Canııım hoşbulduum. Çoz özledim sizi. İyiyim Allaha şüküür, çook iyiyim. Tatilin en kötü yanı da işe başlaammaak sempatiksalakcinni Ama çok şükür ki bi işim var diye avutuyorum kendimi. Gelişme falan da yok sanırım gülüm. Benim adetimi biliyorsun hala gelmedi. Zaten ben de gelmesini beklemiyordum. Bugün alabilrsem ki büyük olasılıkla alamam çünkü hava çookk sıcaak, test alırım diyordum ama beklmedeyim işte. Test yaptıktan sonra da soğan kürüne başlayacam Allahın izniyle. Sen neler yaptın, ne durumdasın. Adetin ne zaman geçmişe bakamadım gülüm. CADIARZU
merhaba kızlar. klomenle 2. ayım. yumurta çatlıycak ilişkiye girin dedi dr en son. bugün adetimin 21. günü yani adet olmama en az bir hafta daha var. ve kahverengi bi akıntı oldu akşam şimdi de çok açık renkli devam ediyo, sizce bu ne olabilir?
klomen kullanıp da benzer bişeyler yaşayan var mı? beni de aranıza alırsanız sevinirim
sanki bana yerleşme kanaması gibi geldi güzelimtşk ederim zazez. bana da erken gibi geldi. 8 gün önceydi dr kontrolü yani adetin 15. günü. bugun çatlıycak demişti. forumları okudum insan neye inanmak isterse inanabilir yerleşme kanamasına da uyuyo herşeye uyuyo.
beklemek zor. hayırlısı olsun.
sanki bana yerleşme kanaması gibi geldi güzelim
canımm sevindiim ii olmana
evet işe başlamak kötü ama alışmışız hep evde oturmak da bazen sıkıo
yaa sen nie hala bi test yapmadınnnlmaz:
sıcak falan deme eve giderken al bi tane test
canım ben bu ay klomen kullanmştm ama olmadı
bu ay ilaçsız geçicek
bidahaki ayda son klomeni kullanıcam
şimdilik kendime başka eğlence buldum
puzzle yapıorum
çok tşkler ii dilekleriniz için meleğimle sizlere dua ediyoruz benim meleğime arkadaş getirirsiniz inş en kısa zamanda...
sağol canım tavsiyelerin için. progesteron tahlili ne demek oluyor.benden istemedi doktor.yarın 21,günüm.acaba kendim yaptırsammı.ama benim doktor izinde.sağlık ocağı yapar mı???
Bebek hayırlısı olsun, anladığım kadarıyla hamilesin. Allah tamamına erdirsin. DArısı biz isteyenlerin başına inşaallahh.
yazmayı unuttum pco luyum. hormon sorunum yok, tiroid dşında. o da kontrol altında şu anda. Hatta bu progestanı vaginal kullananlar var. doğru mu yanlış mı bilemedim?Aranızda bu şekilde kullanan var mı?
evt umutlu hamileyimmmmm ve çok mutluyum inş rabbim hepinize nasip eder dualarım hep sizinlee zemuszemus
kızlar çooook acil, bişey sormam lazım. Ben cuma akşamı çatlatma iğnesi vuruldum, önceinde 5 gün klomen kullanmıştım. Doktor bugünden itibaren günde 3 kez progestan verdi. okuyorum adet söktürücü olarak da kullanılıyormuş kullanmasam mı bilemedim içime inanılmaz kocaman bir kurt düştü, ne yapayım???
arkadasım hayırlı olsun bebısın.Rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ınsallah.bızler ıcın de dua et :))
merhaba,uzun zamandıe sizleri okuyorum ama yazmak bugüne kısmet oldu.Bende 5 yıllık evliyim 31 yaşındayım 3 yıldır korunmamıza rağmen hamile kalamadım.geçen yıl ilk kez dr gittim rahimde septum olduğunu söylediler 2010 ozay ayında ameliyat oldum.amelitayattan sonra 3 sonra korunmayı bırak ve dedi dr um.ama olmadı.buay ilk defa klomen + çatlatma ignesi verdi ademitimin 3.günü günde 1 tane 5 gün boyunca içtim 13.08.2010 geçen cumada çatlatma iğnesini vuruldum bu arada 22 mm olmuş 1 yumurta.şuan bekliyorum.benide listenize alırsanız memnum olurum.umarım bu ay olur çok uzun zamandır bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?