- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
asyacımm nasılsınnn
merhaba kızlar,hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. ben enson dr.a gidecektim, gittim,1 yumurtam daha çatlamış, kalan 2 yumurtam da çatlar dedi. adet olsam da olmasam da (inşallah) gideceğim, kontrol için, ben kist olmasından korktum, rahat olmamı söledi. ağrım geçti çok şükür ama,son 1-2 gündür k.rengi akıntım oldu.bilmiyorum nedir..bu h.sonu anlıcaz anyayı konyayı:)sizde ne var ne yok?
Selam Canlar ben geldim opuyorumnanaktan
Nihayet döndüm Ankaraya. Bu arada hala Adet olmadım ben. Salı günü Adet olmam gerekiyordu. Olmadım ve salı günü İdrar Testi yaptım. Sonuç her zamanki gibi negatif. 5 gün geçti aradan ve hala gelen giden yok. Bir daha da tekrarlamadım testi. Bende durumlar böyle. Bekliyorum bakalım.
slm kızlar bende klomene başlayalı 1 ay oldu adetim 19eylül dualarınızı eksik etmeyin. artık bende sizlerleyimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kuzucum ılk adetımı oldumm heheheee yenı tarıhım 8 ekım
canim beklenen adet tarihi 29 degil yanlis verdi takvim 24 o yuzden dedim ekle diye simdiden tekkurlerrreklısın cnm sennn :)
canım inş.. hamişsindir güzel haberini burda bizlerle paylaşırsın...sen rahat ol kist felan olmaz inş. bebişin gelecektir lekelerin nedeni bebiştendir inş...
gelmez sekerım en dogal yontem ıle korunuyorum yanı hıc yapmıyorumm evde kose kapmaca varr ve ben yakalanmıyorumm heheeeeeoooo hadı hayılrısı olsun canım zamannında olmussun ne guzelll
sevdaaa dıkkat et heee ıkıncı hemencıcık gelmesınn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey:roflol::roflol:sevdacımmm yoksaaaaaa hiç soluk almadan çalışmalaramı başlıcan kızzzzzz:ecrin_bebek:nedersin ikisi bi arada süper olur dimiiiiii:dance:
kızlar rosem konuyu kapatınca yalnız kaldım nerdesiniz???hadi burada yeniden birleşelimmmm.beni yalnız bırakmayın.desteklerinizi baekliyorumm
gelmez sekerım en dogal yontem ıle korunuyorum yanı hıc yapmıyorumm evde kose kapmaca varr ve ben yakalanmıyorumm heheeeee
yok kızzz yeter 1 tane anamm cocuk bakmak cok zor helede uykusuzlukk allahım olmayanlara versınn bana 1 tane yettı
kızlar buarada benım 18 eylul cumartesıgunu mevludum var herkes davetlımdır buyrun gelınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?