kızlar özellikle hamileler yardım edin....adetim 4 gün gecikti ama ben bu ay klomen kullandım ve 17.gün çatlatma iğnesi oldum acaba ondanmı gecikti dedim ama adet olmadım hala ve 3 gündür ara ara olan kasık ağrım bugün arttı...hamile olduğunu öğrenmeden önce kasık ağrısı yaşayan varmı?
anladım cnm inşş halledılebılcek bır sorundur
dertlesırız canım benım ii deolur valla
bende bı degsıklık yok tatlım ii ım cok sukur burada dr gıttım ii dedı sorun yokmus :) tatılımızı yapıoz sorunusz bıter inş.sende cok dıkkat et kendıne umarım aılevı sorunlerınız da en kısa zamanda gecer cnm
zehracımmm gecmıs olsun canım benım dış agrısı nedemek bılırım uzun surmese barı cnm
hepınızı öpuyorumm kızlarrrrrrrzemuszemus
selam kızlar nasılsınız bakalım..ben bu aralar çok fazla yanınızda olamıyorum beni affedin ama fırsat buldukça geliyorum...çok büyük bir ailevi sorunumuz var benimle ilgili değil ama benide çok yakından ilgilendirdiği için onunla uğraşıyorum sonuçlansın sizinlede paylaşacam...okadar zor günler geçiriyoruzki kafayı takmaktan hasta oldum...valla sizinle dertleşmeyi özledim onun için soluğumu burda aldım şanstan kimsecikler yokmuş neyse bidahaki sefere inş...[/
canımmm inş. içinize sinecek ve kimseyi üzmeyecek şekilde hallolur sorununuz
kendini de çok üzme canım
bunlar hayatta olan şeyler ve olucakda
herşey yoluna girsin hele bizde özledik senle dertleşmeyi
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım
anladım cnm inşş halledılebılcek bır sorundur
dertlesırız canım benım ii deolur valla
bende bı degsıklık yok tatlım ii ım cok sukur burada dr gıttım ii dedı sorun yokmus :) tatılımızı yapıoz sorunusz bıter inş.sende cok dıkkat et kendıne umarım aılevı sorunlerınız da en kısa zamanda gecer cnm
zehracımmm gecmıs olsun canım benım dış agrısı nedemek bılırım uzun surmese barı cnm
hepınızı öpuyorumm kızlarrrrrrrzemuszemus
canım beniimmm dayanamadın
oralarda da dr.a gittin demek
için rahatlamıştır kuzucummm daa rahat çıkarırsın tatilin keyfini
benm diş ağrım hala devam edio dr.a gittim ilaç da içiorum ama pek fayda etmedi
canlarım çok tşk ederim zazez zeyno çok saolun ama bu aralar moralim çok bozuk kendimi kötü hissediyorum sanki bişeyden zevk almıyorum arkadaşımla kontrole gittik geçen ay senelk muayene o bebiş istemiyodu doktor bana senden umutluyum dedi ama malesef arkadaşım hamiş ben de bişey yok içim sıkılıyo kimseyle görüşmek istemiyorum sanki hakkımda konuşuyolarmış gibi geliyo ne bilim ya hayat zormuş
canımmm çok ii anlıyoruz seni buradaki herkes adına konuşuorum
çünkü aynı şeyleri bizde yaşıyoruz zaman zaman
bu bi süreç ve ara ara değişik düşünceler oluo aklımızda
ben artık soranlara yada tedavi gördüğümü bilip bide şu dr.u denesen diyenlere
''daa 25 yaşıma girmedimmm bunun yolu çok daa ben takmıorum sizde takmayın '' diorum
öle olunca kimse bişi diemio canım
sende bul kendince bi sebep
napalım kim ne derse desin
Rabbim bizlere de evlatlarımızı nasip ettiğinde bunların hepsini unutacağız
inşallah cannım...işte benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra hiç çağırmadı kontrole...çatladımı çatlamadımı hep ezbere oldu benim tedavimmerhaba arkadaslar bende gıttım bugun doktora.11mm olan yumosun 17mm olmus.yarın catlatma ıgnesı yapılacak.salı bır daha bakılacak catladımı dıye.yoksa bır tane daha yapılacakmıs.bakalım ınsallah bu ay olumlu olur benım ıcın.ısteyen herkes ıcın ınsallah Allahım bu mubarek ayda dualarımızı kabul eder.
slm kızlarrr
ben cok uykusuzummm(( hayalet gıbıyımm
bızım gaz problemımız varr babada bende acemı oldugum ıcn gazını cıkarmayı beceremıyoruzz cocukta rahatsız oluyorr ve aglıyorr sabaha kadar evın ıcınde dolasıyoruzz( off offf cok zormusss
hamıleler onceden prova yapın valla cocuk bakmak sanıdıgı kadar kolay degılmıss keske ıcımde kalsaydı dıyeceksınızz ve sımdı fırsatınız varken bolbol uyuyunnnn
üzülme lütfen benim 3.klomen tedavim bitti yine bişey olmadı...önümüzdeki ay aşılama görünüyo...sabırlı olmak lazımkızlar ben adet oldum 34.gün çok umutlanmıştım boşa gitti adetimde çok geç geldi düzenim bozuldu(( salı günü tekrar doktora gidicem 3 ay klomen deniycez demişti 2 ay kaldı inş bu ay hamiş olurum daha fazla dayanacak gücüm kalmadı çok üzülüyorum (((senağlamasenağlamasenağlama
üzülme lütfen benim 3.klomen tedavim bitti yine bişey olmadı...önümüzdeki ay aşılama görünüyo...sabırlı olmak lazım
canım benim çok sevindim...ben 3.kez klomen kullandım ama yok bişey...herkese göre değişiyor demekkimrb arkadaşlar bugün bende klomenle hamile kalanlar arasına katıldım çok mutluyum sadece 1 ay günde 2 tane kullandım ve çok şükür hiç beklemediğim bi zaman da hemde ilk evlilik yıl dönümümde öğrendim anne olucağımı çok mutluyum RABBİM isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiylee
mrb arkadaşlar bugün bende klomenle hamile kalanlar arasına katıldım çok mutluyum sadece 1 ay günde 2 tane kullandım ve çok şükür hiç beklemediğim bi zaman da hemde ilk evlilik yıl dönümümde öğrendim anne olucağımı çok mutluyum RABBİM isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiylee
kızlar ben adet oldum 34.gün çok umutlanmıştım boşa gitti adetimde çok geç geldi düzenim bozuldu(( salı günü tekrar doktora gidicem 3 ay klomen deniycez demişti 2 ay kaldı inş bu ay hamiş olurum daha fazla dayanacak gücüm kalmadı çok üzülüyorum (((senağlamasenağlamasenağlama
mrb arkadaşlar bugün bende klomenle hamile kalanlar arasına katıldım çok mutluyum sadece 1 ay günde 2 tane kullandım ve çok şükür hiç beklemediğim bi zaman da hemde ilk evlilik yıl dönümümde öğrendim anne olucağımı çok mutluyum RABBİM isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarım sizinle en kısa zamanda hamile kalmanız dileğiylee
eminemmm burdasın
nasılsın canımm sorunlarınız hallolmaya başlamıştr inş.
ramazan nasıl geçio
ben daa yarın başlıcam nasip olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?