Merhaba arkadaşlar
Kuzucum beni listeden silebilirsin canım bu ay da olmadı...
Artık bir ay boş geçirecem sonra aşılama ama aşılama konusunda ne yapacam ne zaman yapacam bilmiyorum.
Kendimi şimdilerde psikolojik olarak buna hazır hissetmiyorum....Sanırım benim hiç olmayacak içimde böle bir his var üç yıl oldu hiçbirşey yok...Neyse şu an çok karamsarım sanırım...
benimkiler büyük gibi geldi nolur bişyler söyleyin.normalmi?
selam canım,adetin düzene girmesi de çok güzel bi gelişme, belki düzensiz olduğu için olmuyodu şimdiye kadar, Allah'ın izniyle bundan sonraki aylarda gelir meleğin..
benim yarın yani 28. günüm.aslında benim adet döngüm genelde 25 gündür.ama garanti olsun die 28. günü yazdırdım,ne olur ne olmazeyvahedigeldismile die.valla bekliyorum canım, ne gelen ne giden var.. belki bugün-yarın test yaparım, bilmiyorum..benim de kafama şu takılıyo, benim 4 yumurtam vardı.en son gittiğimde 2 sinin çatladığını görmüştü,adet olursa 3-4. günü gel, olmazsan da yine gel du süreemişti.şimdi benim o kalan 2 yumurta kist yapmış olabilir mi? kist olsa ağrı yapar die düşünüyorum. ama şuan ağrım yok..bekli adetim gecikmesi kist yüzünden oluyor olablir diyorum..off ne bilimm.. peki , 1 yumurtam döllendiyse ve hamileysem, diğer yumurta çatlamayp kist yaptısa, 2 si aynı anda olabilir mi acaba? bilen varsa, beri gelsin...bu aralar göğüslerim sızlıyo ve ağzım da sulaıp duruyo...bilmiyorumkismile
Çok teşekkürler =)
Adını bilmiyorum ultrasonun, doktor normalde ilk gittiğimde başka bir ultrasonla alttan bakmıştı ama görememişti. Sadece minik bir birikinti vardı. Bu çok değişik bir şeydi. Keseye zoom yaptı kesenin içini bile gördü. Kemikleri ve göz çukurları belli. Kolları bacakları yok,sadece gövde ve kafa :))
Hepiniz için dua edicem kızlar. İnşallah tüm tedaviler sonuç bulacak.
En önemlisi stres yapmamak ve iyi bir doktor bulmak.
merhaba canlarım,
bu sabah dayanamadım, ve evde idrar testi yaptım.ve çift çizgiyi gördüm...opuyorumnanaktan.. hala çok karışığım..korkuyorum, bugün bi de kan tahlili yaptırcam ve dr.dan randevu alcam..kalp atışlarını duyana kadar inanamıcam sanırım hamile olduğuma..dularım sizinle, benim için de dua edin nolur, ilk düşüğümden dolayı içimde hep bir endişe olcak sanırım..gelişmeleri yazarım...öptüm..olumunekankayizsmile
merhaba canlarım,
bu sabah dayanamadım, ve evde idrar testi yaptım.ve çift çizgiyi gördüm...opuyorumnanaktan.. hala çok karışığım..korkuyorum, bugün bi de kan tahlili yaptırcam ve dr.dan randevu alcam..kalp atışlarını duyana kadar inanamıcam sanırım hamile olduğuma..dularım sizinle, benim için de dua edin nolur, ilk düşüğümden dolayı içimde hep bir endişe olcak sanırım..gelişmeleri yazarım...öptüm..olumunekankayizsmile
Canlarım bana akıl verin lütfen..
Bugün 42. gün ve hala adet olmadım. Normalde en geç 31. gün olurdum. İki defa idrar testi yaptım. Sonuç Negatif. Doktora gitmedende Adet söktürücü kullansammı acaba?? Ve Adet söktürücü kullanmadan önce birde kanda baktırsammı acaba?
Peki Canım kist ağrı yaparmı?? Benim hiç ağrım falanda yok işin tuhafı.canım her ihtimale karşı dra git derim inşallah kist olmamıştır
Canlarım bana akıl verin lütfen..
Bugün 42. gün ve hala adet olmadım. Normalde en geç 31. gün olurdum. İki defa idrar testi yaptım. Sonuç Negatif. Doktora gitmedende Adet söktürücü kullansammı acaba?? Ve Adet söktürücü kullanmadan önce birde kanda baktırsammı acaba?
Evet haklısın kendi kafama göre ilaç almak en yanlışı olur belkide. Kanda mutlaka baktırcam.bence kesinlikle kan testi yaptırmalısın,ya bebişse,değilse bile için rahat eder ona göre dr.a gidersin dr.demeden asla bence ilaç alma cnm ne olursa olsun,,hatta gidebilrisen dr.una git bence mutlaka o ultrasonla baksın sakın kendin alma ilaç benceee:1no2:
İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana. Herşey gönlünce olur inşallah..merhaba canlarım,
siyasiya ekledım cnmm
merhaba canlarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?