukları günü de görürüz inşallah...galiba karnımınbüyümesi için daha çok bekliyeceğim heyecanlanıyorum
alminas canım senin bayağı erkenden çıkmış karnın bizim 12 haftalık olmamıza az kaldı ama hiç birşey yok ortada aksine zayıflıyom ben
Gülüm ben ilk defa duydum bebeğin anne karnında hıçkırdığınıı ve çok şaşırdıım. :1rolleyes: bebeklerde oluyor normalde hıçkırık. Ve limon suyu dindiriyor. Sen de biraz limon suyu iç bakalım böyle bir durum olduğunda belki işe yarar. buyrunnnnnnnnnyaww sıze bırsey soyleyecegımm benım kızım sabahları cok hıckırıyorr ölürsünüz gülmekten yarın dr a soracagım nıye dıye
bır baslıyor hıckırmaya yazıkk yaa 1 saat suruyorr babası nasıl uzuluyorr ne yaptıysak gecmedı hıckırıgı esım kulagını koyuyor karnıma hıck hıck dıye sesı gelıyorr acaba baskalarındada oluyormukı boylee
adamcagız da bende korkuyoruz valla resmen buyuk ınsan gıbı hıckırıyorrr bilmiyorumkismile
Çok teşekkür ediyorum...
Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah ama bu kadar zor olacağını düşünmemiştim..
Gerçekten yaşamak gerekiyormuş...
Ağlamaktan başka bişey gelmiyor olmayınca olmuyor demekki gerçekten doğru zaman değil...Umarım hepimiz bir an önce kavuşuruz
Günaydın Zehracığım. Evet KK eskiye dönmüş ve dünkü yazılar yok. Ben dün sana eşin için geçmiş olsun diye yazı yazmıştım ama tabii silinmiş gülüm. Tekrar geçmiş olsun diyorum, Allah bi daha yaşatmasın. Rabbim herkesin sevdiğini kendisine bağışlasın inşallah.günaydınnnnn
kk gene değişmiş
ve dün yazdıklarımızın hepsi silinmişşşşş
gunaydın kızlarrr ohh ekıye dömuş kk :))
Merhaba arkadaşlar dün beklenen gündü benim için hcg bakıldı. sonucu eşim benim yerime öğrendi ve telefonda bana berbat bir ses tonu ile neredeyse ağlamaklı halde olmamış dedi.
Doktorum çok umutlu konuşmuştu progesteron 60 çıkmıştı olmadı ilk klomen ayımdı. üç yumurta gelişmişti dün tüm gün ağladım hala çok kötüyüm paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var o nedenle sizlere yazıyorum...Hiçbir neden yokken neden olmaz ki ?
Günaydın Zehracığım. Evet KK eskiye dönmüş ve dünkü yazılar yok. Ben dün sana eşin için geçmiş olsun diye yazı yazmıştım ama tabii silinmiş gülüm. Tekrar geçmiş olsun diyorum, Allah bi daha yaşatmasın. Rabbim herkesin sevdiğini kendisine bağışlasın inşallah.
.[/COLOR][/B]
gunaydın herkese
dun kontrole gıttım ve nıhayet dogum ıcın gun aldık 4 agustos ogleden sonra 4 te kızım gelıyorrr:lepi:
[
hadi hayırlı olsun inş.
benim evlilik yıldönümümde gelio zehra bebekzemuszemus
ayyy ne güzel ne güsellll gelio bebişşş
Günaydın Zehracığım. Evet KK eskiye dönmüş ve dünkü yazılar yok. Ben dün sana eşin için geçmiş olsun diye yazı yazmıştım ama tabii silinmiş gülüm. Tekrar geçmiş olsun diyorum, Allah bi daha yaşatmasın. Rabbim herkesin sevdiğini kendisine bağışlasın inşallah.
GÜnaydın Seldacığıım. Evet nihayet dönmüş eski haline. Ama dünkü yazılanlar arada kaynamıış. akannehir
Nasılsın, hamilelik belirtileri başlamadı diimi daha. Yarın da kontrolün var hayırlısıyla dimi.
sevdaa dun bekledımm nerdeydın gelmedınnnklava:
oncelıkle bugun persembe dun geldım sen cıkmıssın cevrımdısıydın
gunaydın herkese
dun kontrole gıttım ve nıhayet dogum ıcın gun aldık 4 agustos ogleden sonra 4 te kızım gelıyorrr:lepi:
beklenenden baya ileri tarıhe atmış. nerdeyse gununde doğacak. benimde öyle güzel odam Olsa koşa koşa gelirim : ) asker gibi gün saymaya başlıyoruz. Şansıyla gelsin bol şans getirisn..hayırlısı olsun cnm..
biliomm persembee bugun noldukıı :)) olurmu bekledım sen dısarda oldun sonrada cevrım dısı oldun bırz daha bekledım gelmeyınce cıktım bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?