canım sonradan da oluşabiliyor tıkanıklık.özellikle ameliyat laparoskopi filan geçirdiysen bu ihtimal yükseliyor.
teşk edrm canım benm .... çatlama iğnesi vurldun mu pekkii
Canıım işler bitmiyor ki. Ama yine de fazla yorma gülüm kendini. Haklısın valla, bizim derdimiz bize yetiyor. Yine de çok şükür ama kimse kimsenin derdiyle ilgilenmiyor artık. Sen de fazla hırpalama başkaları için kendini. İnan benim de çok ihtiyacım var iyi bir habere. İnşallah en kısa zamanda bu güzel haberi senden alırım. Ben yarın sabahtan gidicem doktora. 12. günü gel demişti dr. Artık biliyorum ne yapcağını, ne söyleyeceğini ama neyse gidiciiz artık.canım inş. bu belirtiler hamişliktendir güzel haberini duyarız...
geçmiş olsun canım benim tüplerime uyutularak bakıldı uyandığımda ağrı vardı zordu ama mecburuz bebiş için... kamera ile bakacakmış acaba sana laparoskopimi yapacak eğer öyleyse banada yapıldı ondada uyutularak yapıldı yine uyandığımda karnımda ve sağ omuzumda ağrı vardı gbeğimden ve göbeğimin biraz altından girdiler ama merak etme dayanılmayacak bişi değil zaten uyutuyorlar..inş. en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsın ve yavruna kavuşursun
canımm bende özledim sizi bayramdan sonra yatılı misafirim vardı çok yoruldum iki gündürde belim çok ağrıyor çok yormuşum kendimi galiba sen nasılsın canım doktora gidiyormusun..
daha küçük annesi zamanla hissedersin hareketlerini bebişin...hallettik sayılır canım daha doğrusu ben artık pek ilgilenmiyorum benim derdim bana yetiyor dedim çıktım işin içinden artık bebiş için yoğunlaştık bakalım çalıştık elimizden geldiğince bu ay gelmezse 1 ay daha bekleyip hastaneye gidecem hayırlısıyla güzel haberler duymaya çok ihtiyacım var bugünlerde...
:hulya:
Analı babalı sağlıklıı ve uuzuun bir ömrü olsun inşallah kızının. Rabbim isteyen herkese tattırsın o miss kokuyu.slm kızlar.Bu topikte başlayan yolculuğumuzu 7 eylül 23:35 te bitirdik çok şükür.Bebişim minik Ebru'm yanımda şimdi.Rabbim hepinize bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin.Doğum hikayemi yazdım.Doğum hikayeleri topiğinden okuyabilirsiniz....
canım cevap yazdıgın ıcın tesekkur edderım.hıcbır amelıyat gecırmedım kurtaj dısında.oda cok kanamalı olmadı kucuktu bebegım.doktor olmaz dedı ama yınede ıcımde kaldı ondan sordum.[/QUOTE
anlıyorum canım.geçmiş olsun.kürtajın öyle bir etkisi yok diye biliyorum .hatta sanki gebeliği hızlandırıyo .laporoskopi daha karnın kesilerek müdahele edilmesi ordaki hücreleri bozuyor ve yapışıklıklara neden oluyor.kürtajda öyle bişey olmuyor.
gecen ay vurulmustum.catladı ama olmadı.bu ay hıc olusmadı yumurta o yuzden vurulmadım.ılacı tekrar ıcıyorum arttırarak.bakalım pazartesı ne dıcek doktor.ona gore olmussa vurulucam sanırım.
herkes benim gibi pco lumu?
gebe kalan herkesi tebrik ederim.:1hug:
burda her rahatsızlıgı olan var.ben pco luyum 9 yıldır tedavı goruorum hamıle kaln cok arkadsımız var burda herkes tecrubelerını anlatıo cok bılgı edıoyoruz senn anlıcan sen ne zamandan berı pco lusun?
aptal doktor ne biçim konuşmuş.Günaydın kızlar, zazezcim ve esemoscum sizler sormuşsunuz nasıl geçti yaz diye. Korkutmuş gibi olmayayım ama dün öldüm öldüm dirildim, başta o kadar çok korkmamıştım benden önce bi bayan girdi bayılttıkları halde ,çok kötüydü ya ayakta duramıyordu falan onu görünce çok korktum, filmi çeken dr a sordum yok merak etmeyin tabi bi bayan için zor bi işlem ama herkesin bünyesine göre ağrı olur dedi, en ağrılı adetinizden daha ağrılıydı 10 dk gibi sürdü , biraz daha sürse yeter diyecektim az kalsınmafoldumben, kanamam oldu 10 dk da yattıktan sonra kalktım sonrası adet sancısı gibiydi ama insan dayanıyor tabi. Sonra dr demezmi yaranı yakacağız ( rahim agzında yaram vardı ) başka gün yakalım dediysemde odayı hazırlattım ben yakalım dedi,ağrısı geçmeden yakma işlemine başladı buda en az onun kadar ağrılı geçti, 2 si üst üste gelince çok sancım oldu eve gelince ağrı kesici falan kullandım ,birde oranın ağrısından migrenim tuttu, ayy dün çok kötüydü benim için.mafoldumben Sonuç olarak tüplerim açıkmış ama dr bu nasıl film ya anlamadım rahim neden böyle falan demeye başladı, çekenler en çömez drlar acaba onlardan mı kaynaklanıyor bu, 2. adetin bitiminde gel rahme bakacağız dedi , ağrısız olacak merak etme kamera ile bakacağım dedi. Bizim yice kafamız karıştı, tüplerin açık olduğuna sevinemedim bile. mafoldumben Tüpler açık olsa bile böyle bi rahimde bebek olmazki zaten dedi. Dondum kaldım hiç bişey diyemedim:1shok: Oysaki yumurtalarıma baktığı zaman rahim gayet normal demişti:1ninca: Ne bu şimdi anlamadım , inşallah çekenlerden kaynaklanmıştırmafoldumben
merhabalar benide listeye eklermisiniz yeniyim 3 yıllık evliyim 1.5 yıl sora tedavisiz hamile kaldım kürtaj oldum 7 ay oldu daha kalamadım takibe başladık bu ay klomen kullandım muhtemel adet 2 ekim
mrb
tedavın hayırlı olsun arkadsım listeye ekledımm inşş en kısa zamanda melegın gelırrrr
İPEKYOL51 cnm Allah analı babalı buyutsun melegıne kavsmussun :)))ekledım lısteye :)))
mrb
tedavın hayırlı olsun arkadsım listeye ekledımm inşş en kısa zamanda melegın gelırrrr
İPEKYOL51 cnm Allah analı babalı buyutsun melegıne kavsmussun :)))ekledım lısteye :)))
mrb kuzu84 ben daha önce bu topikteydim ara verdim.bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum ama bir türlü olmadı.sanırım sen aşılamayla hamile kaldın.bana biraz anlatırmısın,kaçıncı denemendi,ne kadara mal oldu nerde oldun paylaşırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?