canım progesteron bi hormon yumurta çatladığında yükseliyo galiba sağlık ocakları yapar mı bilmiyorum ayrıca dr.un istemediyse sen takma sonra kafan karışır bekle bakalım hayırlısı adetin geçerse hemen kan tahlili yaptır bence benim hiç beklentim yoktu 10 gün bekledim ama sen bekleme 2-3 gün geçince kandan baktır mutlu haberlerini bekliyorum inş herşey istediğin gibi olurzemuszemus
Canıım, adaşıım kim kızmış bakiim sana. Sen rahat ol gülüüm, kimse kızmaz biliyorsun. Yeter ki sen iyi ol, ve bize de iyi haberlerinni veer. Kolay gelsin gülüüm, Allah yardımcın olsuun. Şimdiden başarılar minnoşuum.günaydın kızlar biliyorum bana kızgınsınız ama kpss çalışıyorum o yüzden yanınıza gelemiyorum yeni tarihimi yazayım 12 eylül hepinizi seviyorum
Ela Revna ismiyle bin yaşasın cancazıım. Rabbimin izniyle ikiniz de sağ salim kurtuldunuz. Şimdilik tek istekleri mama oluyor tatlım. Altı da temiz oldu mu değme keyfinee. Ama gazına dikkat etmek lazım. Eğer ağlıyorsa bir sıkıntısı var demektir, yoksa durduk yere yaramazlık olsun diye hiçbir bebek ağlamaz. Rabbim yardımcınız olsun.arkadasım allah bagıslasın gozunaydın dualarım umutcan ıcın ısmıde cok guzel adıyla yasasın yarabbım ıcını ferah tut arkadasım sag salım bebegını kucagına alıp evıne donersın ınss her fırsatta dua edecegımm benımde kızım 4 agustosta dogdu ısmını ELA REVNA koyduk
hosgeldın canım cok sukur ıyıyız 9 aylık seruven nıhayet bıttı allahım bundan sonrakı zamanda da bana yardım etsın saglıklı bır bebek buyutmeyı nasıp etsın kızımız sımdılık ıyı bır bebek ılerıde nasıl olur bılemıyorum sımdılerde sorun cıkarmıyor ısteklerını karsılarsan aglamıyor ama bırını eksık yaparsan basıyor aglamayı eyvahedigeldismile face resım ekledım gorebılırsın :ecrin_bebek:
Gözün aydı diyeyim gülüm. Buna da şükür. Erken gelmiş bebeğin ama nihayet sağlıklıymış. Bu gününe şükürler olsun. benim oğlum da erken gelmişti emineciğim. Bir hafta kuvezde kalmıştı, bir hafta da steril odada ikimiz kalmıştık. Ve tıpkı senin gibi ben de çok rahatsızlıklar yaşadım. Ama bak, şimdi sadece bir anı olarak kaldı. Eminim ki sen ve meleğin de bu günleri atlatacaksınız ve Umutcan kocamaan, akıllı, hayırlı bir evlat olacak. Allahım onların yokluğunu göstermesin.iyi akşamlar arkadaşlar alminas bebeğin analı babalı büyüsün canım bende 2 ağustosta doğum yaptım 30 haftalık şu anda küvezde durumu iyi şükür ne olur dua edin ismini umutcan koyduk çünkü o bizim umudumuz bir hafta yoğun bakımda kaldım ölümlerden döndüm
Ahh benim gülüüm. Kıyamam sana. Allah yardım etsin. Şimdi bu günler zor geliyordur sana ama emin ol zor günle ileridee kaydirigubbakcemile3 Benim oğlan bebekken böyle diyodu yaşı ilerlemiş tecrübeli bayanlar. Ahhh ahh şimdi bişi değil, büyüdükçe dertleri de büyüyecek diyorlardı. Ben de içimden diyordum Hadi yaa, bundan daha zor gün mü olur diye. Ama inan bana en güzel günlerimmiş o zamanlar sengözlerimebaksanab Şimdi de halime bin şükür tabii ama, inan bana çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor. Ve ne zaman nasıl büyüdüklerini anlamıyorsun bile. Onlarla vakit öyle hızlı geçyiorr kii, herşey bir masalmış gibi kalıyor aklında ...kızlarrr cok yorgunumm gece sabaha kadar uyumuyorumm gunduzlerıde uyutmuyor bebekk( mahvoldum valla sureklı emmek ıstıyorr altı kırlenıyorr gazı oluyorr bebek bakmak cok zormuss ( hamıle arkadaslarım sımdıden uyuyabıldıgınız kadar uyuyun depolayın uykuyu :)) 1 haftada tam 10 kılo verdımm kılolar cok hızlı gıdıyorr yemek ve uyku duzenı yok vakıt kalmıyor bırde sureklı hareket halındeyım 2 gunde tam 3 kılo vermısımm dogumdada 7 kılo vermıstım toplamda 10 kılo olduuu
dun kızımı dr a goturduk kontrole cok sukur saglııgı yerındeymıs hafıf bı sarılıgı varmıss dr gecer dedı benı muayene ettı dıkıslerım kapanmıs banyo yapabılırsın dedı
bırrde dogum yapacak arkadaslarımın bılmesını ıstıyorum sezeryandan sonra karın cok kalıyorr ve rahım 1 haftada toparlamaya calısıyor bu esnada cok sancı yapıyorr haberınız olsun ayaklarınızı sıcak tutun hastaneye corap ve patık goturun amelıyattan sonra ayaklarınız cok usuyorrr
Canııım olumunekankayizsmile Hep iyi olun inşaallahh. Allahım seni de hayırlısıyla kurtarsın. Sağ salim al oğlunu kucağına.herkese merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir biz gayet iyiyiz 42 günümüz kaldı herkes kendine iyi baksın öpptüm hepinizi
Kendine dikkat et canım. Sorunlar her zaman olacak hayatımızda. Önemli olan, en az zararla o sorunlardan kurtulabilmek. sen iyi ol da sık girmesen de olur gülüm. Seni seviyorum Emineciğim.selam kızlar nasılsınız bakalım..ben bu aralar çok fazla yanınızda olamıyorum beni affedin ama fırsat buldukça geliyorum...çok büyük bir ailevi sorunumuz var benimle ilgili değil ama benide çok yakından ilgilendirdiği için onunla uğraşıyorum sonuçlansın sizinlede paylaşacam...okadar zor günler geçiriyoruzki kafayı takmaktan hasta oldum...valla sizinle dertleşmeyi özledim onun için soluğumu burda aldım şanstan kimsecikler yokmuş neyse bidahaki sefere inş...
