Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

eğer düşük riskin varsa tüm hamileliği boyunca yerinden kımıldamayanları biliyorum,dr.zoruyla,tüp bebek yaptı ark.hiçbirşekilde iş yasaktı ona,yine bir ark.hep hastanelerde geçti ömrü yatmakla,benim öyle olacak yada senin öyle olacak değil ama tabikii.ne yapsa yerinden memnun olan bebişlerde var tabi, ben dikkat ediyorum gerisi Allah'a ve dr.emanet..
hayırlısı olsun durumun için cnm,onunla alakalı olmasada dikkat etmen gerekir sonuçta,ne zaman inşallah uygulama..

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.klomenle hamile kalmaya calışıyorum.2,5 sene doğum kontrol hapı kullandım.8-9 aydırda korunmuyoruz.ayın 13 de klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandı.bi tabla gördum siteyi incelerken tarihleri ve hangı ılacı kullanıyorsanız onu yazıyosun hamile kalanlar haber verıyo sanırım.nasıl yazılı ben yenı olduğum için tam anlayamadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler

hoşgeldin cnm aramıza beklenen adet tarihinide yazarsan arkadaşlarımız listeye eklerler senide tedavin hayırlı olsun a.s.

ben pzrtsi doktora gidecem. bakalım ne dicek senle paylaşırım

ben pzrtsi doktora gidecem. bakalım ne dicek senle paylaşırım

merhaba kızlar
bende pazartesı doktora gıdıcem.cok merak edıyorum ne dıcek.aşılama dusunuyorum bende onumuzdekı ay.doktorum bekleyelım dıyor bıraz daha ama ben beklemek ıstemıyorum artık.yoruldum ve yıprandım gercekten.gercı asılamada olsa zamanı gelmedıyse olmıcak bılıyorum ama ıste bır umut artık.benım adet tarıhım 28 eyluldu ama bu ay ıkı tur klomen kullandıgım ıcın ekıme sarkıcak.hayırlısı olsun artık bakalım pazartesı gıdıcem doktora yumurtalarım ne alemde ogrenıcem ınsallah.ınsallah Rabbım herkese en kısa zamanda nasıp eder bu guzel duyguyu.

slm kizlar ben dah adet olmadim 5 gunum kaldi bakalim ne olur hic bir belirti yok sadece akintim pismis yumurta beyazi gibi geldi bilemiyorum neden

canım sen de mi 3 kez klomen kullandın.
ben de cok merak eidom doktor ne dicek?
sen de geldin mi muhakkak yaz ben de yazacam. bakalım ne diceklerşimdi sırada aşılama var ama aşılama da öle kesin deelmiş ki
okudugum kadarıyla o da dedigin gibi zamanı gelmediyse olmuyomuş
hakkımızda hayırlısı

hoşgeldin cnm aramıza beklenen adet tarihinide yazarsan arkadaşlarımız listeye eklerler senide tedavin hayırlı olsun a.s.

siyasiya çok teşşekkür ederim ederim.benim bu aykı adet tarihim 9 eylüldü,13 eylülde klomen kullanmaya başladım 17 eylülde o bitti.23 ünde progestan kullanmaya başlıycam 10 gün o sürcek o bıtınce 7-8 ekim muhtemel adet tarihim benide eklerlerseniz sevinirim .teşekkürler.Hepimiz mutlu haberler alırız inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

herkese merhaba ben de bugün başladım klomen kullanmaya 5 gün kullandıktan sonra da dr a gidicem klomen kullanırken extradan yapmamız ya da yapmamamız gereken bir şeyler var mıdır daha önce kullanmış ve hamile kalmış olanların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum teşekkürler hepimiz umarım en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik yaşarız AMİNNNN

cnm ben 2 ay ama 3 kutu kullandım dıyım.yanı gecen ay 5 hap kullandım bu ay 5 hap kullandım ama bu ay yumurtam olmadı 10 hap daha kullandım.o yuzden 3 kutu oldu.bu ayda olmazsa ıgnelere baslıcaz demıstı ama bakalım yumurtalarım oldumu merak edıyorum.agrım cok oldu 10 taneyı ıctıkten sonra halada var.umarım kendılıgınden catlamazda kacırmayız zamanını.yarın gıdıcem bende doktora.asılama ıcın acele etme dedı ama bakalım ne dıcek?ınsallah ıkı yada daha fazla yumurta olmustur cunku ben ıkız olsa cok sevınıcem:))ınsallah sanada guzel seyler soylerde moralımız bozulmadan devam ederız yolumuza cnm.

canım inş. dileklerin gerçekleşir.
bana da doktor bişe yok dio ama nerdeyse bi senedir tedavi görüyom ve hiç bişe olmuyo
bu da sıkıo insanın canını.

hakkımızda hayırlısı olsun canımmm

yarın okul açılıo kızlar
ama ben hala kabullenmiş diiliim
gerçi minişlerimi de özledim ama
ilk haftalar yoğun olurumm muhtemelennn
aaaaaaa unutuodum bakk buraya yazarken aklıma geldi
yarın dr. kontrolüm var perş. gittiğimde 15 mm di
yarına iğneyi olurum heralde

normalde 35 40 gün arası adet oluyorum bu ay ilk defa klomen kullandım bugun 29. günüm ve kahverngi akıntı geliyor sanırım adet olacağım çünkü belim de ağrıyor.klomen kullanıp adeti erken gelen varsa lütfen yazsın.:çok üzgünüm:

aynen ben de hç kabullenemedim evde iyiydi böyle D
çatlatma iğnesi olcaksın sanırım inş tutturursunuz bu ay..

ben hep erken adet oldm klomenle. kahverengi akıntıyla başlayıp 3-4 günde kırmızıya döndü.29 günde adet çok normal standardı 28 ya zaten. seninki erken sayılmayabilir yani.
akıntının rengini ilaçlar etkileyebiliyo. erken adet olmaya da sebep olabiliyo klomen ama seninki gününde bence.

mattika slm konyada hanği doktora gidiyon tatlımm

ben de bilmiyorum hangi dr a gittiğimi dr dr geziyorum şu anda. ve hangisine uyacağımı
bilemiyorum.. akademi hastanesine gittim uzun süre yeni bi dr gelmiş oraya en son ona gittim çk ilgili genç bi dr. ilgili genç mi iyidir yoksa tecrübeli dr mu bilemedim CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…