Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

cnmm Allahm saglıgıyla kucagına almayı nsıp etsın senı hatırlıorum :))
cok sevındım haklısın olmaz dedıgımz an oluverıo bende olmadı yıne dedıgımde ıcımde hıc olumlu bsy yoktu ama hamıleydım sımdı 9 haftalık olduk :)

merhaba kızlar. bende bu ay ilk kez clemon kullanıyorum. bugün 3. günüm ve çok merak ediyorum. acaba aranızda ilk ay bu ilaçla hamile kalan var mı? hamile kalma ihtimalimi çok merak ediyorum.

cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun. ben ilk klomen kullanısımda hamıle kaldım. benım gibi ilk denemede hamıle kalanda cok. allahım tum isteyenlere bu duyguyu yasatır ınsallah..

benım iğne olacagım sabah bıle ağrım vardı canım ama ığneden sonrakı 2. hafta dahada cogalmıstı. dediğim gibi belirtilere takılma sen. hiç belirti olmadanda hamıle kalan cok kısı var.

cnm hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın inş. darısı tum ısteyenlere..

kızlar klomen kullanıp da lekelenme ya da kanama yaşayan var mı? adet günüme bi hafta ya da 9 gün var. bi gün arayla kahverengi akıntı oldu az miktarda. bu hapın etkisi mi yoksa ne olabilir? bu 2. ayım klomenle.
sizce nedir bu?? yerleşme kanaması olabilir mi? cvp yazın lütfen...

gününden bir hafta önce adet olmam ben hiç, gecikirdi hep. klomen yapar mı böle adetin erken gelmesine sebep olur mu?
fikri olan yok mu hanımlar??

balance- kuzu84- ve asya_deniz arkadaşlarımızı hamileliklerinden dolayı tebrik ediyorum. rahat ve huzurlu hamilelikler diler, sağlıklı sıhhatli bebişlerini dünyaya getirmelerine temenni ederim. inşallah bizlerde sizlerle aynı duyguları yaşarız diye umut ediyorum. sizlerin yazılarını okudukça öle çok özeniyorumki inşallah bizlerde aynı hissiyatlarla yaşadığımız o güzel duyguları sizler gibi dile getiririz... bebek isteyen tüm herkese sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. hamiş olanlarada kucaklarına almaya nasip etsin inşallah AMİNNNNNN

ben aranıza yeni katıldım 2 senelik evliyim artık bebek istiyoruz ve klomen ile ilgili herşeyi buradan öğrendim.

7 ağustos 2010 klomene başlama tarihim

şimdi yumurta kontrolu yapılıyor, bir tane yumurtam var ve büyümesini bekliyoruz..

kızlar benim yumurta kolmenecvp vermedi daha bir kez kullandım yumurta oluşmadı buklomenle hiç oluşmayacağı anlamına gelirmi dr um ole dedi artık iğneye geçelim dedi

cnm senı umıtlendırmek ıstemem ama benım oncekı hamılelıgımde adet gunume 1 haftadan fazla varken kahve rengı akıntı gıbı bsy olmustu.inş senınkıde bebıstendr bu ara kendını cok yormamaya bak sen ne olur ne olmaz dımı melegın senınledr inşş
kızlarrr yaaaa bana cevap verin. klomen en fazla kaç ay kullandırılıo.....
2-3 ay die bılıorum cnm.dr dan dr degsıo tabı benım eskı salak drum 5 ay kullandrmıstı
amin cnmm saol guzel dıleklerın için Rabbım yuregındekını en kısa zamanda verır inşş melegıne kavusrsunnn

hosgeldın arkadasım
tedavın hayırlı olsun uzun surmez ve melegın nazlı degldr umarım hemencıcık gelır

Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.1 yıllık evliyim ve ilk 3 korunduktan sonra korunmayı bıraktık.Ama bebişimiz olmadı.Bende bekarlığımdan beri pko vardı ve hala devam ediyor.Doktorum bu yüzden tedavisiz hamile kalamayacağımı söyledi.Bu ay sabah 1 akşam 1 olmak üzere klomene başladım fakat vücudum tedaviye cevap vermediği için doktor dozu 3'e çıkarttı.Dün gittiğimde 15 mm'lik bi yumurtamın oluştuğunu, yumurtanın döllenmesi için 20 mm olması gerektiğini ve her gün 2 mm büyüdüğünü söyledi.O yüzden yarın tekrar gidicem.İnşallah gelişmiştir ve aşılamaya falan gerek kalmadan hamilelik haberimi alırım..Allah her isteyene versin inşallah, kimseyi mahrum bırakmasın o güzel duygulardan...

günaydıınnnn a.s.
merhaba kızlar bende bi süredir takip ediyorum
3 yıllık evliyim başka sağlık sorunlarından dolayı korundum 14 aydır korunmuyorum bu ay klomen kullandım ayın 10unda iğne vurundum beklemek çok zormuş (
Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba Mattika. Ben de kahverengi lekelenmeler yaşamıştım klomen kullanırken ama benim adetime iki gün kala veya adet günümde başlamıştı. İki gün sonunda da adetim sökülmüştü. Hoşşş, artık klomen kulllanmamama rağmen hala oluyor yaa. Huy belledi yani benimkii.
kızlarrr yaaaa bana cevap verin. klomen en fazla kaç ay kullandırılıo.....
Güzelim benim doktorum iki defa kullandıktan sonra iğnelere geçmeyi önerdi ama benim ısrarımla 3 defa kullandım. Ama burada 5-6 ay kullanan arkadaşlar da oldu. Doktorların geneli en fazla 3 defa öneriyor.
Tedavin hayırlı olsun Cedam. İnşallah birçok arkadaşımız gibi sen de ilk denemende kavuşursun bebeğine.
kızlar benim yumurta kolmenecvp vermedi daha bir kez kullandım yumurta oluşmadı buklomenle hiç oluşmayacağı anlamına gelirmi dr um ole dedi artık iğneye geçelim dedi
Özgeciğim eğer klomene ilk ay cevap vermediyse bir dahaki seefere dozunu arttırarak devam edebilirsin. Ama bunu doktorun önermeli. Yani 1*1 kullandıysan 2*1 e çıkarıp devam ettirebilir. Dediğim gibi önemli olan doktorunun fikri.

Merhaba Dosba. Senin de tedavin hayırlı olsun. Sonucu almana az kalmış. Biraz daha sabretmeye çalış. İlk zamanlar hep böyle zor geldi bana da ama artık alıştım beklemeye. İnşallah sen alışmadan muradına erersin.a.s.

canım merhaba seninde benim gibi olmuş 2 senedir bebiş istiyoruz korunmuyoruz tık yok
geçen ay bende klomen kullandım ama yumurtalarım cılızdılar çok en büyüğü 13 mm di sabah 1 akşam 1 klomen kullanmıştım.Bu ay ise sabah,öğle ve akşam günde 3 tane kullandım ve yumurtalarım inanılmaz derecede büyümüşi en büyükleri 24mm ve 25 mm.En küçüğü ise 16 mm bence sen kafana takma seninde bu ay olur tatlım inş.bebişlerimiz gelir bu ay benim adet gününe 4 gün var bakalım hakkımızda hayırlısıopuyorumnanaktanzemuszemus

canım teşekkür ederim içim ferahladı biraz. ben de cuma günü oldum iğnemi 24 ve 36 saat ilişki dedi ama cuma gece 10 da vuruldum iğneyi sabah parmak arasında uzayan akıntı geldi, ben yine de 24 saati bekledim. hayırlısı işallah, senin için de bu ay olur işallah canım....iyi haberlerimizi hiiiiiiç bekletmeden verelim birbirimize::teytey:

inşallah canım...

kesinlikle ya, yok böyle bir uyku isteği. gece içip yatıyorum sabaha kadar deliksiz valla hem de bu sıcakta:) gündüz de aynı, işallah güçlendiri benim de rahimi...

cnm teşekkür ederim. umarın sen ve tum isteyenler en kısa zamanda bu duyguyu yasarsınız.bu mubarek gunlerde dualarımız kabul olur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…