cnmm nerlerdesınnnnnşekilde de görüldüğü üzre rejime başlamış durumdayımm
zamanında ohhhh yedim yedimzemuszemus şimdi :sinifsinif: yusuf yusuf
ahhh ahhhh geçen sene bu zamanlar 63-64 kiloydum
düşünün artık ben normalde bu kadar kilo alıorum
hamile kalsam kapılardan sığamam heralde kaydirigubbakcemile3
gelmez sekerım en dogal yontem ıle korunuyorum yanı hıc yapmıyorumm evde kose kapmaca varr ve ben yakalanmıyorumm heheeeee
yok kızzz yeter 1 tane anamm cocuk bakmak cok zor helede uykusuzlukk allahım olmayanlara versınn bana 1 tane yettı
kızlar buarada benım 18 eylul cumartesıgunu mevludum var herkes davetlımdır buyrun gelınn
ben bu ay ilk defa klomen kullandım adetin 5.günü başladım 5 güün günde 2 tane içttim bugün adetimin 12.günü ve 25mm olmuş yumurta bu ay bebek bekleme dedi yaa bi yuurtam daha var sanırım verdiği kağıtta gördüm onunda üstünde 14.5 mm yazıyorduu buay boşa gittiiiiiii:çok üzgünüm:
rıca ederım cannımm nedemek :))))kuzum24 eline saglik
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
25mm iyi diye biliyorum niye bebek bekleme dedi anlamadım ben şimdi hem 2.yumurtamda var diyosun.zaten bildiğim kadarıyla bir tane olması yeterli.niye öyle dedi
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
günaydın kızlar, bugün rahim filmim çekilecek, çok korkuyorumeyvahedigeldismile
hadi hayırlısı canım korkmaa 5 dk bi işlemmiş hemen olup biter
canım ben 2 defa cekıldım bırıncısınde bayıltılar.2.sınde ıse dr baska ıdı bayıltmadılar v bende acayıp korktum.evet agrı oldu ama ınan dayanılmıycak bsy degl agrı cok az bı sure oluo ve bıtıokorma cnm bak gorcwen dayanılmaz bsy degl.sonucun guzel cıksın inşşşşşşgünaydın kızlar, bugün rahim filmim çekilecek, çok korkuyorumeyvahedigeldismile
günaydın kızlar, bugün rahim filmim çekilecek, çok korkuyorumeyvahedigeldismile
mrb
hosgeldın cnm beklenen regl tarıhını yazarsan eklerım hemen
eklısın cnm sennn :)
cnmm npıosun nasıl geccı bayram
Amin cnm inşş saglıklı olsunda en önemlısı o :))zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?