Sevdacğıım Revnayı göğsüne yatır dik vaziyette ve sırtını okşa uzunca bir süre. gazı geçecek emin ol.slm kızlarrr
ben cok uykusuzummm(( hayalet gıbıyımm
bızım gaz problemımız varr babada bende acemı oldugum ıcn gazını cıkarmayı beceremıyoruzz cocukta rahatsız oluyorr ve aglıyorr sabaha kadar evın ıcınde dolasıyoruzz( off offf cok zormusss
hamıleler onceden prova yapın valla cocuk bakmak sanıdıgı kadar kolay degılmıss keske ıcımde kalsaydı dıyeceksınızz ve sımdı fırsatınız varken bolbol uyuyunnnn
Herkese günaydınnn
ben kalmadım ama kalan çoooooook var ümidini yitirme canım...tedavin hayırlı olsun güzelimmerhaba kızlar. bende bu ay ilk kez clemon kullanıyorum. bugün 3. günüm ve çok merak ediyorum. acaba aranızda ilk ay bu ilaçla hamile kalan var mı? hamile kalma ihtimalimi çok merak ediyorum.
testle ilgili çokta bilgim yok. Progesteron testi galiba yinede yanlış olmasın. Ben adet belirtilerini aynen yaşadım. Sivilcem dahil. Adet olacakmışım gibi kasık ağrım vardı. Bazen bıcak batar gıbı batmalrım olmuştu. Ama sen belırtılere takılma herkeste aynı olmuyor.
asya-deniz cevapların için sana çok teşekkür ederim.yanlız merak ettiğim birşey daha var.çatlatma iğnesi olduktan ne kadar süre sonra bu belirtileri yaşamaya başladın ? Cevaplarsan çok sevinirim.tekrar teşekkürler
uyumaya gittiler sanırım....bende çok ağırlaştım....ama uyuyamam çok sıcakkkkk!!!!!herkez nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeklava:
havalar serınlesın artıkkkkkkkkkkk yaa bu sene yazdan nefret ettık nerdeyse yanıuyumaya gittiler sanırım....bende çok ağırlaştım....ama uyuyamam çok sıcakkkkk!!!!!
Kızlar yardım
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 klomen kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.
Sizin fikrinz?
Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?
Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?
Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?
İlginiz için teşekkürler....
Sana da günaydın Asyacığım. Hamileliğin birr haylı oldu sanırım. Nasıl gidiyor?
sal canım bnede ole düşündüm sonuçta daha 8 aydır korunmuyoruz ben artık eylul ayıiçin kürlere başlıyı diyorum soğan incir falan olmazsa ekmde başka bir doktra gidip yeniden klomen deneyim istiyorum. birde bu adetin 21. gün yumurtlama olup olmadığına bakılan bir kan tahlili varmış o ne işe yarıyor tam olarakhavalar serınlesın artıkkkkkkkkkkk yaa bu sene yazdan nefret ettık nerdeyse yanı
cnm mrb
onclıkle tedavın hayırlı olsun yyumura takıbı soyle oluo reglı olduktan sonra reglının 12. 13. gunu gıdıosun dr bakıo yumurta varmı dıe sonra ıkı gun ara ıle cagırıo dr yumurtan varmı gelısıomu catlıomu dıe yumurta takıbı bole oluo.dgrıne gelınce cnm dr eger cvp vermıo dıosa o dedıgı ığneler klomenden daha etkoılı oluo demekkı yumurtan olmusmuo senın oyuzden iğne demıs.ama benden tavsıye 2. bır dr daha gorun cnm.
benım ılk gıttıgm dr 5 ay klomen kullandrdı yumurtam oluodu catlıodu amaolmadı rahım flmı cektı 2 tupunde tıkalı tuğp bebek dedı baska turlu oolmaz dedı bende dr degstırdm tekrar rahım fılmı cektı bana tek tupum tıkalı ydı asılama oldum sımdı 9 haftalık hamıleyım sana da tavsıyem bı baska dr daha gorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?