cnm hayırlı olsun umarm sağlkla kucağna almak nasp olur..
:sm_cool::teytey::teytey:canımmmmm çok sevindim güzel haberinle geldin ALLAH ım inş. sağlıkla kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin....kendine dikkat et yat sürekli hiçbişey yapma yemek bile yapma yakınlarında biri varsa o sana yardımcı olsun yada eşin yardım etsin sen kendine ve bebişe dikkat et...
ohh ohh inşş yumuosun bebışş olr canmm hadı hayırlısıı :Saruboceq:
Merhaba arkadaşlar dün beklenen gündü benim için hcg bakıldı. sonucu eşim benim yerime öğrendi ve telefonda bana berbat bir ses tonu ile neredeyse ağlamaklı halde olmamış dedi.
Doktorum çok umutlu konuşmuştu progesteron 60 çıkmıştı olmadı ilk klomen ayımdı. üç yumurta gelişmişti dün tüm gün ağladım hala çok kötüyüm paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var o nedenle sizlere yazıyorum...Hiçbir neden yokken neden olmaz ki ?
iyi gıdıo canım yanı sımdılık bsy hısetmedıgım için))) yarın kontrolumuz var bakalım daha kesemızı gormedık bıle yarın gorcez inşşşinşlhh canım inşlhhh
senin hamilelik nasıl gidiyo taze anne adayı opuyorumnanaktan
sultancım nasılsın nasıl gıdıoo prensımız nasılHerkese merhaba arkadaşlar
kızlarrr çok üzgünüm yaaa olmadı hamile kalamadım. Adete 2- 3 günüm kalmıştı bi kan testi yaptırayım dedim hastanede sonuç0,1 yani negatif...(((( Ağlamak istiyorum yaaa (((( :çok üzgünüm:
kızlarrr çok üzgünüm yaaa olmadı hamile kalamadım. Adete 2- 3 günüm kalmıştı bi kan testi yaptırayım dedim hastanede sonuç0,1 yani negatif...(((( Ağlamak istiyorum yaaa (((( :çok üzgünüm:
Merhaba arkadaşlar, bende önümüzdeki ay klomen kullanmaya başlayacağım. İnş bende bebeğime tez zamanda kavuşurum :Saruboceq: 20 aydır bekliyorum. 2 ay önce rahim filmi çekildi temiz çıktı. doktor yumurtan çatlamıyor dedi. önümüzdeki aya klomene başlayacağım. bu ay bal+tarçın +çörek otu kürünü uyguluyorum. beni de aranıza kabul eder misiniz? a.s. a.s.
canım bak rahim filmi de çekilmişsin inşallah klomen denemen olumlu sonuçlanır.Bende 2 kere olumsuz klomen denemem oldu rahim filmi çekildim ve 2. ayında 3. klomen denememde hamile kaldım Allahıma çok şükür... Çok uzun süre sabretmişsin inşallah Rabbim sabrının karşılığını verir.Merhaba arkadaşlar, bende önümüzdeki ay klomen kullanmaya başlayacağım. İnş bende bebeğime tez zamanda kavuşurum :Saruboceq: 20 aydır bekliyorum. 2 ay önce rahim filmi çekildi temiz çıktı. doktor yumurtan çatlamıyor dedi. önümüzdeki aya klomene başlayacağım. bu ay bal+tarçın +çörek otu kürünü uyguluyorum. beni de aranıza kabul eder misiniz? a.s. a.s.
hoşgeldin canım aramıza
klomen kaliteli yumurta oluşumunu sağlıyor
ama çatlaması için çatlama iğnesi oluosun
inş. klomene hiç gerek kalmadan bu ay gelir bebişin
canım bak rahim filmi de çekilmişsin inşallah klomen denemen olumlu sonuçlanır.Bende 2 kere olumsuz klomen denemem oldu rahim filmi çekildim ve 2. ayında 3. klomen denememde hamile kaldım Allahıma çok şükür... Çok uzun süre sabretmişsin inşallah Rabbim sabrının karşılığını verir.
kuzumm bu arada benim tarihimi değiştiriver
4 ağustos olarak
hem alminasımın zehrasını dünyaya getirdiği gün
hemde evlilik yıldönümümüz
bakarsın evliik yıldönümümüz bize uğur getirir
canım hoşgeldınnnnn tedavın hayırlıı ugurlu olsunnn inşş bebegıne en kısa zamnda kavusursunMerhaba arkadaşlar, bende önümüzdeki ay klomen kullanmaya başlayacağım. İnş bende bebeğime tez zamanda kavuşurum :Saruboceq: 20 aydır bekliyorum. 2 ay önce rahim filmi çekildi temiz çıktı. doktor yumurtan çatlamıyor dedi. önümüzdeki aya klomene başlayacağım. bu ay bal+tarçın +çörek otu kürünü uyguluyorum. beni de aranıza kabul eder misiniz? a.s. a.s.
kuzumm bu arada benim tarihimi değiştiriver
4 ağustos olarak
hem alminasımın zehrasını dünyaya getirdiği gün
hemde evlilik yıldönümümüz
bakarsın evliik yıldönümümüz bize uğur getirir
canım Rabbim neylerse güzel eyler
napalım vakti saati gelmemiş canım
çok sıkma canını yeni ay yeni umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?