kızlar bız dr dan geldık boyumuz 56 cm kılomuz 5300 gr olmuss dr cok ıyı dedı anne sutune devam sut yetıyormus asısınıda olduu
inş cnm enkısa zmanda melegın gelırteşekkürler canım.İnşallah uğurlu gelir, sen de hamilesin galiba,Allah hayırlısıyla bebeğinle seni kavuşturur inşallah canım.
cnmmm nasılsınnmrb kızlar
yaa ben dün gece regl oldumm
normalde 32-33 günde oluodum
hatta 35 olduğu zamanlar bile oldu
bu sefer 28. günde oldum dengem iice şaştı
onuda geçtim Ramazanı çıkarsaydım
bi başdan yedim bide sondan:1no2:
kızlar bız dr dan geldık boyumuz 56 cm kılomuz 5300 gr olmuss dr cok ıyı dedı anne sutune devam sut yetıyormus asısınıda olduu
yok canim ben de olmadi öyle birseyykızlar klomen kullandıktan sonra göğüsleri şişen kocaman olan varmıı :) benimkiler kocaman oldu ve adet olmama rağmen inmedi :kedi: bendemi gariplik var merak ettim.
canim hem gecmis olsun hem basin sagolsun ALlahim tekrar yüzünü güldürsün insallahhhhhhhkızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bir pcolu olarak bende klomen ile 3. ayımda hamile kalmıştım. Ancak bebeğim 33. haftada karnımda öldü. 3,5 ay oldu doktorum 6 ay korunmamı istedi fakat pco olduğum için hemen hamile kalamıyorum dolayısıyla 40 ım çıkmadan klomene başladım bakalım bu 3. ayım umarım hepimizden hamiş haberleri ve dahada önemlisi hayırlı doğum haberleri alırız
valla ben yeni kullandim cumartesi bitti henuz bir degisiklik yok calismalara basliycam ben de insallahhh bakalim gelismelerden haberdar ederim siziiimerhaba arkadaşlar, öncelikle herkese iyi bayramlar. yarın giremem çünkü. bir de sorum olacaktı size yerimseniben klomen kullanmış olan arkadaşlar acaba o aylarında kaç günde bir adet oldular? benim bugün 29 oldu da. bugüne kadar da hep 35 i geçmişti adet aralarım ama doktorum normal olacaksın bu ay dedi de :) bilgilendirirseniz sevinirim.
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar ben dra gittim keseyi ve bebeğimi gördüm nokta daha allahım herkese nasip eder inşallah
kızlar bu topiğe ilk defa yazıyorum. Bir pcolu olarak bende klomen ile 3. ayımda hamile kalmıştım. Ancak bebeğim 33. haftada karnımda öldü. 3,5 ay oldu doktorum 6 ay korunmamı istedi fakat pco olduğum için hemen hamile kalamıyorum dolayısıyla 40 ım çıkmadan klomene başladım bakalım bu 3. ayım umarım hepimizden hamiş haberleri ve dahada önemlisi hayırlı doğum haberleri alırız
meraba arkadaşlar
sitede bakım vardı bikaç gündür uzak kaldık birbirimizden
şimdiden hepinize İYİ BAYRAMLAR
ohhhhhhhhh be sonunda duzeldı sıte
şididen herkeze İYİ BAYRAMLAR
zehracım nasılsın
3 ayımız doldu cnm valla zaman gecıoo
bugn dr aradı 2 lı testımın sonucu için gayet guzel dedı
uykuluydum 21 loı bsylerde dedı ama anladım uyku halı yaw:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?