merhaba arkadaslar
ben ıgnemı 15 agustosta olmustum.17 sınde doktora gıttım catlamıs yumurtan dedı.bugunde dayanamadım bhcg baktırdım.ama 0.341 cıktı.yanı negatıf.acaba baktırmak ıcın cok mu acele ettım.kasıklarımda agrı var goguslerıme dokunamıyorum bıde.doktor 1 eylul en erken test yap dedı ama ben dayanamadım.sızce sonradan yukselme gıbı bır sey olabılırmı.kuzenım laborant ona sordum bır hafta sonra tekrarlayalım testı dedı.ama umudum kalmadı benım.canım coook sıkkın.hep aynı kayal kırıklıgı bıktım artık gercekten((((((yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar..:2::2:
Kızlar progesteron testi yaptırdım ve sonuç 16.08 çıktı.Bu değerle hamile kalan oldu mu acaba??
canım 21i gün ne zaman?ondan önce yapmamalısın bence...baksana 1 eylüle bi hafta daha var.bence erken yapmışsın umudunu yitirme.
gögüs problemi bende de vardı. sanırım klomen ve catlatma öle yapıo.ağrı yoktu gerci bende ama kocamannn olmuşlardı.sen sabret eylül 1 de yap canemmm:hulya:
evet cnm 10+3 gunluk hamıleyım cok şükür..
ohh maşşallah canım yadarısı bıze.bu arada ne kullandın tedavıden ne kadar sure hamıle kaldın.bıde rahtsızlıgın ne idi benm polıkıstık over rahatsızlıgm var.inşllh yavrunu saglıcakla kucagına alırsınzemuszemus
canım 21i gün ne zaman?ondan önce yapmamalısın bence...baksana 1 eylüle bi hafta daha var.bence erken yapmışsın umudunu yitirme.
gögüs problemi bende de vardı. sanırım klomen ve catlatma öle yapıo.ağrı yoktu gerci bende ama kocamannn olmuşlardı.sen sabret eylül 1 de yap canemmm:hulya:
yumurtlamışsın inş. bebişin tutunmuştur. 10 dan yukarsında gebe kalınıo.
slm kızlar dün tahli yaptırdım bhcg 135 çıktı doktorum hamilesin ama cumaya tekrarlıyalım testi dedi adet günüm 27 sinde ondan düşük çıktı sanırım
cnm bır sey daha var.benım yumurtam adetımın 20. gununde catladı.gec catladı yanı.bununda etkısı olarbılır mi?benım bazı yazdıklarım cıkmıyor nedense ya?neyse belkı gec dollenme olmustur dıyorum ama kendımı kandırmak ıstemıyorum
çok sağol exorcist_trex valla sen de olmasan naparım bilmem hep sen cevap veriosun sorularıma zemuszemus
hayatım ne demek. ben de bişe bildigimden değil.
8 aydır doktora gidegele ,kadınlarkulübüne katıla katıla az bişeler öğrendik....aklinialirimsmile
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar geldi benimkiler senağlamasenağlama
dün akşam oldum ama ağrıdan duramıyorum.klomenden sanırım çok fena ağrım var.
yeni tarihim 23 eylül. moralim çok bozuk.bir süre girmem heralde ...görüşmek üzere
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
günaydın kızlar... moralimi yeni yeni toparlamaya başladım
ama hala adet olmadım çok şişlik var ve çok gerginim...
acaba bende mi testi erken yaptırdım diye düşünmüyor değilim ama tekrar ümitlenmek istemiyorum bu ay(
ben normalde 25 gunde regl olurum.5 aydr korunmuyoruz.usg lerde kıste falan rastlanmadı.hormon testlerım normal cıktı.bırtek progesteron yaptrmadım.ama ır defa yumurta takıbı yaptrdım ve 18. gun catlamıstı yumurtam.bırde bu ay yaptrdım.takıp degıl gercı bu ay.sadece bugun yanı 14. gunumde dr. a gıttım.usg de baktı.sagda bıkactane 7-8 mm yumurtan var dedı.ama 25 gun adet goren bırıne gore cok kucuk degılmı.sızın fıkrınız varmı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?