süperrr bi haberrr:lepi::lepi::lepi:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aminn teşkkr edrmm :))
Tebriklerrrr çok sevindim darısı başımıza..Allah tamamına erdirsin inşallah
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: çok sevindim canım
QUOTE=guzelgun;15139972]:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: KIZLAR HAMİLEYİM BANA BİR BEBİŞ GELİYOR :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Günaydın kızlar, zazezcim ve esemoscum sizler sormuşsunuz nasıl geçti yaz diye. Korkutmuş gibi olmayayım ama dün öldüm öldüm dirildim, başta o kadar çok korkmamıştım benden önce bi bayan girdi bayılttıkları halde ,çok kötüydü ya ayakta duramıyordu falan onu görünce çok korktum, filmi çeken dr a sordum yok merak etmeyin tabi bi bayan için zor bi işlem ama herkesin bünyesine göre ağrı olur dedi, en ağrılı adetinizden daha ağrılıydı 10 dk gibi sürdü , biraz daha sürse yeter diyecektim az kalsınmafoldumben, kanamam oldu 10 dk da yattıktan sonra kalktım sonrası adet sancısı gibiydi ama insan dayanıyor tabi. Sonra dr demezmi yaranı yakacağız ( rahim agzında yaram vardı ) başka gün yakalım dediysemde odayı hazırlattım ben yakalım dedi,ağrısı geçmeden yakma işlemine başladı buda en az onun kadar ağrılı geçti, 2 si üst üste gelince çok sancım oldu eve gelince ağrı kesici falan kullandım ,birde oranın ağrısından migrenim tuttu, ayy dün çok kötüydü benim için.mafoldumben Sonuç olarak tüplerim açıkmış ama dr bu nasıl film ya anlamadım rahim neden böyle falan demeye başladı, çekenler en çömez drlar acaba onlardan mı kaynaklanıyor bu, 2. adetin bitiminde gel rahme bakacağız dedi , ağrısız olacak merak etme kamera ile bakacağım dedi. Bizim yice kafamız karıştı, tüplerin açık olduğuna sevinemedim bile. mafoldumben Tüpler açık olsa bile böyle bi rahimde bebek olmazki zaten dedi. Dondum kaldım hiç bişey diyemedim:1shok: Oysaki yumurtalarıma baktığı zaman rahim gayet normal demişti:1ninca: Ne bu şimdi anlamadım , inşallah çekenlerden kaynaklanmıştırmafoldumben
klomen gerçekten insanın dengesini bozuyor...
Sonuçta hormonlarımız değişiyor yapay hormon alıyoruz dışarıdan
Bende senin yaşadıklarını yaşadım göğüslerim falan çok acıdı ama iki gündür indiler muhtemelen iki gün içinde de adet olacam..Bu ay da olmadı yani artık sıra aşılamaya geldi...Dün moralim çok bozuldu ama insan alışıyor..aşılama fikri zor geliyor ama napalım olmayınca olmuyor ne yaparsak yapalım olmuyor...
ewet ya sorma ne hale gürdüm klomenlerden.
ya bişe sorcem 3 klomenden sonra mı doktor aşılamaya karar verio?
nasıl oluyo?benim doktor devlet hastanesinde ama ben özeline gidom.
özelinde de 1950 den kalma aletler var .aşılama olursa orda yapamaz gibime gelio. nasıl bi ortam bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
valla arkadaşım moralini bozma. bizim için bizim bilmedigimiz bi sebep var ve biz de bekliyoruz...
kızlar yaaavvwwwffff bu klomenler beni mahvetti.
sabahları kalktıgımda gögüslerim sanki yere değecekmiş gibi hissediom.
ağırlaştılar mı neee
halbuki bu ay klomen falan kullanmadım.
adet tarihim de yaklaşıo.
20 sinde olmuştum. ama 2 veya 3 gün erken oluyom bi kaç gün kaldı yani.
klomenler beni mahvetti yaaa
bi de bi kilo aldım ki.
sizde de böle bişeler var mı????
