- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
kızlarrrrr bi cevap verin lütfennn
adetime 2 gün var ama hep erken oluyom
gecen ay 3 gün önce oldum .normalde dün olmalıydım ama olmadım .
test yapim mi
bi de test yapsam şimdi sonuç dogru olur mu
cnm yanlış birlşey sölemek istemem cnm ama,normal kanamamı lekelenme mi?yaşıyorsun.benim adet siklusum, önceden hep öne gelirdi sende oluğu gibi 28 günde bir olurdu seninde öyllemi?yoksa dahada önemi geliyor?
yok canım direk adet oldum .
ewet hep öne gelio
28 günde bi oluyom
2 gün önce oluyom .
gerci doktor "tam benim sevdigim adet döngüsü "dio ama bi türlü tutturamıozzz.
aman bende patladım napalım bomba gibiyiz yapcak bişey yokkkkkkk,:tomato:
yakın tarihlerimiz sıkma canını inşallah bu sefer diyeyim aslında abonelik almak lazım tüm seneye adımız yazdırmak lazım ..
slm kızlar.. bn bugun dr.a gittim yine. akıntı fln vardı onun için bayan dr.a
gitmişken muayene etti ve klomenden dolayı rahim duvarı çok incelmiş dedi
önce bunu onarmak gerekirmiş,benim vücudum sevmemiş yani klomeni söylediğine göre
şuan bi ilaç kullanıyorum ztn ona ragmen inceymiş.adetin 5.günü başlanan cyclo-progynova bi ilaç yazdı şimdi de.
kullanmadan önce adet olnca kendi druma gtcem. düzensiz de olsa adetlerim önceden
bu ilaçlar beni mahvetti yaa.belli döllenmesini başardık gecen aylarda yumurtalar güzel
çatlamıştı ama tutunacak rahim olmayınca böle oldu..
bu verdiği ilaç nedir kullansam mı napsam bilemedim.kimi dr kullanılmalı derken
kimsi çocuk istegi varsa kullanılmaz diyo.
aman yani ne yapacagımı bilemiyorum hiç.daha başlamadan yoruldum ben sanırım..
canım senin tedavin neydi?ewet yakınız 2 gün var aramızda.
ewet hayatım ya öle
klomen için öle diolar.
ben de 3 kere kullandım ama duvar ne alemde bilmiom.
bugün adet oldum pzrtsi doktora gidecem bakalım ne dicek
senin tedavin nasıldı hayatım kaç kere klomen kullandın
klomen +ç.iğnesi +doğal döllenme....sonrada .....progestan ve estrofem tutunma için adet olana kadar adet olursam bırakıyorum,
geçen ay böyle oldu şimdi reglimin 3.günündeyim,klomene başladım tekrar,tedavimin 2.ayı daha,ama 3 senedir dr.yolu aşındırdık yinede hep bekledik doğal yoldan olsun diye hepte araştırdım anlıyacağın her ay yine beklenti içerisinde geçti,birde şimdi çalışmıyorum bu tedavi yüznden,o bana zor geliyor hem evde dur hemde patla :umursamaz:bakalım böyle senin sormuşmuydum anımsamıyorum,anlatırsan sevinirim,,
pco var bende ama adet düzensizliği demeyi tercih ediyorum ben kendisine sengözlerimebaksanab
iki ay klomen kullandım günde iki tane.3.ay kullanmadıgım halde duvarı göçürmüş
sıkıldım o hormon senin bu hormon benim içip durmaktan ama napalım
bıraksam düzenli adeti 3 ay olurum sonra ilaca yine mecbur.
benm bünyem böle tepki vermiş genelde işe yarayan bi ilaç bu sitede bile benm gibi
şikayet eden çok az sonuç alana göre.
3 klomenden sonra devam ettircek mi bakalım dr.un.
en güzel günler bizim olsun hihoyyyt
klomen +ç.iğnesi +doğal döllenme....sonrada .....progestan ve estrofem tutunma için adet olana kadar adet olursam bırakıyorum,
geçen ay böyle oldu şimdi reglimin 3.günündeyim,klomene başladım tekrar,tedavimin 2.ayı daha,ama 3 senedir dr.yolu aşındırdık yinede hep bekledik doğal yoldan olsun diye hepte araştırdım anlıyacağın her ay yine beklenti içerisinde geçti,birde şimdi çalışmıyorum bu tedavi yüznden,o bana zor geliyor hem evde dur hemde patla :umursamaz:bakalım böyle senin sormuşmuydum anımsamıyorum,anlatırsan sevinirim,,
kızlar bu klomenn şişkinlik ve gaz yaparmı 2 gündür mahvoldum yaa zaten bu nasıl takip anlamadım ayda 2 kere doktora gitmeyle yumurtamı takip edilir napayım şaşırdım yaa akıl verin bana özel hastaneye gidiyorum yani ilk defa gittim dr tatile gittiği için ben hapı içtim başka dr baktı adetin 12.gününde 25 mm olmuş yumurtam buay bişey bekleme çok büyümüş adet olunca gel dedi yolladı beni
canım bende ve eşimde bi problem yok
3 senedir evliyim 14 aydır bebek isitiyoz.
3 klomen çatlatma kullandım olmadı.
bundan sonraki aşama ne bilmiom.
pzrtsi gidecem artık ne dicekse.
canım merak ettim bu tedavi yüzünden çalışmıorum demişsin
özel diilse neden bıraktın işini?
ıyı geceler canım bende klomen kullandım asılama yaptırdımm ama olmadıı sımdı bu ay yıne denıycezz yatmayla alakalımıı bılmıyormm benn ılk denememde sureklı yattım ramazana denk gelmıstı zaten bısey yapmadım sureklı dınlendım ama olmadı ıns szın olur...evet biraz karışık cnm,ama dinlenmemle alakalı durum falan değil yani dr.önerisi değil öyle söyleyeyim,bu ve bunun benzeri tedavilerde dinlenmenin ayakta ve ağır işlerden uzak kalınmasının gerektiğini düşünerekte bıraktım birazda bu sebeplerden dolayı,sonuçta fazla uzatmak yok niyetimizde aşılama ve tüpbebek gibi bir evrede zaten benim işimi yapmam mümkün değildi.bunlarda etken oldu,işimde değil y.takibine gidip gelmek dr.gideceğim 1 günü ayarlamak bile sorun olurdu malesef birazda herşeyini yaşamak istiyorum ilk senelerinde tabi nasip belli olmaz,,bir sıkıntımızda yok Allah'a şükür...sonuçta yine devam edebilirim ama kendi mesleğime yönelik bir işyeride var kafamda,onuda zaman belirleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?