Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

doktor istemedi ama merak işte :) zaten sağlık ocağı yapmıyormuş.iyi dileklerin için sağol canım.haftaya inşallah iyi haberler vermek kısmet olur :)

günaydın kızlar biliyorum bana kızgınsınız ama kpss çalışıyorum o yüzden yanınıza gelemiyorum yeni tarihimi yazayım 12 eylül hepinizi seviyorum
Canıım, adaşıım kim kızmış bakiim sana. Sen rahat ol gülüüm, kimse kızmaz biliyorsun. Yeter ki sen iyi ol, ve bize de iyi haberlerinni veer. Kolay gelsin gülüüm, Allah yardımcın olsuun. Şimdiden başarılar minnoşuum.
Ela Revna ismiyle bin yaşasın cancazıım. Rabbimin izniyle ikiniz de sağ salim kurtuldunuz. Şimdilik tek istekleri mama oluyor tatlım. Altı da temiz oldu mu değme keyfinee. Ama gazına dikkat etmek lazım. Eğer ağlıyorsa bir sıkıntısı var demektir, yoksa durduk yere yaramazlık olsun diye hiçbir bebek ağlamaz. Rabbim yardımcınız olsun.

Gözün aydı diyeyim gülüm. Buna da şükür. Erken gelmiş bebeğin ama nihayet sağlıklıymış. Bu gününe şükürler olsun. benim oğlum da erken gelmişti emineciğim. Bir hafta kuvezde kalmıştı, bir hafta da steril odada ikimiz kalmıştık. Ve tıpkı senin gibi ben de çok rahatsızlıklar yaşadım. Ama bak, şimdi sadece bir anı olarak kaldı. Eminim ki sen ve meleğin de bu günleri atlatacaksınız ve Umutcan kocamaan, akıllı, hayırlı bir evlat olacak. Allahım onların yokluğunu göstermesin.
Ahh benim gülüüm. Kıyamam sana. Allah yardım etsin. Şimdi bu günler zor geliyordur sana ama emin ol zor günle ileridee kaydirigubbakcemile3 Benim oğlan bebekken böyle diyodu yaşı ilerlemiş tecrübeli bayanlar. Ahhh ahh şimdi bişi değil, büyüdükçe dertleri de büyüyecek diyorlardı. Ben de içimden diyordum Hadi yaa, bundan daha zor gün mü olur diye. Ama inan bana en güzel günlerimmiş o zamanlar sengözlerimebaksanab Şimdi de halime bin şükür tabii ama, inan bana çocuklar büyüdükçe dertleri de büyüyor. Ve ne zaman nasıl büyüdüklerini anlamıyorsun bile. Onlarla vakit öyle hızlı geçyiorr kii, herşey bir masalmış gibi kalıyor aklında ...
Sarılık için doktorun söylemiştin kesin ama, ben de söyleeyeyim gülüm. Bol bol emzirmelisin bebişini. Allah korusun sarılık ilerlerse sürekli uyumak istiyor bebekler. Gerekirse zorla uyuandırıp emzirmelisin. En iyi ilacı anne sütüymüş çünkü.

herkese merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir biz gayet iyiyiz 42 günümüz kaldı herkes kendine iyi baksın öpptüm hepinizi
Canııım olumunekankayizsmile Hep iyi olun inşaallahh. Allahım seni de hayırlısıyla kurtarsın. Sağ salim al oğlunu kucağına.
Kendine dikkat et canım. Sorunlar her zaman olacak hayatımızda. Önemli olan, en az zararla o sorunlardan kurtulabilmek. sen iyi ol da sık girmesen de olur gülüm. Seni seviyorum Emineciğim.
Sevdacğıım Revnayı göğsüne yatır dik vaziyette ve sırtını okşa uzunca bir süre. gazı geçecek emin ol.
Herkese günaydınnn

Sana da günaydın Asyacığım. Hamileliğin birr haylı oldu sanırım. Nasıl gidiyor?

slm kızlarrr

umutlum hosgeldınnn

esemosum takma hersey duzelırrrr

zehracım sen nasılsınnn

kızlar ben fırsat bulup gıremıyorum ama aklım sızde kızımın nufus kagıdı cıktı DORA REVNA ADLI ısmımızde buuu :)) uzun ugraslar sonucu dora ya karar verdık

dun dr a gıtık boyumuz uzamıs kılo almısız dr hersey sımdılık yolunda dedı cok sukurrr ben tam 14 kılo verdımm suan 78 kıloya dustumm umarım tekrar 55 olabılırımmm :)))

merhaba kızlar. bende bu ay ilk kez clemon kullanıyorum. bugün 3. günüm ve çok merak ediyorum. acaba aranızda ilk ay bu ilaçla hamile kalan var mı? hamile kalma ihtimalimi çok merak ediyorum.

merhaba kızlar. bende bu ay ilk kez clemon kullanıyorum. bugün 3. günüm ve çok merak ediyorum. acaba aranızda ilk ay bu ilaçla hamile kalan var mı? hamile kalma ihtimalimi çok merak ediyorum.
ben kalmadım ama kalan çoooooook var ümidini yitirme canım...tedavin hayırlı olsun güzelim

teşekkür ederim cnm. aslında doktorumuz normal yollardan gebe kalman için hiçbir engelin yok dedi. eşim için de tabi. ama adet tarihlerim arası uzun olduğu için biz bir an önce lsun istedik. şimdi çok merak ediyorum.

