ben de uyumak istiyorummirmirmirmir
hadi canim hayirlisi insallahhhhh vurunup billah iliskiye girme 24 saat ile 42 saat arasi gir canimmmm en garanti o zaman kalirsinnniyi geceler kızlar
eve gec geldım bu aksam o yuzden gec yazıyorum.bugun gıttım doktora:))) tam 3 tane yumosum olmus.durumları cok ii dedi.rahim duvarımda cok iiyimis.yarın ignemi vurulcam allah hayırlısını nasıp etsın ınsallah:)))opuyorum arkadaslar
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeakannehir
ben de uyumak istiyorummirmirmirmir
idip yatcam vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamirmirmirmirgünaydın. herkes uyuyor galiba. bende uyumak istiyorummm...
gunaydin canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydınnn
bir bildigi var elbet sukur ben karsilasmadim kist gebelige engel degil canim buyuk olmadigi muddetceeeee kolmen kullanipta hamis kalamayan cok kisi varrrrbende yeni klomen kullanmaya başladım polikistik over varmış yeni öğrendim uzun süredir gebelik oluşmuyordu sebebi buymuş polikistik over konusunda bilgi verecek olan varmı klomen hemen sonuç veriyormu bide doktorum kistler için yapabileceğimiz bişy yok dedi yani hep öylemi kalacak yok edemiyormuyuz kistleri ? inş. yakın zamanda güzel haberler alırız hepimiz...
merhaba kızlar nasılsınız
gözlerim zor açılıyo kızlar yaaaa o kadar halsizimki bide dün gece ateşlendim üşüme geldi heryanım dökülüyodu resmen
Geçmiş olsun. İhmale gelmez bi doktoruna gorunseydın. Hamılelık donemınde hastalanmaman gerek. Öksürük alan riske sokuyor bebişi. Onun için çok dikkat et kendine..
hadi canim hayirlisi insallahhhhh vurunup billah iliskiye girme 24 saat ile 42 saat arasi gir canimmmm en garanti o zaman kalirsinnn
ınsallah cnm.doktorda 36. saat dedı.sonra gun asırı dedı.ama hergunmu olsa dıyorum bu ay kacırmıyım dıye.bılemedım daha karar veremedım yanı.bugun ıgnemı olucam 4 te.bakalım hayırlısı herkes ıcın
kızlaaaaar bu yumurta çatlatma olayı nasıl oluyoo? çok merak ettim.hamileliği hızlandırmak için mi yapılıyor,nasıl yapılıyor? anlatın bana.
canım bana da doktor gün aşırı dedi.
ben erken yumurtluyom adetin 9 'u 11' i 13'ü 15'i ....gibi girin ilişkiye dedi
cünkü hergün sperm üretilmesi düşük olurmuş ertesi gün gelen prostat sıvısı mı neymiş. öle dedi
bence doktorunu dinle...
iğnen de hayırlı olur inş.
bende yeni klomen kullanmaya başladım polikistik over varmış yeni öğrendim uzun süredir gebelik oluşmuyordu sebebi buymuş polikistik over konusunda bilgi verecek olan varmı klomen hemen sonuç veriyormu bide doktorum kistler için yapabileceğimiz bişy yok dedi yani hep öylemi kalacak yok edemiyormuyuz kistleri ? inş. yakın zamanda güzel haberler alırız hepimiz...
kızlar bişey sorcam sıze bu ateş olcerek yumurtanızın catladıgını ogrenıosunuzya o nasıl oluo ben bılmıorum hıç bu konuyla ilgilı bisey.adet tarıhım 23 eylul geçmi kladım acaba llutfen yardımcı olunnnnn
cnm malesef ayın bugun 21i olmus.2 gun sonra adet gunun.eger zamanında adet goruyorsan gec kalmısın.ama sanırım pcolusun belkı gec yumurtluyorsundur.ozmn gec kalmamıssındır.dıger topıklere bak ates olcme yontemıyle hamıle kalmak gıbı bır topık var ordan ogrenebılırsın.ama bıldıgım kadarıyla bır kac ay olcuyorsun ust uste.kendı yumurtlama donemını buluyorsun tablolardan.eger hamıleysen atesın yuksek kalıyor.yada adet olacaksan dusuyor o zman anlıyorsun.fazla bır bılgım yok sanırım:)))) hıc denemedım ben.hayırlısı olsun hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?