selam arkadaşlar! 5 aydır korunmasız ilişkiye girmemize rağmen hala hamile değilim. bugün doktora gittim kist varmı diye ultrasona soktu ve kist yok dedi bana klomen vereceğini klomen bitince çatlatma iğnesi vuracağını söledi. bana erkenmiş gibi geldi. sizcede erken değilmi???? ayrıca çatlatma iğnesi vurulmadan sadece klomenle hamile kalınabiliryormu? cvp verirsniz çok çok mutlu olrum opuyorumnanaktan
kızlar çooook acil, bişey sormam lazım. Ben cuma akşamı çatlatma iğnesi vuruldum, önceinde 5 gün klomen kullanmıştım. Doktor bugünden itibaren günde 3 kez progestan verdi. okuyorum adet söktürücü olarak da kullanılıyormuş kullanmasam mı bilemedim içime inanılmaz kocaman bir kurt düştü, ne yapayım???
evt umutlu hamileyimmmmm ve çok mutluyum inş rabbim hepinize nasip eder dualarım hep sizinlee zemuszemus
canım bebeğin hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın...tebrikler...
canım eğer yumurtan oluşmuyorsa erken değil çünkü bende 6 ay uğraştım olmadı en son adetin 15.günü gittim yumurtalarım gelişmiyormuş klomen ve çatlatma iğnesi verdi olmadı adet oldum yarın tekrar kontrolüm var .bana doktorum 3 ay klomen kullanacaksın dedi...
Arkadaşlar dün ben kendimden bahsetmiştim size bu ay tedaviye başladık geçen cuma ayın13.çatlatma ignesini oldum şimdi ne zamana kadar bekliyeceğim
Inşallah asya-deniz ... Inşallah bende senin kadar şanslıyımdır.birde kist durumu varmış ya ondan da çok korkuyorum.bugün doktora gitsem yumurtanın çatlayp çatlamadığını ,çatlamadıysa da kistleştiğini söyliyebilir mi ?
Benım doktorum iğneden sonrakı 5. Gun çatlayıp çatlamadıgına bakmak ıcın cagırmıstı. Bazı doktorlar test yapıyor bunun ıcın ama benım doktorum ulrasonla bakmıstı. “””yumurtaların catlamıs eğer ortamda sperm varsa bu ıs olur dedi. “”” Bu konusması bana cok umıtsız gelmıstı ama sonuc olumlu oldu. İnşallah senın de tum ısteyenlerın de bu isteği en kısa zamanda olur.
hANGİ TESTİ YAPIYORLAR BİLGİN VAR MI ? BİRDE ÇATLATMA İGNESİNDEN SONRA BEKLEDİĞİN O 14 GÜNDE NE GİBİ BELİRTİLERİN OLMUŞTU?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?