slm bugun doktoru ardım ve geldi.. gıtdım muayne etdi rahım duvarında kalınlaşma olmuşş.. dedı ama kese görmedım dedı kan testı istedı benden bende verdım sonra 1 saat sonra sonuç cıkcak dedı beklemeyın istersenız sonucu telefondan verız dedi bende tamm dedım evegeldım 1 saat sonra aradım dr. beyın hostesi dr. bey yok doguma ındi yarın saat 11:30 12:00gıbı telfonla arayın doktor bey soylesın dedım sonucu göruyorsanız soyleyım deıdm göruyorum ama doktor bey söylesın dedı ve kapatdık .. çok merak edıyorum duanızdan eksik etmeyın arkdşlar ltfenn....
rabbim sizlere sabır versin inş. alacak nefesleri varsa hiç korkmayın ne olursa olsun kucağınıza alırsınız. rabbim herkese nasip etsin inş.
Merhaba Kızlar, Uzunca bir aradan sonra tekrar forumdayım ama bu kez güzel bir haber vermek için:))
Sizlere bir haberim var, ben de hamile olduğumu öğrendim birkaç gün önce:)))))
2 ay klomen denemesi olumsuz olunca bu yazı kendi başımıza deneyerek geçirmeye karar vermiştik. İlaçsız olduğumuzun 2.ayında hamile olduğumu öğrendim. Ancak 2 gün önce ciddi bir kanama geçirdim, acilen dr.a gittim, düşük tehdidi var dedi, vücuttaki progesteron seviyesinin eksikliğinden bebek rahme tutunamadığı için vücut atabiliyormus, hemen progestan'a -progesteron içeren bir tablet - başladım. Şimdilik epey bir azalttı ama sürekli yatacaksın ayakta durmak yok dedi.
Benim işim de son derece yoğun ama ne yapalım önce bebeğim artık umarım bizi terketmez
perşembe günü tekrar dr.a gideceğim, kalp atışlarını duymamız çok önemli dedi dr. um.
Umarım yolunda gider herşey....
Herkese sevgiler
zehracım cok gecmıs olsunnn dıkkat edın esın sakın ıhmal etmesınn mutlaka bır kalp ve beyın uzmanına gorunun cok uzuldummm ne dıyecegımı bılemedımmm
acanım çok geçmiş olsun ihmal etmeyin
eşin daha önce böyle olmuş muydu
Canım çok geçmiş olsun... Böyle bir anı tekrar yaşatmasın Rabbim.Gerçekten çok zordur...
Tansiyonu falan normal çıkmış olabilir fakat benden size tavsiye bir kalp damar cerrahına görünmesi eşinin... Çünkü aynı olay enişteme de oluyor zaman zaman.Fakat eniştem 95 yılında kalp krizi geçirdi ve stan takıldı.Fakat son 1-2 yıldır zaman zaman mesela sofrada yemek yerken birden fenalaşıp baygınlık geçiriyor ve uyandığında aynen eşinin yaşadığıu gibi ne olduğunu hatırlamıyor.Mesela bu olay ilk yine yemek yerken olmuş eniştem fenalaşmış teyzem kafasını tam tabağa düşmeden yakalamış tabi bağrış çığırış falan derken eniştem ayılmış bu sefer teyzeme kızmış ne bağırıp duruyorsun diye.Yani kendisine ne olduğunun farkında falan değil.
Daha sonra büyük ikna çabalarıyla doktora götürüldü ve birçok önemli damarının %90 dan fazla tıkalı olduğu çıktı ortaya.
Eşin gençtir yaş olarak erken yaşta bazı şeylerin tespiti çok daha önemli. Sakın aksatmayın hem kalp-damar hemde nörolojik olarak kontrol edilsin.İnşallah önemsiz birşeydir... Sıcaklardan falan da kaynaklanmış olabilir.
çok geçmiş olsun..Gerçekten çok zor bir durum..Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum..Mutlaka tetkik yaptırın ertelemeyin..Umarım ilk ve son olur..
zazez çok geçmiş olsun, allah bir daha yaşatmasın. Umarım ciddi birşey değildir ama ihmale gelmeyecek bir konu. Erkekler doktora gitme taraftarı değildir genelde ama yine de mutlaka takibini yaptırın. Nörolog, kalp-damar vb. Allah korusun...
canım benim çok geçmiş olsun ama arkasını bırakma mutlaka doktora götür canım incelet heryerini kalp beyin vs. bu sıralar gizli kalp var mutlaka götür sağlık şakaya gelmez cnm ...çok geçmiş olsun Allah bizleri onlarsız bırakmasın..
hayırlısı olsun cnm beklemek çok zor bilirim ama yapacak bişey yok sonunda güzel haber varsa beklemeye değer:))
cok tesekkur ederim canım Allah herkese nasip etsin inşallah
zehra cnm ya ben regl olmadım ilaç biteli 4 gün oldu normalmi sence??
zehra cnm ya ben regl olmadım ilaç biteli 4 gün oldu normalmi sence??
ne ilacı kullndın kiiii ben adet sökücü kullndıysan ilaç bıtdıkden 4 gun sonra regl olmuşdum gecen ay doktor bebk varsa adet olmassın eger yoksada regl olursun demiştı inşlh hahkından hayırlısı olur...
canım ilaç bittikten sonra 10 gün içinde olması lazım
benm 6. gün olmuştu yanlş hatırlamıosam
biraz daa bekle canım
Merhaba Kızlar, Uzunca bir aradan sonra tekrar forumdayım ama bu kez güzel bir haber vermek için:))
2 ay klomen denemesi olumsuz olunca bu yazı kendi başımıza deneyerek geçirmeye karar vermiştik. İlaçsız olduğumuzun 2.ayında hamile olduğumu öğrendim. Ancak 2 gün önce ciddi bir kanama geçirdim, acilen dr.a gittim, düşük tehdidi var dedi, vücuttaki progesteron seviyesinin eksikliğinden bebek rahme tutunamadığı için vücut atabiliyormus, hemen progestan'a -progesteron içeren bir tablet - başladım. Şimdilik epey bir azalttı ama sürekli yatacaksın ayakta durmak yok dedi.
Benim işim de son derece yoğun ama ne yapalım önce bebeğim artık umarım bizi terketmez
perşembe günü tekrar dr.a gideceğim, kalp atışlarını duymamız çok önemli dedi dr. um.
Herkese sevgiler
slm bugun doktoru ardım ve geldi.. gıtdım muayne etdi rahım duvarında kalınlaşma olmuşş.. dedı ama kese görmedım dedı kan testı istedı benden bende verdım sonra 1 saat sonra sonuç cıkcak dedı beklemeyın istersenız sonucu telefondan verız dedi bende tamm dedım evegeldım 1 saat sonra aradım dr. beyın hostesi dr. bey yok doguma ındi yarın saat 11:30 12:00gıbı telfonla arayın doktor bey soylesın dedım sonucu göruyorsanız soyleyım deıdm göruyorum ama doktor bey söylesın dedı ve kapatdık .. çok merak edıyorum duanızdan eksik etmeyın arkdşlar ltfenn....
Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?