Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım eğer yumurtan oluşmuyorsa erken değil çünkü bende 6 ay uğraştım olmadı en son adetin 15.günü gittim yumurtalarım gelişmiyormuş klomen ve çatlatma iğnesi verdi olmadı adet oldum yarın tekrar kontrolüm var .bana doktorum 3 ay klomen kullanacaksın dedi...

progestan bebek düşmesin diye rahim güçlendirici olarak kullanılıyor.geçen ay bende klomen çatlatma iğnesi ve 17.günden itibaren 3*1 progestan kullandım.yalnız dikkat et gece al 2 tane sabah 1 tane al çünkü baş dönmesi ve uyku yapıyor...bende yaptı yani gözlerim kapanıyodu...

çok teşekkr ederim cvp verdiğiniz için a.s. bende yumurta oluşması gibi bir problem var demedi doktor.zaten ramazandan sonra başlamak istediğimi bu yüzden bu ay klomen vermemesini istedim doktordan. çünkü gün aşırı ilişki diyor heleki ramazan ayında eşim bunu asla yapmaz bundan eminim ramazandan sonra başlıcaz inşallah fakat bir sorum daha var :uhm: klomeni çatlatma iğnesi olmadan tek başına içmekle hamilelik elde edilebiliyormu acaba??? opuyorumnanaktan

selam kızlarrr.. bende bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum sonuç itibari ile bugün nurtopu gibi bi kistimin oluştuğunu öğrendim.

kızlarrrrrrrrrrrr canlareımmmmmmm nsılsınızzzz
emoşum cnmm inşş bu zor zamnalar gecıcek sen ıcını ferah tutmaya calıs
zazezımm cnkuşm dkkt ederk gırıorum denıuze :) dısın nasıl oldu canım
sevda cnm ya okudum kıyamam yaa okuyunca hafıf trttım valla :)))inşş uykusu duzene en kısa zmanda gırer gaz sorunuda bter hayyırlıslaa
özledımmmmmmm valla yaa burda net yoktu bı ıkı gun gıremedım oyuzden kocaman öptummmmmmmm sıziiiiiii ii bakın kendınıze bol hamışlı ay olsun inşşş
yenı hamıle arkadasımızı tebrık edıorum bebektı galıba bilmiyorumkismilekusura bakma cnm hatrlayamadm nıcknı Allahım tamamına erdırsın

Kızlar yardım
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 klomen kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.
Sizin fikrinz?
Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?
Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?
Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?
İlginiz için teşekkürler....

Doktorun yumurtaların klomene cebap vermior dediyse neden tekrar deniyesin veya 5 ay bekliyesinki.zaten klomenle olmayınca igneye geçiyorlar daha kuvettli olduğu için.bence sen doktorunu dinle şekerim.

Arkadaşlar dün ben kendimden bahsetmiştim size bu ay tedaviye başladık geçen cuma ayın13.çatlatma ignesini oldum şimdi ne zamana kadar bekliyeceğim

Arkadaşlar dün ben kendimden bahsetmiştim size bu ay tedaviye başladık geçen cuma ayın13.çatlatma ignesini oldum şimdi ne zamana kadar bekliyeceğim

Cnm tedavın hayırlı olsun. İğneden sonra 14 gün gecmesı gerekıyor test yapman ıcın. Ben ilk klomen kullanısımda hamıle kaldım ve iğneden sonrakı 14. Gun kan testi yaptırmıştım. Erken yaparsan iğenin etkisi ile pozitif çıkabiliyormuş. İnşallah olumlu sonuclanır. Hayırlısı olsun..

Inşallah asya-deniz ... Inşallah bende senin kadar şanslıyımdır.birde kist durumu varmış ya ondan da çok korkuyorum.bugün doktora gitsem yumurtanın çatlayp çatlamadığını ,çatlamadıysa da kistleştiğini söyliyebilir mi ?

Benım doktorum iğneden sonrakı 5. Gun çatlayıp çatlamadıgına bakmak ıcın cagırmıstı. Bazı doktorlar test yapıyor bunun ıcın ama benım doktorum ulrasonla bakmıstı. “””yumurtaların catlamıs eğer ortamda sperm varsa bu ıs olur dedi. “”” Bu konusması bana cok umıtsız gelmıstı ama sonuc olumlu oldu. İnşallah senın de tum ısteyenlerın de bu isteği en kısa zamanda olur.

hANGİ TESTİ YAPIYORLAR BİLGİN VAR MI ? BİRDE ÇATLATMA İGNESİNDEN SONRA BEKLEDİĞİN O 14 GÜNDE NE GİBİ BELİRTİLERİN OLMUŞTU?

hANGİ TESTİ YAPIYORLAR BİLGİN VAR MI ? BİRDE ÇATLATMA İGNESİNDEN SONRA BEKLEDİĞİN O 14 GÜNDE NE GİBİ BELİRTİLERİN OLMUŞTU?

Testle ilgili çokta bilgim yok. Progesteron testi galiba yinede yanlış olmasın. Ben adet belirtilerini aynen yaşadım. Sivilcem dahil. Adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı. Bazen bıcak batar gıbı batmalrım olmuştu. Ama sen belırtılere takılma herkeste aynı olmuyor.

arkadaşlar merhaba günaydın hepinizezemuszemus
2 senedir bebiş için uğraşıyoruz geçen ay ve bu ay klomen kullandım geçen ay en büyük yumurtam 13 mm di başarısız sonuç almıştık bu ayda en büyük yumurtalarım 24 ve 25 mm en küçüğü ie 16 mm inşaallah bu ay tutar hepinize dua ediyorum arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…