Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Geçmiş olsun canım. Doktor kontrolunde bu ılaçları kullanabılırsın tabı ama kesınlıkle kafana gore kullanma. Kıst olma ıhtımalı var sonucta.

Geçmiş olsun canım. Doktor kontrolunde bu ılaçları kullanabılırsın tabı ama kesınlıkle kafana gore kullanma. Kıst olma ıhtımalı var sonucta.

tşk ededrm canım doktorumda daha önce iki defa hamiş kaldığım için ilgilenmiyo kafana takma bu kadar stres yapma diyo başka bişey demiyo doktoruma yazarmısının bu ilaçları desem bana kızar kesin kafama takmama işinide nasıl becericem bilemiyorum

Cvbın için teşekkür ederim canım, inşallah sonuç alırız :Saruboceq:. Kuzu84 canım sizin de aşılama olmuştu, sperm azlığından dolayımı aşılamaya geçmişti dr un ?[/QUOTE]

canım benım üzülme tatlımm dur bakalım bı esın ilaçiarı kullansın,kecoboynuzu yesın bak gorursun ozman nekadar cok oluoo :))hem bıde asılamada bılıosun yıkanıo spermler özel bı solsyonla daha kalıtelı dahada hızlı oluo tatlım sakın bozma moralını.
benım esımde degldı cnm onun ii di .benım tek tupum tıkalıydı ama ılk seferde tuttu
sende sakın bozma moralını canımcım bak goruceksın nasıl duzelıo

doktorunu değişsen!!

Cvbın için teşekkür ederim canım, inşallah sonuç alırız :Saruboceq:. Kuzu84 canım sizin de aşılama olmuştu, sperm azlığından dolayımı aşılamaya geçmişti dr un ?

canım benım üzülme tatlımm dur bakalım bı esın ilaçiarı kullansın,kecoboynuzu yesın bak gorursun ozman nekadar cok oluoo :))hem bıde asılamada bılıosun yıkanıo spermler özel bı solsyonla daha kalıtelı dahada hızlı oluo tatlım sakın bozma moralını.
benım esımde degldı cnm onun ii di .benım tek tupum tıkalıydı ama ılk seferde tuttu
sende sakın bozma moralını canımcım bak goruceksın nasıl duzelıo[/QUOTE]

sağol canım evet bugünden itibaren yedireceğim eşime , ilaçları da kullanacak artık bakalım, benimde yara yakılacak ve rahim filmi çekilecek, hiç tahmin etmezdim valla neler oluyormuş. Dr da öyle demiş 2 defa aşılama yapılacak , büyük bi ihtimal tutar gerek kalmaz tüp bebeğe ama i aşılama olmazsa tüp bebek yaparız demiş. İnşallah herşey yoluna girer

sağol canım evet bugünden itibaren yedireceğim eşime , ilaçları da kullanacak artık bakalım, benimde yara yakılacak ve rahim filmi çekilecek, hiç tahmin etmezdim valla neler oluyormuş. Dr da öyle demiş 2 defa aşılama yapılacak , büyük bi ihtimal tutar gerek kalmaz tüp bebeğe ama i aşılama olmazsa tüp bebek yaparız demiş. İnşallah herşey yoluna girer [/QUOTE]

canm ii oluck inşş sen yeterkı moralını yuksek tut.hsg de guzel cıkıcak yeterkı sen ve esın sakın uzulmeyın :)

doktorunu değişsen!!

doktorumda eften püften bi doktor değilki çok iyi bir doktor ankarada dalının en iyi doktorlarından biri hacettepede sinan bey belki duymuşsundur doktoruma güveniyorum ama o acele ettiğimi düşünüyo bende zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum napıyım anne olmak istiyorum artk

merhaba canım bende iki kere bebeğimi kaybettim bendede kan pıhtışaması var malesef benim doktorumda beni bıraktı iki kere hamiş kaldığım için tedavi olayım bitti hiç ilgilenmedi benimle ama ben kolaylıkla hamile kalamıyorum 4,5 yıl oldu bebek isteyeli 4,5 yılda iki kere hamiş kaldım zar zor bişekilde ben tüp bebek istiyorum bana kalsa hemen yaptıracam tüp bebeği ama eşim seneye kalsın diyor bakalım şimdilik öyle saf saf bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş. sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun...

kuzu canım 10 haftayı doldurmuşsun
nasılsın iyimisin bulantın nasıl

Bak bende öyle çok iyi dedikleri bir doktora gitmiştim. Çok duymustum. Prf tu kendisi. Ama cok sınır ettı benı. Kendını bısey sanıyordu ukala ukla konusuyor. Sankı yapmamı ıstedıgı seyler kolay seylermıs gıbı. Banada bekle dedı. Doktoru değişip Baska doktora gıttım. Oda cok erken değilmi dedi. Olsun dedim. Ben beklemek istemıyorum dedim. Peki dedi klomen verdi takıbe basladı.sonra yumurtalr buyudukce bana moral verıyordu dktor. İğnemi vuralım bekleyelım mı dedı. Bende vuralım dedım. Vurundum. Tutmayabılırdıde. Bu doktorla alakalı degıl tabıkı ama motıvede cok onemlı. Görsen yarım saatlık muayenede bıle bebekle neler konusuyor nasıl sevıyor. Buda uzman doktor.aradakı farkı eğitime bağlıymıyorum ben : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…