:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
klomen kullanıp hamile kalanlara bir sorum olacak.bu ay ilk kez klomen kullandım.5 gün boyunca gün bir adet.yumurta sayım artmadı.ama güzel gelişti ve çatladılar.arkadaşlar reglime 5 gün var.ayaklarım şiş.göğüslerim hep sızlardı bir hafta önceden.şimdi hiç bir rahatsızlık yok.bunlara klomen sebep olmuş olabilir mi.
günaydın kızlar, bugün rahim filmim çekilecek, çok korkuyorumeyvahedigeldismile
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
merhaba arkadaşlar!
bu sayfaları okudum ve ne kadar umutlandım bilemezsiniz.. Allahım tez vakitte bana ve tüm isteyenlere hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah... çok iyi olmuş bu sayfa işi..bende bu ay hamile kalamazsam tedaviye başlıycam..pcos var bende de.. dualarınıza ihtiyacım var.
merhaba kızlar size bi sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.ben klomene 2 ay önce başlamıştım 10 tabletlik olanlarla günde 2 kez olmak üzere tedaviye başlamıştık sonra doktor öbür hafta gel yumurta oluşmuşmu bakalım dedi gittiğimde sadece 1 yumurta oluşmuştu bende doktora nası şimdi dedim o da 1 den fazla bekliyoruz normalde dedi ama 1 tane olmasıda yeterli dedi.neyse sonra biz o ay eşimle beraber olmadık (şehir dışına gitti) dolayısıyla ben adet gördüm ama çok şiddetli sancım oldu klomene bağladım ve bir daha doktora gitmedim sonrada a.b.d ye taşındık 2 sene burdayım ama aklımda sorular sorularrrrr....1.) klomenle 1 yumurta oluşması üzücü demekki normalde yumurtam oluşmuyo ilaçla bile 1 tane olduğuna göre.öyle yorumluyorum.fakat her ay düzenli adet görüyorum onu anlamadım 2.)klomen adet sancısını arttırırmı?okadar ağrım olduki kasıklarda hatta eşim de yanımdaydı birkaç saniyelik kendimden geçmişim tansiyonummu düştü bilmiyorum.ve ben şimdi yurt dışında buraları öğrenene kadar dr.gitmeden beklemeye aldım kendimi 1buçuk sene olacak nerdeyse hamişliğe uğraşalı. 3.)size klomene başlamadan önce tüplere bakıldımı bana bakmadı .kan testleri..,ultrasona bakıldı sonra klomen verdi.niye hamile kalamıyorum ben ya?yumurtammı oluşmuyo yoksa Allah göstermesin tüplermi tıkanık?yardımcı olabilirseniz sevinirim kızlar lütfennn
gelmez sekerım en dogal yontem ıle korunuyorum yanı hıc yapmıyorumm evde kose kapmaca varr ve ben yakalanmıyorumm heheeeee
yok kızzz yeter 1 tane anamm cocuk bakmak cok zor helede uykusuzlukk allahım olmayanlara versınn bana 1 tane yettı
kızlar buarada benım 18 eylul cumartesıgunu mevludum var herkes davetlımdır buyrun gelınn
slm kızlar benide kaydettinizmi bende tedavi görüyorum bu ay ilk klomen kullanışım 19 eylül adet tarihim. dua edin bana rabbim hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:
selaaaam
bayram sonrası kk nında mesaisi başlamış
dr.mu aradım bugün klomen bitti ne zaman geliim die
sekreteriyle konştm(sekreteri dr.un kadeşi) ayyy bi güldü ki bana
ben regl olunca hiç dr.a gitmeden 3. günü başladım klomene
ya kist olduysa insan bi gelir dedi amannnn dedim zaten olduğu yok bide böle deneyelim
zaten bu son kullanışım olucak inş.
bakalım zaman ne gösterecek
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkutlarim canim Allah tammamina erdirsinnnnnnnnn:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
kuzummmm karşılaşamıyoruz hiç canım nasılsın bebişimiz nasıl göbüşün çıktımı birazcıkta olsa....
canımm senin ve aileninde geçmiş bayramı mübarek olsunSelam canlarım. Herkesin geçmiş bayramı mubarek olsun. Rabbim nice bayramlara ulaştırsın inşallah hepimizi
Ben de 5 Eylülde adet oldum nihayet, onu bildirecektim ama baktım ki benim adım silinmiş listedeen. :dilcikar: Napiiim yani, 2 veya 3 ayda bir adet oluyorum sempatiksalakcinni
Zazezciğim senin regl tarihin geçmiş. Hayırdır, ne durumdasın.
Seldacığıım yavrucuun da iyiymiiş. 30 Eylül de bi daha göreceksin demek. Hayırlısı inşallah.
Sevdacığıım sen de nerelerdesin bilemiyorum. Sana ulaşamıyorum.klava:
arkadasım tebrık ederım.boyle guzel haberler almak herkesın moralını yukseltıyor.senın adına cok sevındım.allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ınsallah.
kızlar ben sıze bırsey sorucam.bu ay ıctım ben klomenı 5 tane gunde 1 tane ama pazartesı gıttım doktora yumurtam olmamıs hıc.sonra bana 5 gun daha kullan dedı 2 tane bu sefer.bugun 2.gunum.pazartesı tekrar gıdıcem tabıı kı 28 eylul adet tarıhım ılerıye atıcak artık ekımde falan adet olurum herhalde.ama sunu sormak ıstıyorum bır ay ıcınde bu kadar klomen ıcmek nekadar saglılıkdır.boyle bır durumla karsılasan varmı acaba.bu sefer gelısır ınsallah yumurtlarım yoksa onumuzdekı ay ben asılama dusunuyorum.herkes ıcın hayırlısı olur ınsallah bu ay guzel haberlerımızı bızde verebılırız ınsallah en kısa zamanda.
kuzummmm karşılaşamıyoruz hiç canım nasılsın bebişimiz nasıl göbüşün çıktımı birazcıkta olsa....
canım ilacın yan etkileri olabilir ama inşallah hamişsindirr
kızlar bırde bısey daha sormak ıstıyorum.ben sımdı daha onceden hamıle kaldım ya o yuzden rahım fılmı cektırmeme gerek yok demı?sonradan tıkanıklık olusabılıyormu acaba?
ayyy çok güzel bir haber arkadaşım, maşallah, hayırlı olsun Allah kucağınada sağlıklı bi şekilde almayı nasıl etsin
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkutlarim canim Allah tammamina erdirsinnnnnnnnn
arkadasım tebrık ederım.boyle guzel haberler almak herkesın moralını yukseltıyor.senın adına cok sevındım.allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ınsallah.
kızlar ben sıze bırsey sorucam.bu ay ıctım ben klomenı 5 tane gunde 1 tane ama pazartesı gıttım doktora yumurtam olmamıs hıc.sonra bana 5 gun daha kullan dedı 2 tane bu sefer.bugun 2.gunum.pazartesı tekrar gıdıcem tabıı kı 28 eylul adet tarıhım ılerıye atıcak artık ekımde falan adet olurum herhalde.ama sunu sormak ıstıyorum bır ay ıcınde bu kadar klomen ıcmek nekadar saglılıkdır.boyle bır durumla karsılasan varmı acaba.bu sefer gelısır ınsallah yumurtlarım yoksa onumuzdekı ay ben asılama dusunuyorum.herkes ıcın hayırlısı olur ınsallah bu ay guzel haberlerımızı bızde verebılırız ınsallah en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?