ıyı aksamlar kızlr bende kullandım klomen asılama oncesı vermıstı drumm yumurtalrım olustu catlatama ıgnesı sonra asılama denedıkk ama tutmadı nasıpp ıste eger kısmette varsa oluyoo .....
canim sünen akintidan sonra yumurta beyazi gibi iste ondan sonra sarimtrak yapiskan bir akinti geliyor o akinti yumurtanin catladigi isaretidir sen onu gördukten sonra iliskiye gir esine pekmez falan icir canimmm ve diz dirsek pozisypn yada sen sirt üstü yatacaksin o sekilde iliski olacakkkkyaa ben bişi sorcam:1rolleyes:yumurta takibinde 12. gün bir oluşum var dedi.fakat ölçüsünü söylemedi.14.gün gittiğimde tam göremedi ölçmedide neden yumurta eğer büyüdüyse ölçmedi ve çatlatma iğnesi veya ilişki önermedi.21. gün gittiğimde test yapıp yumurtlayıp yumurtlamadığımı öğrenecek eğer yumurtladıysam bana neden hiç birşey önermeyip kendi halime bıraktı anlamadım.gün aşırı ilişki oldu hiç belirti yok beyaz akıntı var sadece o belirti olabilir mi?kafamçokkarıştı
canim sünen akintidan sonra yumurta beyazi gibi iste ondan sonra sarimtrak yapiskan bir akinti geliyor o akinti yumurtanin catladigi isaretidir sen onu gördukten sonra iliskiye gir esine pekmez falan icir canimmm ve diz dirsek pozisypn yada sen sirt üstü yatacaksin o sekilde iliski olacakkkk
herkes bayrama gitmiş sanırım..
siyasiya dün sana cvp yazmaya çalıştm site kapalıydı yazamadım.
klomen dengemi bozdu erken ve yoğun adet oldum. 4 yumurtam vardı. hiç doğal bişey deği 4 yumurta ya kiste dönüşüyolar ya benm gibi oluyo işte. bazılarında da işe yarıyo tabi her ilaç herkese uymuyo. ben bu ay içmemiştm klomeni sadece 2 ay içtm 2 aydır adet düzeni kalmadı. şimdi başka bi adet düzenleyici kullancam. bu kanamayı durdurcak sonraki adetimde dr a gitcem.
böyle işte. ben de çok anlamadım moralimi bozdum ama gereksiz yere canımı sıktıgımı farkettım rahatım şimdi.
bayramdan sonra bol bol hamiş alırız inş..
herkese iyi bayramlar...
kızlarr yaaavvvfff ben gene adet olicem.
bu ay klomen kullanmadım ama sanki klomen kullandığım gecen ay gibi gögüslerim büyüdü kocaman oldular yaaafffff
herkeze iyi bayramlar kızlarrr...
bu arada ben adet oldum..yeni adet günümü vermeyeyim artık denemicem zaten memleket gidicem 10 gün orda kalıcam ymurtlama dönemime denk geliyor yani bu imkansız...
allahım isteyenlere inşallah en kısa zamanda nasip etsin..artık ben cok yoruldum mücadele etmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?