firstmoonxxxx cnmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnn rsımlerı aldımmm bayıldımm ruzgar kız kardesıne sarılıoo oyy ben yerım onlarııı:))
sen napıosun nasıl gıdıoo bakalım:))
bi de 3. klomenlrden sonra aşılama verilio ben de belki aşılama der die yanında çalışan bayana sordum
"doktor hanım aşılama yapıo mu die"
evet yapıo dedi nerde dedim burda dedi.
ayyyy gülmemek için kendimi zor tuttum
nasıl yapıo ki ortaya bi leğen getirtio bi de bi hortum spermleri öle mi yıkıo.
benim doktorum muayenehanesini görseniz acırsınız bana.
ama kadın 30 senelik doktor ve cok ilgilenio die gidiom:))))
ben aranıza yenı katıldım listeye benı de eklersenız sevınırım.klomen kullandım 8 ekim muhtemel adet tarihim.teşekkürlerkızlar gozumden kacan tarıhler olmuş olabılır eger varsa yazın :)))
Doktor deneyimlerini paylaşman iyi oldu. Bende bugün doktorumla görüştüm bana klomen hakkımız bitti dedi. Üç kez kullandım ben olmaması için hiçbir neden yok moralini bozma ama artık ikinci aşamaya geçeceğiz yani aşılama olacak dedi. Aşılama için ise kendini hazır hissettiğinde adetin bir iki en geç üçüncü gününde görüşmemiz gerekiyor dedi. Ne yapacak öle adetli muayene olmak kötü bişey acaba ultrason mu yapacak karından ultrason yapar mı hiç bilmiyorum bne iki ay öle kendim boş geçirmeyi planlıyorum bu iki ay tarih hesaplama falan olmadan yaşayacağım birde soğan kürü yapacam bu ay bakalım....
YA HANgisi iyi hangisi kötü bilmiom.
bana hemen iğneli tedavilere gecmiyoruz dedi. aşılamayı mı kastetti bilmiom
ama bak senin doktor da hakkımızı kaybettik demiş .
benim bildigim öle adetli olarak vajinal muayene yapılıo.
bi de bunu dene inş. hayırlı olsun
ben aranıza yenı katıldım listeye benı de eklersenız sevınırım.klomen kullandım 8 ekim muhtemel adet tarihim.teşekkürler
mrb kızlar
inanılmaz yorgunumm okulda gün boyu ayaktaydım
sonrsada dr.um aradı randevuyu erkene alsak die
eve geldim yarım saat durmadan çıktım tekrar
neyse 2 yumurtam olmuş 19-20 mm iğnemi oldum
yarından itibaren gün aşırı 1 hafta dedi
bu ayda olmazsa hsg çekilicek
Rabbim hepimize hayırlısını versin
cnmmcımm hayırlı olsunnn Rabbım inşş nasıpp eeder tatlım melegın bu ay gelır inşşşşşşşş bol bol calışşş )))mrb kızlar
inanılmaz yorgunumm okulda gün boyu ayaktaydım
sonrsada dr.um aradı randevuyu erkene alsak die
eve geldim yarım saat durmadan çıktım tekrar
neyse 2 yumurtam olmuş 19-20 mm iğnemi oldum
yarından itibaren gün aşırı 1 hafta dedi
bu ayda olmazsa hsg çekilicek
Rabbim hepimize hayırlısını versin
Canım şimdi gördüm yazdığını.Evet erkek ne de olsa kızkardeşini şimdiden korumaya aldı:)Ne yapayım hep aynı şeyleri tekrarlıyorum.Yedir,gazını çıkar,altını değiştir,uyut.Artık hayatım bunlardan ibaret.Başkasının çocuğu için hayatta yapılmaz, kendi çocuğun olunca keyifle yapıyorsun ama geceleri çok zor.Deliksiz uyumayı daha şimdiden özledim.
Senin miniş ne yapıyor canım,cinsiyeti hala göstermedi mi?Çoktandır haberleşemedik,eğer bana gelmek istersen herzaman beklerim canım,eşinle de gelebilirsiniz.Çok öpüyorum,kendine iyi bak ve tabi bebişkoyada:)))
selam canlar
kuzucum maşallah büyümüş bile meleğin zaman ne çabuk geçiyo inşlhh iyisinizdri ikinizde pek giremiyorum bu ara ben bu ay klomene ara verdim çrşmba günü rahim filmini çektiriyorum kısmetse
beni ekim 28 yazabilirsiniz canım
günaydın. herkes uyuyor galiba. bende uyumak istiyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?