Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

klomen kullanıp hamile kalanlara bir sorum olacak.bu ay ilk kez klomen kullandım.5 gün boyunca gün bir adet.yumurta sayım artmadı.ama güzel gelişti ve çatladılar.arkadaşlar reglime 5 gün var.ayaklarım şiş.göğüslerim hep sızlardı bir hafta önceden.şimdi hiç bir rahatsızlık yok.bunlara klomen sebep olmuş olabilir mi.

canım ilacın yan etkileri olabilir ama inşallah hamişsindirr

günaydın kızlar, bugün rahim filmim çekilecek, çok korkuyorumeyvahedigeldismile

hiç korkma canım ağrın sızın olmaz inş. bizede haber ver durumundan

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

tebrikler canım sağlıkla kavuşun birbirinize inş.

merhaba canım armıza hoşgeldin burası uğurlu gelir sana inş. hepimizin dileği birgün anne olmak inş. birgün hepimizde hamile kalacaz inşşşşşşşşşşşşş..

merhaba canım ben şu anda ilaç kullanmıyorum ama klomen kullandığım dönemde 4 kere kullandım ilk iki kullanışımda birer tane yumurtam oldu diğer iki kullanmamdada 3 er tane oldu yani belli olmuyor... evet adetim daha sancılı oluyordu... ve yine evet klomen kullandıktan sonra ve aşılama yapıldıktan sonra tüplerime bakıldı...umarım yardımcı olabilmişimdir inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın..

tatlımmm ALLAH mevludunu kabul etsin yakın olsam gelmeyi çok isterdim..gönlüm kalbim orda...

slm kızlar benide kaydettinizmi bende tedavi görüyorum bu ay ilk klomen kullanışım 19 eylül adet tarihim. dua edin bana rabbim hepimizin gönlüne göre versin.:Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun canım inş. ilk aydan hamiş haberini verirsin bizlere...

ayyyy canım yaaa artık kendi kendimizin doktoru olduk öyle değilmi evimizde birde ultrason olsada yumoşları evde kendimiz takip etsek sanki doktorda extra bişey yapmıyorya:roflol:

kuzummmm karşılaşamıyoruz hiç canım nasılsın bebişimiz nasıl göbüşün çıktımı birazcıkta olsa....

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

arkadasım tebrık ederım.boyle guzel haberler almak herkesın moralını yukseltıyor.senın adına cok sevındım.allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp eder ınsallah.
kızlar ben sıze bırsey sorucam.bu ay ıctım ben klomenı 5 tane gunde 1 tane ama pazartesı gıttım doktora yumurtam olmamıs hıc.sonra bana 5 gun daha kullan dedı 2 tane bu sefer.bugun 2.gunum.pazartesı tekrar gıdıcem tabıı kı 28 eylul adet tarıhım ılerıye atıcak artık ekımde falan adet olurum herhalde.ama sunu sormak ıstıyorum bır ay ıcınde bu kadar klomen ıcmek nekadar saglılıkdır.boyle bır durumla karsılasan varmı acaba.bu sefer gelısır ınsallah yumurtlarım yoksa onumuzdekı ay ben asılama dusunuyorum.herkes ıcın hayırlısı olur ınsallah bu ay guzel haberlerımızı bızde verebılırız ınsallah en kısa zamanda.

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytkutlarim canim Allah tammamina erdirsinnnnnnnnn

kuzummmm karşılaşamıyoruz hiç canım nasılsın bebişimiz nasıl göbüşün çıktımı birazcıkta olsa....

cnmmm iyiyim
evet den k gelemedık yaa msn dede goremedım hıc
minikte ii dir inşşşş henz hıssetmedıgım ıcın hareketlerını ama inş ıyıdr
sen nasılsın tatlım nasıl gıdıo naptın bazı sorunlar vardı halledıldımı CNM

21. gün pregesteron testim yapıldı sonuç 23.80 çıktı doktor mükemmel dedi beklicez artık dedi.bu sonuçla hamile kalan var mı?önceki ay test sonucum 0.12 idi bu arada...

canımm senin ve aileninde geçmiş bayramı mübarek olsun
ben regl oldum da canım yeni tarih vermedim daa ondan öle duruo eylül ayında
perş. kontrolüm var o zaman bi tarih veririmm ve inş bu son tarih olur
sende regl olmuşsun gözün aydın
inş. bundan sonra hep düzenli olur senide strese sokmaz canım

slm kızlar..
klomen dengemi bozdu bnm o yüzden yazasım gelmedi okuyorum ama.
iki hafta erken adet oldum klomen kullanmamıştm üstelk o ay.
önceki iki ay kullanmıştm. hem erken hem de okadar yoğun bi adet oldu ki dr kesilsin
diye ilaç verdi premolut-n diye bi ilaç.
bilen var mı bu ilacı bilmiyorm ama adet geciktirici ya da böle kanamalar için kullanılıyomuş
olan bişeymiş klomen tedavisinde bu ama bilemiyorum.
şimdi bu ilacı 15 gün içicem sonra adet olcakmışım bırakınca.
adet olunca da dr a gitcem. kafama çok takmıştım sanki klomen çok garanti bişeymiş
gibi beklentiye girmiştm aslında iyi oldu kafamdan uzaklaştırdım
bakalım bundan sonra ne olacak.

kızlar bırde bısey daha sormak ıstıyorum.ben sımdı daha onceden hamıle kaldım ya o yuzden rahım fılmı cektırmeme gerek yok demı?sonradan tıkanıklık olusabılıyormu acaba?

kızlar bırde bısey daha sormak ıstıyorum.ben sımdı daha onceden hamıle kaldım ya o yuzden rahım fılmı cektırmeme gerek yok demı?sonradan tıkanıklık olusabılıyormu acaba?

canım sonradan da oluşabiliyor tıkanıklık.özellikle ameliyat laparoskopi filan geçirdiysen bu ihtimal yükseliyor.

teşk edrm canım benm .... çatlama iğnesi vurldun mu pekkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…