Günaydın kızlar, zazezcim ve esemoscum sizler sormuşsunuz nasıl geçti yaz diye. Korkutmuş gibi olmayayım ama dün öldüm öldüm dirildim, başta o kadar çok korkmamıştım benden önce bi bayan girdi bayılttıkları halde ,çok kötüydü ya ayakta duramıyordu falan onu görünce çok korktum, filmi çeken dr a sordum yok merak etmeyin tabi bi bayan için zor bi işlem ama herkesin bünyesine göre ağrı olur dedi, en ağrılı adetinizden daha ağrılıydı 10 dk gibi sürdü , biraz daha sürse yeter diyecektim az kalsınmafoldumben, kanamam oldu 10 dk da yattıktan sonra kalktım sonrası adet sancısı gibiydi ama insan dayanıyor tabi. Sonra dr demezmi yaranı yakacağız ( rahim agzında yaram vardı ) başka gün yakalım dediysemde odayı hazırlattım ben yakalım dedi,ağrısı geçmeden yakma işlemine başladı buda en az onun kadar ağrılı geçti, 2 si üst üste gelince çok sancım oldu eve gelince ağrı kesici falan kullandım ,birde oranın ağrısından migrenim tuttu, ayy dün çok kötüydü benim için.mafoldumben Sonuç olarak tüplerim açıkmış ama dr bu nasıl film ya anlamadım rahim neden böyle falan demeye başladı, çekenler en çömez drlar acaba onlardan mı kaynaklanıyor bu, 2. adetin bitiminde gel rahme bakacağız dedi , ağrısız olacak merak etme kamera ile bakacağım dedi. Bizim yice kafamız karıştı, tüplerin açık olduğuna sevinemedim bile. mafoldumben Tüpler açık olsa bile böyle bi rahimde bebek olmazki zaten dedi. Dondum kaldım hiç bişey diyemedim:1shok: Oysaki yumurtalarıma baktığı zaman rahim gayet normal demişti:1ninca: Ne bu şimdi anlamadım , inşallah çekenlerden kaynaklanmıştırmafoldumben
Eminemm nasılsın gülüm. Özledim valla olumunekankayizsmile
cnmmm iyiyim
evet den k gelemedık yaa msn dede goremedım hıc
minikte ii dir inşşşş henz hıssetmedıgım ıcın hareketlerını ama inş ıyıdr
sen nasılsın tatlım nasıl gıdıo naptın bazı sorunlar vardı halledıldımı CNM
canım geçmiş olsun çok zor biliom. gerçi acısı o kadar da dayanılmıyacak kadar deel ama psikolojisi insana yetio. ben de psikolojik korktum ve film çekildikten sonra 3 kere bayıldım. tansiyonum düştü.
peki merak ettiğim doktorun çekmedi mi filmi?
ama tüplerin açık olmasına sevindim .inş. rast gelir...
canım inş. bu belirtiler hamişliktendir güzel haberini duyarız...
ewet ya sorma ne hale gürdüm klomenlerden.
ya bişe sorcem 3 klomenden sonra mı doktor aşılamaya karar verio?
nasıl oluyo?benim doktor devlet hastanesinde ama ben özeline gidom.
özelinde de 1950 den kalma aletler var .aşılama olursa orda yapamaz gibime gelio. nasıl bi ortam bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
valla arkadaşım moralini bozma. bizim için bizim bilmedigimiz bi sebep var ve biz de bekliyoruz...
Valla canım bende 1 kere klomen kullandım dediğin gibi gögüslerim büyüdü resmen, hiç böyle olmazdı eskiden, adet olsamda sanki şiş gibiler, bende anlamadım çok stres yapıyoruz o yüzden de mi şişiyorlar anlamadım, senin kaçıncı klomen kullanışındı ? Bana dr klomen vermeyeceğim dedi, 2 ay sonra muayene edeceğim direk aşılama deneyeceğim dedi , Kuzu84 aşılama yaptırmıştı canım o gelince ona soralım , ama ağrılı sızılı bişey değildir, eşinden en kaliteli sperm alınıyor özel sıvıyla daha kaliteli hale getirip onu rahme yerleştiriyorlar sanırım.
canım bu benim 3. klomenim. ama ilk ikisini başka doktorda kullandım. onda da rahimde yara varmış boşuna gitti gibi bşe oldu. bu doktorda da sonuncu klomeni kullandım. diger doktor klomenlerden sonra aşılama yaparız demişti bu daha hiç bişe demedi.
ewet klomenden normalde benim gögüslerim küçük ama adetimin yaklaştığı zamanlar sevda demireli bile geciom:1shok: ben bile şaşıom
kuzu ewet sen gelsiğinde bizi aydınlat canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?