benım durumum hakkında fıkrı olan yokmueyvahedigeldismile
ya bu dr.lar zaten allah dusurmesın yanı.ozel hastanelere gıttım 12. gunde hazıran ayında adam 17mm sagda yumurtan var dedı.gebelık olursa gel dedı.bırdaha cagrmadı.sonra ben 18.gunumde gıttım ya dun ya bugun catlamıs dedı.bırde bu ay gıdeyım dedım.14. gunde 7-8 mm cok kucuk geldı.hazıranda boyle degıldı.adam gıt adetten bır hafta once progesteron testı yaptr dedı.bıktım yaa ıyı bır dr bulmak cok zor
günaydın kızlar
günaydın diorum yeni kalktım daaa
ahhh ahhh son günlerim:bbo: okul başlayınca bu saatlerde nerdeyse mesainin sonuna gelmiş olucam
saol cnm inşşş inşşş en kısa zamnada sızlerınde melegı gelıcek.canım benım tedavım dr yumurtlama gunumu ogrenmek ıstetyısımle basladı 1 gıttım geldım dr yumurta olusmuomu ne demıstı klomen verdı 5 ay kllandm olmadı.hsg cektı 2 tupun tıkalı tüp bebege kayt ol ancak ole olur dedı hee burada benım daha onceden bı hamılelıgım vardıkendılıgınden normal yolla ama dusuk oldu dr bunu bılerek dedı banada bunları (gerızekalı)ayy ben agla agla bıldıgım baska dr gıttım hsg baktı begenmedı cok kotu dedı yenısını cektı tek tupum tıkalıydı istesen noırmal bırakalım ıstersen asıla dedı asılam dedım ılk seferde tuttu cok sukur :) 7 ay surdu 7. ayda geldı melegım.dr cok cok opnemlı cnm 7 ayda 1 ay ara verdım 6. ayda oda.ayyyyyyyyyyyyy amma yazdım heeeeeeeeeeohh maşşallah canım yadarısı bıze.bu arada ne kullandın tedavıden ne kadar sure hamıle kaldın.bıde rahtsızlıgın ne idi benm polıkıstık over rahatsızlıgm var.inşllh yavrunu saglıcakla kucagına alırsınzemuszemus
canımmm benım üzülmee dıycm ama bılıorum uzuluosun ama bak goruceksın bır kaç gune umutların cogalıcak tekrar cnm bızde burada hp olucz zatn bende oleydım 2 ay hıç gelmedım buralara.ama sonra geldım cunku en ii burada dertlaesmek konusmaksenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar geldi benimkiler senağlamasenağlama
dün akşam oldum ama ağrıdan duramıyorum.klomenden sanırım çok fena ağrım var.
yeni tarihim 23 eylül. moralim çok bozuk.bir süre girmem heralde ...görüşmek üzere
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmGünaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn topiğin güzelleri..
günaydın kızlar
günaydın diorum yeni kalktım daaa
ahhh ahhh son günlerim:bbo: okul başlayınca bu saatlerde nerdeyse mesainin sonuna gelmiş olucam
bıdenemmm gunaydınnnn :))) valla bende yenı uyandım hehehehhe:)))
Slm fıstık nasılsın. sen ah ahh diyorsunda bizim mesainin bitmesine daha neler var biliomusun sen. Ağlıyayımda gör sen
Nasılsınız kızlar, benim moralim çok bozuk senağlama eşimin spermiogram sonuçları çıkmış, 20 milyon olması gerekirken 12 milyon spermi çıkmış eşimin, çok az da hareketliliği düşük çıkmış. senağlama, ilaç ve iğne vermiş bunları kullan bakalım tekrar ölçüm yaparız o sırada eşinin rahim filmini ve yarasını yakarız , sonrasında işimizi şansa bırakmayız ve aşılama yaparız , büyük bi ihtimal tutar ama tutmazsa da tüp bebeğe geçeriz demiş dr. Moralinizi bozmayın sakın demiş:a015: Eşime belli etmedim ama çok üzüldüm kızlar , bütün hayallerim yıkıldı :çok üzgünüm:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar geldi benimkiler senağlamasenağlama
dün akşam oldum ama ağrıdan duramıyorum.klomenden sanırım çok fena ağrım var.
yeni tarihim 23 eylül. moralim çok bozuk.bir süre girmem heralde ...görüşmek üzere
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Nasılsınız kızlar, benim moralim çok bozuk senağlama eşimin spermiogram sonuçları çıkmış, 20 milyon olması gerekirken 12 milyon spermi çıkmış eşimin, çok az da hareketliliği düşük çıkmış. senağlama, ilaç ve iğne vermiş bunları kullan bakalım tekrar ölçüm yaparız o sırada eşinin rahim filmini ve yarasını yakarız , sonrasında işimizi şansa bırakmayız ve aşılama yaparız , büyük bi ihtimal tutar ama tutmazsa da tüp bebeğe geçeriz demiş dr. Moralinizi bozmayın sakın demiş:a015: Eşime belli etmedim ama çok üzüldüm kızlar , bütün hayallerim yıkıldı :çok üzgünüm:
aman canım dedikleri gibi sen eşine bol bol bal pekmez o tarz şeyler yedir.
bak doktor da demiş moralinizi bozmayın sakın.
sonuçta bunlar düzelecek şeylerrr.
Canım benim Eşim Evicap diye bir İlaç kullanıyor. Bu hap E Vitamini içeriyor. Eşime doktor tavsiye etmişti, hergün bir tane alması gerekiyor. Eşiminde ileri hızlılar biraz yavaş o yüzden tavsiye etti Doktor. Bir Arkadaşımın Eşide hergün Keçiboynuzu Pekmezi yedi ve Sperm sayısında müthiş bir artış göründü. İnşallah düzelir canım.Nasılsınız kızlar, benim moralim çok bozuk senağlama eşimin spermiogram sonuçları çıkmış, 20 milyon olması gerekirken 12 milyon spermi çıkmış eşimin, çok az da hareketliliği düşük çıkmış. senağlama, ilaç ve iğne vermiş bunları kullan bakalım tekrar ölçüm yaparız o sırada eşinin rahim filmini ve yarasını yakarız , sonrasında işimizi şansa bırakmayız ve aşılama yaparız , büyük bi ihtimal tutar ama tutmazsa da tüp bebeğe geçeriz demiş dr. Moralinizi bozmayın sakın demiş:a015: Eşime belli etmedim ama çok üzüldüm kızlar , bütün hayallerim yıkıldı :çok üzgünüm:
Canım benim Eşim Evicap diye bir İlaç kullanıyor. Bu hap E Vitamini içeriyor. Eşime doktor tavsiye etmişti, hergün bir tane alması gerekiyor. Eşiminde ileri hızlılar biraz yavaş o yüzden tavsiye etti Doktor. Bir Arkadaşımın Eşide hergün Keçiboynuzu Pekmezi yedi ve Sperm sayısında müthiş bir artış göründü. İnşallah düzelir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?