bugun adetimin 23. günü. beklemek ne zormuş. tatil olmasa bişeylerle uğraşıp unutur insan en azından.
klomen kullandım dr çatlıycanı söledi yumurtanın, buna rağmen adet düzensizliğinden dolayı gecikme olmaz de mi? daha günüm bile gelmedi ama. sanırım stres yapınca döllenmiş yumurtaya bi zarar olmaz
bilemedim ben a dostlar hihoyyyt

asya-deniz cevapların için sana çok teşekkür ederim.yanlız merak ettiğim birşey daha var.çatlatma iğnesi olduktan ne kadar süre sonra bu belirtileri yaşamaya başladın ? Cevaplarsan çok sevinirim.tekrar teşekkürler

cnmm mrb hosgeldın

belırtıler hekezde cok farklı oluo kımsınde hıç belırtı olmuo cnm mesla
ben adet olmaya yakın sıvılcelrım olurdu yuzumde ama hamıle kaldıgım ay olmadı
asya-denız arkasımzda hepsı olmuş ama oyuzden hıçç belırtılerle kafanı yorma inşş melegın gelıcek bu ay Allahım dularmızı kabul eder inş bu guzel ayda

Kızlar yardım
25 yaşndym PkO'luym 8 aydrkorunmuyrz bebegimz olmadı bu ay günde 2 klomen kullndm ama yumurtlama olmadı.Dr'um vücut klomene cvp vermiyr bu ay artk iğneye geçelm 4 ay onu dendkten sonra olmzsa tüp bebk dedi.Bize çok hızlı ilerliyorz gibi geldi.
Sizin fikrinz?
Klomeni tekrar denmk yine sonç vermz dedi vermezmi?
Biz 6 ay kadr daha iğneye geçmk istemyrz bu 6ay ne yapabilirz?
Hiç bir tedavisz yumrta takibi nasıl yapılır?
İlginiz için teşekkürler....

uyumaya gittiler sanırım....bende çok ağırlaştım....ama uyuyamam çok sıcakkkkk!!!!!
havalar serınlesın artıkkkkkkkkkkk yaa bu sene yazdan nefret ettık nerdeyse yanı

cnm mrb
onclıkle tedavın hayırlı olsun yyumura takıbı soyle oluo reglı olduktan sonra reglının 12. 13. gunu gıdıosun dr bakıo yumurta varmı dıe sonra ıkı gun ara ıle cagırıo dr yumurtan varmı gelısıomu catlıomu dıe yumurta takıbı bole oluo.dgrıne gelınce cnm dr eger cvp vermıo dıosa o dedıgı ığneler klomenden daha etkoılı oluo demekkı yumurtan olmusmuo senın oyuzden iğne demıs.ama benden tavsıye 2. bır dr daha gorun cnm.
benım ılk gıttıgm dr 5 ay klomen kullandrdı yumurtam oluodu catlıodu amaolmadı rahım flmı cektı 2 tupunde tıkalı tuğp bebek dedı baska turlu oolmaz dedı bende dr degstırdm tekrar rahım fılmı cektı bana tek tupum tıkalı ydı asılama oldum sımdı 9 haftalık hamıleyım sana da tavsıyem bı baska dr daha gorun

kızlarrrr sat 23 temmuz .ama 2 gün önce oluyom. dolayısıyla daha 4 gün var. ama bugün test yaptım ama NEGATİF CIKTIIIIIIII. boşa getti benim bu ay da klomenlerim ve çatlatmalarım. veee gögüslerim de kocaman şişti. adet olcekmişim gibiiiiiiii.

beni yazın eylül listesi en başınaaaaaaaaaaaa

sal canım bnede ole düşündüm sonuçta daha 8 aydır korunmuyoruz ben artık eylul ayıiçin kürlere başlıyı diyorum soğan incir falan olmazsa ekmde başka bir doktra gidip yeniden klomen deneyim istiyorum. birde bu adetin 21. gün yumurtlama olup olmadığına bakılan bir kan tahlili varmış o ne işe yarıyor tam olarak

selam arkadaşlar. 6 ay kadar önce bu başlığı takip ediyordum. o dönemde yumurta takibim yapılıyordu. site sayesinde çok şey öğrendim ama okudukça ve araştırdıkça kafaya daha fazla taktığımı ve başka bişey düşünmediğimi farkettim. o zamandan beri hiç bir yorum yapmadım. şu anda 24 kaftalık hamileyim. uzun zamandır ilginç hikayemizi yazmak istedim ama iş yoğunluğundan fırsat bulamadım. kimse ümidini kaybetmesin. ben en olmaz dediğimiz ayda hamile kaldım.

ilk yumurta takibi sonucu başarısız oldu. tek yumurta oluşmuştu ve çatlamadı. ikinci denemede çatlatma iğnesi vuruldum. iğneden 2 gün sonra çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için doktorum çağırmıştı. kontrole gittim. çatladığına dair hiç bir belirti yok. bu ay da pek ümitli değiliz dedi ve sonraki aşamaları konuştuk. bir ay daha denemeye gerek yok direk aşılamaya geçeriz diye karar verdik eşimle ve tüp bebek servisine gidip fiyat araştırması yaptık. çok üzülmüştüm. hayırlısı değilmiş dedim. bir sonraki ayı beklerken adetim gecikti. her zamanki gibi bir gecikme diye düşündüğüm için test yapmadım. ama kardeşimin ısrarıyla gecikmenin 4. günü idrar testi yaptım. sonuç pozitif. gözlerime inanamadım. gece yarısı olmasına rağmen sabahı bekleyemedik ve hemen kan testi yaptırdık. o da pozitifti. ben hala inanamıyorum ama oldu. kimse umudunu kırmasın. hiç ummadığınız anda oluverir. allah herkese bu mutluluğu yaşamayı ve hamile olanlara da kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar. iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…